kristop írta:amúgy egyre biztosabb vagyok benne, hogy bartra ugyanazért nem kap annyi lehetőséget, amiért - állítólag - tito nem szeretné hummelst a csapatba. hogy túlságosan ugyanolyan a stílusa, mint piquének és kettőt egymás mellé nem akar berakni. csak akkor, ha tényleg nincs más választása már.
nem mondom, hogy hülyeség ez az egy magas, lassabban forduló védő és egy alacsonyabb, gyorsabb egymás mellett (ezért ment a piqué, adriano páros is sokszor szerintem) de azért az utolsó három fordulóban legyen már tökmindegy, na értitek.
Ez egy baromság. A Chelsea-nek és a Unitednek már 10 éve ez nem okoz gondot. Akkor nehogy már nekünk ez legyen a probléma. Persze, ha törpékkel akarunk minden szezont lenyomni, akkor hát legyen, de a pontrúgásoknál ugyanúgy meg leszünk verve mindenki ellen. Bayerntől, Realtól mennyit kaptunk idén pontrúgásból? De nyugodtan erőltessük az alacsony embereket is középen. Azt meg nem mondom, hogy mezőnyben is szétszednek minket fizikálisan.
Aztán ugyanez gond a támadásoknál is. Nem azért, de vki észrevette, hogy kisszögletet már egy jó ideje nem lövünk? Sztem az egyetlen gól a bajnokságban, amit pontrúgás utáni fejesből szereztünk, az még az 1. fordulóban volt Puyol fejese a Sociedad ellen. Egyszerűen nevetséges, szánalmas... Ha meg ez az oka, hogy tényleg nem jön Hummels... akkor csak gratulálni tudok Titonak. Egyébként van ráció abban, amit írtál.