Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

mundodeportivoshutterisland írta:forrás ? amúgy nagyjából jogos, a meccsen ronaldonak amúgy is volt már 1-2 csúnya megmozdulása ezen kívül is.

forrás ? amúgy nagyjából jogos, a meccsen ronaldonak amúgy is volt már 1-2 csúnya megmozdulása ezen kívül is.salas9 írta:Cristiano Ronaldo 4 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ennek értelmében a mostani szezon utolsó kettő, illetve a következő szezon első két találkozóját kénytelen lesz kihagyni.
nem a kupameccsekről lett eltiltva?salas9 írta:Cristiano Ronaldo 4 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ennek értelmében a mostani szezon utolsó kettő, illetve a következő szezon első két találkozóját kénytelen lesz kihagyni.
Várható volt. Ramos is azt hiszem ugyanennyit kapott egy nagyon hasonló szituációban. Jövőre augusztusban eldől a bajnoki cím?salas9 írta:Cristiano Ronaldo 4 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ennek értelmében a mostani szezon utolsó kettő, illetve a következő szezon első két találkozóját kénytelen lesz kihagyni.
Tavaly még nálunk is jobbak voltak, szereztek 100 pontot, és rengeteg gólt lőttek a bajnokságban. Az első szezonra Mourinhoval viszont valóban az igaz, amit te írtál. Ez az utolsó viszont tényleg nagyon nem jött össze, az meg mi kritikánk, hogy ezt a gyenge Madridot is alul tudtuk múlni az egymás elleni meccseken.Facsy írta:Ez az év nagyon elcsúszott nekik, de azt azért ne felejtsük el, ha nem azzal a Barcával vannak versenybe az elmult 2 évben akivel voltak, akkor ők lettek volna a királyok spanyolországban is és európában is sztem. mert ők is nagyon csapatták ez előző 2 évben(2010-2011/2011-2012), csakhát mi jobban(ugye ez Vonatkozik CR-re is)

Igaz, félre értettem a hszedet.Capon írta:
De én nem Casillasra gondolok, mert ő nem VOLT Real ikon hanem jelenleg is az. Csak hogy egyet említsek pl. Gutti akinek nem tetszett a csapat játéka és Törökországból nyilatkozott, utána az egész fórumon áruló volt, de nem csak ő, volt még pár játékos aki ugyan így járt. Di Stéfano is megkapta a magáét. Vén szenilis hülyeként beszéltek utána róla.
De én nem Casillasra gondolok, mert ő nem VOLT Real ikon hanem jelenleg is az. Csak hogy egyet említsek pl. Gutti akinek nem tetszett a csapat játéka és Törökországból nyilatkozott, utána az egész fórumon áruló volt, de nem csak ő, volt még pár játékos aki ugyan így járt. Di Stéfano is megkapta a magáét. Vén szenilis hülyeként beszéltek utána róla. Csak mert nem tetszett nekik a Real defenzív, kontra, 1-0 után beállok védekezni stílusa. És aki Mounak ellent mondott az mind áruló lett semmi perc alatt.bence-barca írta:Akármennyire is Casillas párti vagyok ebben a 'vitában', azt azért megemlíteném, h valószínűleg tényleg ő volt az, aki kiszivárogtatott infokat a csaapton belülről. Nem lehet biztosat mondani, de azért egy feleséggel, aki a médiában dolgozik... nehéz elkerülni, h ne mondj el dolgokat akarva- akaratlanul. Aztán lehet mondani, h de a felesége akkor miért mondta tovább, de ez most már úgyis mindegy. Nyilván ő is csak feljebb léphet egy állásban, ha ilyen infokat ad első kézből.Capon írta: volt Real ikonokat árulónak bélyegeztek a saját szurkolóik
Szóval azért valószínűleg, nem biztos, h tényleg ő vt a tégla, de Casillas sem feltétlen volt az, akinek egyesek már beállítják. Aki nem csinált semmit, de mégis megbüntetik. Ismétlem ez korántsem biztos, de azért nála a legesélyesebb, h a tégla szerepben lehetett az öltözőben.
Akármennyire is Casillas párti vagyok ebben a 'vitában', azt azért megemlíteném, h valószínűleg tényleg ő volt az, aki kiszivárogtatott infokat a csaapton belülről. Nem lehet biztosat mondani, de azért egy feleséggel, aki a médiában dolgozik... nehéz elkerülni, h ne mondj el dolgokat akarva- akaratlanul. Aztán lehet mondani, h de a felesége akkor miért mondta tovább, de ez most már úgyis mindegy. Nyilván ő is csak feljebb léphet egy állásban, ha ilyen infokat ad első kézből.Capon írta: volt Real ikonokat árulónak bélyegeztek a saját szurkolóik
Juande Ramos volt a vezetőedző a 6-2-nél, Pellegrinivel ha nem tévedek 2-1 és 0-2 volt az eredményMikaos írta:Hogy egyes Madrid-szurkolók még mindig úgy érzik, hogy Mourinho-val tudnak csak sikert elérni, az kizárólag Mourinho hókuszpókusz varázslatának (marketing, média) köszönhető.
Amit elért, azt valószínűleg Pellegrini is elérte volna, amennyiben hasonló türelemben részesül. Mourinho is 5-0-al kezdte, ne felejtsük el, de ő mégis megkapta a folytatás jogát, szemben Pellegrini mesterrel (6-2). Mindezt úgy ráadásul, hogy Pellegrini-vel még volt is fazonja a Madridnak, élvezhető játékot nyújtottak, és nemcsak az ellenségeskedés vagy a "henteskedés" volt a fő téma.
De Mourinho az eladott lapok számában mindenképp jobb volt, és ebben valószínűleg senki sem tud versenyre kelni vele, ilyen mértékű feltűnési viszketegségben semelyik edző nem szenved. Egy ideig még működött a reklámgépezet, de eljött az idő, amikor mind a sajtóval, mind a klubbal, mind a játékosokkal, mind a szurkolókkal szemben átlépett egy határt, és ezáltal a garantáltan sok eladott lapszám hangvétele erősen negatív hangvételű lett. Mondhatjuk, hogy a negatív reklám is reklám, de kérdéses, hogy egy Real Madridnak szüksége van-e erre?
A fickónak amúgy is kezdettől fogva utáltam a nézhetetlen, ócska fociját, de amióta Madridba érkezett, és ilyen ganaj módon tevékenykedik, azóta várom azt a pillanatot, amikor a "nép" bohóc-sapkával + egy "megbukott" táblával elüldözi.