3-4 évnél tovább a mai fociban senki nem marad jóformán egy csapatnál, nálunk meg pláne nem a sajátneveléseken kívül.
Persze vannak kivételek, Alves pl.
Szóval Thiago Silvával se lenne semmi baj ha jönne, bár én is Hummels párti vagyok inkább, de ez nem érv TS ellen,hogy öreg. egy védőnél más a kor, TS pedig elég jó fizikálisan.
Nekem mindegy,csak jöjjön egy középhátvéd és nehogy az legyen,hogy megint veszünk egy középpályást,akit hátra erőltetünk.
Amúgy a minap gondolkoztam el, hogy mennyire stabilak tudnánk lenni hátul is egy Busi-Touré kettős védekező középpályás szekcióval.

kár hogy sose próbáltuk meg, szerintem orvosolhatná a bajainkat, főleg,hogy bármelyikük be tud lépni a támadásokba, Yaya pláne nem jön zavarba,ha elől kell kreatívnak lenni.
Kár hogy ez már csak álom marad.
Neymarról nem tudok mit mondani, nem tudom értelmezni a vezetőség elképzeléseit, de akár még jól is kijöhetünk belőle. az biztató,hogy a Santosban is szélen érzi magát a legjobban, szóval talán nem lesz szélen zavarban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."