2013.05.18. 14:30:44
A Madrid normális játékosait (kevés ilyen maradt), a szurkolókat, és legfőképpen Casillast őszintén sajnálom, Mourinho, Pérez, Ronaldo és a többiek viszont tökéletesen megérdemelték ezt a lebőgést szerintem, elsősorban José papának járt ki ez.
Oldalakon keresztül lehetne sorolni, mennyire negatív hatással volt a Madridra, a Barçára, a játékosokra, az egész ligára, ennek egy részét most visszakapta, megalázva, nulla tekintéllyel hagyhatja el Madridot és Spanyolországot, várja szeretettel a Chelsea.
Szerintem spanyol- és katalánhonban mindenkinek jobb lesz José nélkül.
Talán jön egy olyan edző, aki szimpatikusabb, szebben játszó csapatot csinál a mostani fantáziátlan favágóbandából. És a nagy ellenségeskedés is csökken remélhetőleg majd valamennyire, nem arról fognak szólni a Clásicók, hogy mennyire tudják megfojtani szabályos vagy szabálytalan eszközökkel a játékunkat.
Köszönjük, José, nem mondhatjuk, hogy szép volt, de elég volt.
Az AtMának meg hatalmas grat, hogy nem ijedtek meg az árnyékuktól, mint már annyiszor, és hogy a bekapott gól után is mentek előre teljes gázzal. Falcao gyönyörűen készítette elő az első matracos találatot, látszott, hogy igazi klasszisról van szó.
A Madridnál brutális mennyiségű pénz kerül elköltésre a nyáron, ebben biztos vagyok, kérdés, hogy az érkező edzőnek tudnak-e hosszú távon bizalmat szavazni. Mert enélkül nem lehet olyan csapatot felépíteni, ami harcban lehet a tizedikért.