Barça Élő Közvetítések

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
krissz88
Barça B

2006.02.05. 22:19:40

Badi írta:
Cziprusz írta:Jaja nyáron csak kár hogy a Chealse nem öszel jön hanem februárba sokra megyünk majd a nyari igazolásokall most volt átigazolási idöszak most miért nemlehetett veni senkit?A probléma nemvotű vagy a vezetést is elaltata a nyereségi sorozat?

Nem olyan súlyos a helyzet...ez még mindig ugyanaz acsapat, amelyik 18meccset nyert zsinórban... nem játszott a 2 legnagyobb sztár + 1alapember... belefér!
na erről van szó! egy két vereség belefér. :roll:
gondoljatok bele hogy 3X kell még kikapnunk ahhoz hogy bárki is befogjon minket :lol:
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:17:45

Cziprusz írta:Jaja nyáron csak kár hogy a Chealse nem öszel jön hanem februárba sokra megyünk majd a nyari igazolásokall most volt átigazolási idöszak most miért nemlehetett veni senkit?A probléma nemvotű vagy a vezetést is elaltata a nyereségi sorozat?

Nem olyan súlyos a helyzet...ez még mindig ugyanaz acsapat, amelyik 18meccset nyert zsinórban... nem játszott a 2 legnagyobb sztár + 1alapember... belefér!
Hernan
Barça B

2006.02.05. 22:17:35

Úgy elküldeném Oleguert h utána kéne fütylüni h visszajöjjön :lol:
Hajrá STC!!!
krissz88
Barça B

2006.02.05. 22:17:05

FTorres9 írta:Nem hagyom békén!!! Az a baj hogy magyarországon nincs foci így játékos figyelők sem járnak errefelé, így sajnos nem vihetnek ki barcelonába... :D De ha egyszer ki kerülnék akkor oda-vissza bőrözném "főkatalán" Oleguert.
Na jólvan nem fogok erről vitát nyitni!
Azért sz.tem a Barça vezetői nagyon is jól tudják hogy mit csinálnak és azt is hogy Oleguer miért játszik a Barçába!
Egyébként ha nem Oleguer játszott volna most az Atletico ellen akkor is kikaptunk volna :!:
Cziprusz
Barça B

2006.02.05. 22:15:52

Delija írta:Egytértek krisz-szel, bár kétlem, hogy Oleguer óriásit alakítana a majdani Chelsea-meccsen. Amúgy papírkutyákat nem hívnak meg egy spanyol válogatottba. Jó-jó, tutira igazolni fognak egy középső védőt a nyáron, de ez a keret ebben a formában is alkalmas bármilyen cím megszerzésére.
Az Atleticónál most volt edzőváltás, kezdtek belendülni. Várható volt, hogy valaki beleszalad a késbe. Egy tartalékos Barca volt az áldozat. A békát le kell nyelni, és tovább kell menni előre(pont)

Jaja nyáron csak kár hogy a Chealse nem öszel jön hanem februárba sokra megyünk majd a nyari igazolásokall most volt átigazolási idöszak most miért nemlehetett veni senkit?A probléma nemvotű vagy a vezetést is elaltata a nyereségi sorozat?
FTorres9
Jugador del Barça

2006.02.05. 22:13:04

Nem hagyom békén!!! Az a baj hogy magyarországon nincs foci így játékos figyelők sem járnak errefelé, így sajnos nem vihetnek ki barcelonába... :D De ha egyszer ki kerülnék akkor oda-vissza bőrözném "főkatalán" Oleguert.
barca52
Jugador d'estrella

2006.02.05. 22:12:13

Silva!
Azért az Oleguer-Barca és Ronaldinho-Fradi párhuzam nem igaz, mert Oleguer nem kéne, hogy nálunk játsszon, viszont Ronaldinho minden bizonnyal beférne a Fradiba. :) Persze igazad van. Van Bommel télleg nem lendült még formába. Edmilson szerintem nem olyan jó, mint azt mondják, de remélem csalódni fogok a jövőben!
Delija
Barça C

2006.02.05. 22:11:39

Egytértek krisz-szel, bár kétlem, hogy Oleguer óriásit alakítana a majdani Chelsea-meccsen. Amúgy papírkutyákat nem hívnak meg egy spanyol válogatottba. Jó-jó, tutira igazolni fognak egy középső védőt a nyáron, de ez a keret ebben a formában is alkalmas bármilyen cím megszerzésére.
Az Atleticónál most volt edzőváltás, kezdtek belendülni. Várható volt, hogy valaki beleszalad a késbe. Egy tartalékos Barca volt az áldozat. A békát le kell nyelni, és tovább kell menni előre(pont)
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:11:38

krissz88 írta: Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békén
ezt te se mondhatod komolyan...ilyen alapon nem szidhata senki gyepest ha minden meccs öngólt rúg, mert ő van a válogatottban...
krissz88
Barça B

