Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bence-barca írta:Az biztos! Most Mandandat is szóba hozták velük. Ha leigazolják én fejbe lövöm magam.visca el barca írta:
most már ideje lenne valdesért is kicsengetniuk 15 millát...
Az biztos! Most Mandandat is szóba hozták velük. Ha leigazolják én fejbe lövöm magam.visca el barca írta:
most már ideje lenne valdesért is kicsengetniuk 15 millát...
abra biztos kapott kártérítésnek 80 km kőolajvezetéketTaibi írta:Hm, közben Falcao szépen csendben átesett a kötelező orvosin Monacóban..![]()
A hercegségbeliek kicsengették a 60 millió eurós kivásárlási árát, és a hírek szerint holnap alá is írhatja a szerződését, évi 12milliós fizuért.
Úgyhogy úgy néz ki az egyik orosz milliárdos elhappolja a kolumbiait a másik orosz milliárdos elöl.
Viszont van néhány klub (mint a Porto), akik hatalmasat profitálnak az olajpénzekből. Pl ezt a két játékost 3 éve vették összesen 18millióért.salas9 írta:Az a baj, amióta az "olajosok" megjelentek Európában, teljesen meghülyült a piac. Olyan árakat kérnek(és fizetnek is ki) némelyik játékosért, hogy néha én is csak nézek...Barcaman1993 írta:Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.
Joao te vagy az?bence-barca írta:Nem semmi![]()
Bár megjegyzem, az oldal szerint tavaly náron 27m ellenében Moutinho a Tottenhambe igazolt. Én odáig nem jutottam
Nem semmi
Az a baj, amióta az "olajosok" megjelentek Európában, teljesen meghülyült a piac. Olyan árakat kérnek(és fizetnek is ki) némelyik játékosért, hogy néha én is csak nézek...Barcaman1993 írta:Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.
Én még mindig ott tartok összegekben, hogy 70-t ér Iniesta és Xavi összesen, nem vagyok túl naprakész ember, nekem 30 millió is egy valóságos vagyon, amit csak a legnagyobbakért fizetnek. Erre meg két ilyen nevesincs senkit visznek ennyiért. Meg kb. hasonlót várnának egy két-három cseles kis taknyosért valahol Brazíliában. Hát fúúú...Barcaman1993 írta:Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.
Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.ab1daL írta:Hivatalos: Joao Moutinho és James Rodriguez a Monacoba igazolt összesen 70 millió euróért!
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2247625
Én nekem ezzel semmi bajom nincs. Legalább újra rivaldafénybe kerülhetnek régi nagy múltú csapatok, valamint nem csak a Madrid, MU, Bayern, Barca négyes lehet mindig a középpontban.Barcaman14 írta:Monacoban még épül az újabb "olajcsapat".Sajnos ebből egyre több lesz.
Épp ezt akartam írni én is. Durva, hogy évről évre előszednek valahonnan egy gyereket, akik 1-2 év múlva a vételárának a sokszorosáért passzolnak tovább.Barcaman14 írta:A Porto ismét remekül csinálta. Hihetetlen bevételekre tesznek szert így.
A Porto ismét remekül csinálta. Hihetetlen bevételekre tesznek szert így.ab1daL írta:Hivatalos: Joao Moutinho és James Rodriguez a Monacoba igazolt összesen 70 millió euróért!
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2247625
És ez még csak az eleje, ők az első fecskék. Kíváncsi vagyok, mennyire fogják ezen felül "szórni" a pénzt, és kiket sikerül még megszerezniükab1daL írta:Hivatalos: Joao Moutinho és James Rodriguez a Monacoba igazolt összesen 70 millió euróért!
Egy pillanatra megijedtem, Boubacar Sanogoról van szó.JOseppe írta:SanogoArsenal
Érdekes igazolás Wenger részéről.
A PL azért csak más légkör, mint az ukrán bajnokság.visca el barca írta:10 éve ott van a donyeckben, nemtom' minek megy a whu-ba... pénzt biztos nem fog annyit kapni, másrészt ukárnok azért mindig tolnak egy pár kör bl-t...