Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is így gondolom. Nem is Madridban kezdődtek a bajok nála, már a Milanban is gyenge volt utolsó szezonjaiban. Az aranylabdás szezonja óta nem tud igazán értékelhető teljesítményt felmutatni.socio66 írta:kaká szárnyalni?
évek óta ül a padon, és már 31 éves.
ha ezek után nem is szárnyalna, de letenne egy értékelhető teljesítményt az asztalra, az maga lenne a csoda.
Hát...lehet, hogy műringyó után Ancelottiba is beletörne a bicskája pereznek, mert arra ugye emlékszünk, hogy Carlo volt az, aki kerek perec kijelentette, hogy hiába viszi neki oda Rivaldo-t nagy lóvéért, nem fogja játszatni, mert neki nem kell. És így is volt. Pedig Silvio se egy egyserű csóka. Úgyhogy annyira szerintem nem egyértelmű dolog ez, hogy majd odaviszi az olaszt, és elnökből ismét előlép menedzsernek.Capon írta:Mi lesz most ezzel a roppant szimpatikus Portugál-Török csapattal, akarom mondani a Reallal?
Amennyiben tényleg Ancelotti érkezne, úgy gondolom, hogy hatalmas nagy változásokat nem eszközölne ha rajta múlna. Biztos van 1-2 játékos akit meg akarna szerezni, de nem akarná felforgatni az egész keretet. Persze az is örök kérdés, hogy Perec mennyire akar bevásárol(tat)ni. Mert azért ő is egy örök kérdés ebben az egyenletben. 3 évig csöndben ült, lehet már kész terve van kiket akar megvenni és már csak az edzőt kell megtalálnia a terveihez. Ugye nem áll tőle távol ez a felfogás.
És ha hinni lehet a pletykáknak Berlusconi is szerette összeállítani a csapatot, meg megmondani ki kell ki nem. Tehát Carlo tud úgy is dolgozni ha megmondják neki mit tegyen (kis túlzással persze).
Én most azt érzem Perec akarja majd kézbe venni a dolgokat.
ha ancelotti érkezik, sztem akkor kaká maradni fog, és szárnyalni is, aminek annyira nem örülök, mert a madridban tenné ezt, azért viszont örülök, mert az egyik kedvenc játékosom.jenooo írta:Ha Pipita távozik (ami elég valószínű), akkor mindenképpen kell Benzema mellé egy ütőképes csatár. Állítólag Rooney otthagyná az MU-t, biztosan minden nap összeboronálja majd a média a Madriddal. Egyébként szerintem nem is lenne rossz megoldás, az ő érkezésével mindenképpen mélyülne a keret.
Emellett Khedirát ki kell venni a kezdőből és Modric-ot kel beépíteni a helyére, valamint Arbeola helyett kell mindenképpen egy focizni is tudó, nem kőbunkó jobbhátvéd.
Ez alapjaiban 3 változtatás, amihez nem kell feltétlenül a Neymar-Bale-Silva-Aguero vonulat. Persze nagy kérdés mi lesz Kaka-val, illetve Essien is nagy valószínűséggel távozik a csapatból, mivel lejár a kölcsönszerződés a Chelsea-vel. Úgyhogy vannak kérdőjelek, de a csapat lényegében már kész van, csak a kisebb lyukakat kell befoltozni, ami nagy valószínűséggel Ancellotti-ra vár.
Persze ez csak az én érzelgős elképzelésem, aztán eladjuk Ramost, Pepet, Varenet, Xabit és érkezik a Falcao-Bale-Silva-Ibra-Neymar pakk. A védelmet meg feltöltjük Pavon verison 2013-akkal, mint a "régi szép időkben".
Egyébként ma van Casillas születésnapja:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0183_n.jpg
Bocsi, de nem szeretem az általánosítást.socio66 írta:rendben, csak a fél csapatra ezt mondjátok, nemrég meg azokra mondtátok ezt, akiket a mostaniak váltottak.jenooo írta: Khedira után mindenki előrelépés
nem biztos, hogy mindig csak új igazolásokkal lehet jobbá tenni a csapatot, de szerencsére ezt nem akarják a vezetőitek belátni.
rendben, csak a fél csapatra ezt mondjátok, nemrég meg azokra mondtátok ezt, akiket a mostaniak váltottak.jenooo írta: Khedira után mindenki előrelépés
Khedira után mindenki előrelépés, illetve valószínűleg az új szisztémában Modric is nagyobb szerepet kap.kivel? egyszezonos pogbával, kondogbiával?
Ezen csodálkozol? Tavaly rekordokat döntve nyerte meg a ligát, persze hogy mindenki istenítette. Azóta nagyot fordult a világ, egyértelmű, hogy csak a távozás volt a jó megoldás mindkét fél részéről. Nem hiszem, hogy ebben bármi meglepő lenne.amugy viccesek ez a real szurkolok: tavaly még zsozé volt az isten, az egyetlen, most meg mindegyik öröm táncot jár
Úgy értik, hogy a második éve mindig eredményesebb, mint az első. Ez igaz is volt, hiszen a kupa után a bajnokságot nyerte meg a második évben. Bár ez a "statisztika" szerintem is egy marhaság.egy kis sirályszr azért rácsöppent a józsi kalapjára ebben az ahovamegyamásodikévbenevidensabéel című történetben.
nem feltétlen, nem tudok, elég sok név van bedobva.kivel? egyszezonos pogbával, kondogbiával?