2006.02.05. 22:10:11

FTorres9 írta:
krissz88 írta:Miért kell folymatosan Oleguert szidni?? Érdekes módon amikor győz a csapat és Oleguer jól jáccik akkor senki nem dícséri meg és nem is szidja! Azért jó lenne ha más jáccana a helyén de sz.tem azért egy ilyen nagy csapatba mint a Barçába nehéz megfelelni a szurkolók elvárásainak!
Figyeljétek meg hogy ha jáccik a Chelsea ellen akkor nagyot fog alakítani és ezt pozitív irányba gondolom!
Én nagyon bírom a Puyolt de azért ma ő is nagyon gyenge napot fogott ki!
De nem akarom a srácokat bántani mert aki szokott focizni az nagyon jól tudja hogy vannak meccsek amelyeken a lelkedet is kihajtod de mégsem sikerül semmi! Meg szerintem lélekben mindenki a Chelsea ellen készül hiába mondják hogy a többi meccs is fontos!
Sz.tem a Valencia ellen sem fog jól jáccani a csapat!
Nem, mindig van vki aki szídja Oleguert ha győzünk, ha nem... és az a vki én vok :D
Majd ha te jobban fogsz játszani mint ő és a Barçában játszol akkor mondhatod Oleguerre hogy sz*rt sem ér addig pedig hagyd már őt békén
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:09:53

Na azért, ha Eto, Roni, Edmilson van + a Puyol, Marquez tengely akkor nem sok gond van ezzel a védekezéssel...
Cziprusz
Barça B

2006.02.05. 22:08:11

Az a baj hogy túl zsugori a vezetés és azt hite hogy attól hogy kivaló a tamadó alakzatunk es gyengébb csapatokat megverünk akik nemigazan tudnak tamadni akkor már jó a védelmünk pedg már réges régen veni kellett volna legalább 2 jó védőt puyol melé!
És szerintem pont a vedelem miatt fogunk kiesni a Bl böl is ha nem a Chealse ellen akkor egy olasz csapat ellen aki majd hagyja hogy tamadgasunk de nem sok sikerrel és egy két kontraval 2-3 gól lö a vedelmünk nek!(pl.Milan,Juve vagy Inter!)
FTorres9
Jugador del Barça

2006.02.05. 22:07:47

krissz88 írta:Miért kell folymatosan Oleguert szidni?? Érdekes módon amikor győz a csapat és Oleguer jól jáccik akkor senki nem dícséri meg és nem is szidja! Azért jó lenne ha más jáccana a helyén de sz.tem azért egy ilyen nagy csapatba mint a Barçába nehéz megfelelni a szurkolók elvárásainak!
Figyeljétek meg hogy ha jáccik a Chelsea ellen akkor nagyot fog alakítani és ezt pozitív irányba gondolom!
De nem akarom a srácokat bántani mert aki szokott focizni az nagyon jól tudja hogy vannak meccsek amelyeken a lelkedet is kihajtod de mégsem sikerül semmi! Meg szerintem lélekben mindenki a Chelsea ellen készül hiába mondják hogy a többi meccs is fontos!
Nem, mindig van vki aki szídja Oleguert ha győzünk, ha nem... és az a vki én vok :D
krissz88
Barça B

2006.02.05. 22:05:25

Miért kell folymatosan Oleguert szidni?? Érdekes módon amikor győz a csapat és Oleguer jól jáccik akkor senki nem dícséri meg és nem is szidja! Azért jó lenne ha más jáccana a helyén de sz.tem azért egy ilyen nagy csapatba mint a Barçába nehéz megfelelni a szurkolók elvárásainak!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.05. 21:57:03

Oleuger egy katasztrófa! Volt egy-két jó meccse, amikor én is megdícsértem, de általában tök gáz! Annyira nem oda való, mint Ronaldinho a Fradiba! :wink: Viszont Red-nek igaza van abban, hogy nem csak az ő hibája a mai vereség! GABRI!!! Egy hatalmas 0!!! Inkább ment volna el, egy labdát sem tudott ma levenni egyszer sem.... Van Bommel! Imádom, de a sérülése óta nem az igazi. Sylvinho igen mérsékelt volt, Iniesta jó-jó, de nem az igazi, Deco egyedül édes kevés...

A lényeg: kikaptunk, bumm ez van! VÁRHATÓ VOLT, én abszolút meg sem lepődtem! Ettől még jók vagyunk, és bajnokok leszünk, hiszen a Barcában játszik még egy Eto'o, egy Ronaldinho, egy Xavi, egy Motta, egy Belletti, egy Edmilson!!! És igen nélkülük még ki lehet kapni!!!
Hiszen kérdem én: egy Real nem kapna ki Ronaldo, Zidane, Raúl, Backhem, Guti... nélkül? Vagy egy Chelsea Drogba, Lampard, Terry, Gallas, és még mittudom én ki nélkül... DE!!! Na ugye, nincs itt akkora para!!!
"Més Cuen un Club"
Delija
Barça C

2006.02.05. 21:52:32

Hmmm...azért egy 3-1-re végződött meccset nem szabad egy valaki nyakába varrni. A másik meg az, hogy (bár megjegyzem, nem láttam a ghólokat) ilyen hozzászólások, hogy: "ő az x,Y emberét fogta"... hát ez elég nagy hozzáértést feltételez. Az ilyen "okos" emberek sztem a taktikai elemzést hagyják a szakemberekre, és azt a játékost szidják csak, aki lukat rúg, vagy eladja a labdát stb.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.02.05. 21:52:19

hát,ha annyira tudná,akkor már olegure rég nem lenne Barcelona közelében. :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 21:50:21

Ordog írta: red Oleguer véletlenül nem rokonod?? Annyira véded már hogy nemigaz... Még a vaknak is kiüti a szemét hogy ő ott egy ki*****nagy kakukktojás a védelemben........
Azért védem, mert szerintem jogtalanul van minden csak rá kihegyezve! Ismétlem, nem szerettem Oleguert! Rijkaard nem véletlenül bízik benne! Azért ex-játékos ekkorra múltal tudja, hogy mit miért csinál! Nekem Motta, Gio (sajnos öregszik és gyenge formában van), Marquez a kedvencem a védelemből. Puyolt meg szeretem.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
sergio89
Barça B

2006.02.05. 21:50:06

valaki tudd mondani egy helyet ahol meg lehet nézni a golokat vagy linkelje má be valaki könyörgöm!!! légyszi
FTorres9
Jugador del Barça

2006.02.05. 21:49:36

Most Damia a R. Santanderbe van??? Lehet nem jól tom, de én még nem láttam azóta Racing meccset. Szokott ő játszani??? Vagy azért ment kölcsön,hogy ott legalább a padra beférjen??? Ez most nem rosszindulatú kérdés, csak kiváncsi vok... :D
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 21:46:37

FTorres9 írta:
redlions írta:
FTorres9 írta:Akárhogy is véditek Oleguert szerintem akkor sem idevaló!!! Remélem nyáron bevásárolunk hátra és Oleguer "főkatalán" Presas távozik!!!
Nem kell vásárolni! Elég, ha Damiá megfelő rutint szerez! Ő tehetséges és nem fordul lassan, jó a kezdő sebessége.
De tudtommal Damia 1,5 évre van kölcsön adva és nem hiszem hogy sokat tudna fejlődni egy kieső jelölt csapatban.
Miért? Szerinted hol lehet megtanulni védekezni??? Ott, ahol 3-4-szer támadnak egy meccsen??? Egy fenét! Védőként a legjobb helyre került! Ott sokat profitálhat!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Hernan
Barça B

2006.02.05. 21:45:31

Hát ti írtátok h perez keze mindenhova elér :) én csak felelevenítettem amiket ti írtok, mer perez nagy úr csak csak egy döglött csirkének is több esze van, mint neki :lol:
Hajrá STC!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.02.05. 21:40:09

hernan, te álruhás madridista :D , sztem most hanyagold az ilyen jellegű beszólásokat. ti sem szeretitek ezeket.
(tényleg, miért nem a saját neveden szerepelsz?)
PUYOL-XAVI-INIESTA
cps46
Entrenador del Barça

2006.02.05. 21:39:34

Drigo írta:hát azért az más azért az x milló görög elég boldog volt bárhogy is nyertek a győzelmet nem kell magyarázni sztem senkinek a vereséget annál inkább
Lehet, hogy hülyének néztek, de nekem a fociban sohasem az volt a fontos, hogy a végén ki nyer, hanem az, hogy hogyan nyer.
Ha úgy nyernénk meg a BL-t, ahogy a görögök az EB-t, én kitérnék a hitemből
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 21:35:45

redlions írta:
Rivaldinho írta:
redlions írta:Aki egy emberre fogja a mai vereséget - elnézést - , de az egy fanatikus Oleguer gyülölő hülye!!!! Akárki játszott volna ma a helyén, akkor is kikapunk... Első gólnál Oli Gabrinak próbált segíteni, a harmadiknál szintén... A másodiknál meg lendületből megverték... Álló helyzetből, irányt váltva nehéz sprintbe kapcsolni,.. Ráadásul les gyanús gól volt...
Aki nem hiszi, nézze meg újra a gólokat!!!
aki pedig ugy védi Oleguert mint Redgirllions az pedig elfogult, vak vagy én nem tom, mi, megmondom előre h a cselzi ellen is ez lesz......
Nem szeretem Oleguert! És ne személyeskedj! Nézd meg a szitukat! Figyeld ki kiről mozdul....
red Oleguer véletlenül nem rokonod?? Annyira véded már hogy nemigaz... Még a vaknak is kiüti a szemét hogy ő ott egy ki*****nagy kakukktojás a védelemben........
Lezárt