Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, de ez mindig így van. Most naponta bedobnak egy csapatot amelyik "szintén vinné", szerintem nem sok maradt már ki azokból akik képesek egy ilyen árú játékost leigazolni, volt a Real, aztán a Bayern aki "majd 80 milliót adna érte"palesz77 írta:Ez most nem kifejezetten neked szól, de én ezt komolyan nem értem, ilyenkor a pánikolást. Minden egyes komolyabb igazolásnál ez van évek óta.. Fabregasnál is, Ibránál is, Sancheznél is, Villánál is folyamatosan ez volt, hogy ajánlunk egy összeget, ők meg mondják hogy "jaaaj mégse elég ennyi, több kell, ennyiért nem engedjük", itt meg ment a pánik, hogy akkor megunják majd biztos, és eladják másnak. Aztán láthatjuk mi lett.. Ez szimplán arra jó, hogy felstrófolják az árát Neymarnak. Ha ő ide akar jönni, akkor ide fog. Nem a klubja dönti el hova fog ő aláírni. A Santos csak próbál minél többet kicsikarni az üzletből - szerintem.. Várható volt, hogy sokáig megy majd a huza-vona, de attól még hogy alkudoznak az árán attól még mindig felénk áll a szénája - persze még akárhol kiköthet, de őszintén csodálkoznék ha nem nálunk folytatná a következő idénytől a kis Brazil.blaugrana99 írta:Addig szarakszunk amíg elviszik előlünk a palit.![]()
A Santos megunja az alkudozásunkat aztán odaadja a reálnak.
Most tényleg rongyos 20 millióval akarjuk kiszúrni a szemüket?? Amikor a reál 120 milliót adna..http://www.mundodeportivo.com/20130517/ ... 09301.html És a reál megint képben van.Chino írta:http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... o-20130517
nem biztos, hogy jól értelmezem, de úgy vettem ki, hpogy most 20 millát ajánlottunk, de ott akarják még egy évig tartani és apuci kavar. De valami spanyoltudor le tudná fordíítani nagyjából.
Ugyanez a skótoskodás ment mindig. Pl. Cesc-nél, ami nem is igazán baj, de volt egy nagy különbség, őt nem akarta párhuzamosan 5 csapat.
Arról nem is beszélve, hogy még vége sincs a szezonnak. Hova kell még izgulni? Lassan már Márciusban azon fogunk elégedetlenkedni, hogy nincsenek meg a nyári igazolások.palesz77 írta:Ez most nem kifejezetten neked szól, de én ezt komolyan nem értem, ilyenkor a pánikolást. Minden egyes komolyabb igazolásnál ez van évek óta.. Fabregasnál is, Ibránál is, Sancheznél is, Villánál is folyamatosan ez volt, hogy ajánlunk egy összeget, ők meg mondják hogy "jaaaj mégse elég ennyi, több kell, ennyiért nem engedjük", itt meg ment a pánik, hogy akkor megunják majd biztos, és eladják másnak. Aztán láthatjuk mi lett.. Ez szimplán arra jó, hogy felstrófolják az árát Neymarnak. Ha ő ide akar jönni, akkor ide fog. Nem a klubja dönti el hova fog ő aláírni. A Santos csak próbál minél többet kicsikarni az üzletből - szerintem.. Várható volt, hogy sokáig megy majd a huza-vona, de attól még hogy alkudoznak az árán attól még mindig felénk áll a szénája - persze még akárhol kiköthet, de őszintén csodálkoznék ha nem nálunk folytatná a következő idénytől a kis Brazil.blaugrana99 írta:Addig ...... amíg elviszik előlünk a palit.![]()
Ez most nem kifejezetten neked szól, de én ezt komolyan nem értem, ilyenkor a pánikolást. Minden egyes komolyabb igazolásnál ez van évek óta.. Fabregasnál is, Ibránál is, Sancheznél is, Villánál is folyamatosan ez volt, hogy ajánlunk egy összeget, ők meg mondják hogy "jaaaj mégse elég ennyi, több kell, ennyiért nem engedjük", itt meg ment a pánik, hogy akkor megunják majd biztos, és eladják másnak. Aztán láthatjuk mi lett.. Ez szimplán arra jó, hogy felstrófolják az árát Neymarnak. Ha ő ide akar jönni, akkor ide fog. Nem a klubja dönti el hova fog ő aláírni. A Santos csak próbál minél többet kicsikarni az üzletből - szerintem.. Várható volt, hogy sokáig megy majd a huza-vona, de attól még hogy alkudoznak az árán attól még mindig felénk áll a szénája - persze még akárhol kiköthet, de őszintén csodálkoznék ha nem nálunk folytatná a következő idénytől a kis Brazil.blaugrana99 írta:Addig szarakszunk amíg elviszik előlünk a palit.![]()
Na az jó lenne... Cesc-párti vagyok, de inkább ő menjen mint Thiago, ha muszáj lenne választani. Olcsóbb tehetség... Mikor ingyen tehetségekkel van tömve a Masía...Capon írta:Csak arra tudok gondolni, hogy a KP-ról akarnak valakit pénzé tenni a Fabregas-Thiago páros közül. Az egyik helyére hoznak egy olcsóbb tehetséget a fennmaradó pénzt pedig hozzácsapják az igazolási kerethez.
A sport.es szerint a Santos elnökének nem nagyon tetszik a Barca ajánlata,Cooh írta:off:attól még lehet spekulálni...de Neymar esetleges érkezésével nem lesz más támadórecrea írta:Mennyit tudtok még lovagolni ezen a középső támadó igazolásán?! Mintha néznétek a meccseket, de nem látnátok. Nem akarok senkinek a lelkébe taposni, csak már nagyon unom. (Teszem hozzá, én is centerrel játszanék, úgyhogy nem az ötletnek szól a hozzászólásom.) Neymar érkezésével végleg elengedhetjük a center posztot, nyugodtan mindenki könyvelje el magában, h nem lesz ilyen, könnyebbé válik az élete.
off:attól még lehet spekulálni...de Neymar esetleges érkezésével nem lesz más támadórecrea írta:Mennyit tudtok még lovagolni ezen a középső támadó igazolásán?! Mintha néznétek a meccseket, de nem látnátok. Nem akarok senkinek a lelkébe taposni, csak már nagyon unom. (Teszem hozzá, én is centerrel játszanék, úgyhogy nem az ötletnek szól a hozzászólásom.) Neymar érkezésével végleg elengedhetjük a center posztot, nyugodtan mindenki könyvelje el magában, h nem lesz ilyen, könnyebbé válik az élete.
Ezt mire alapozod?StickyFingaz írta:Sergi Roberto szerintem nem Barca szint.Rafinha meg tud más poszton is játszani.
Sergi Roberto szerintem nem Barca szint.Rafinha meg tud más poszton is játszani.JOseppe írta:http://translate.googleusercontent.com/ ... TaZbxHAG8A
Tito mindenképpen Gündogannal akarja Xavit pótolni a jövőbben.Mi lesz Sergio Robertóval és Rafinhával???
Ibra magától akart menni, úgyhogy tökmindegy, hogy mennyi időt adott volna bárki is neki. Jobb így, hogy elment. Az Eto transzfert meg még mindig nyögjük...varnagykrisztian írta:Lehet velem vitatkozni de én Ibrának adtam volna mégy 1 év bizonyítási lehetőséget, és anno Eto'o-t is óriási hiba volt elengedni
Azért azzal a fizikum dologgal óvatosan kell bánni, nehogy az legyen, mint Pato esetében, hogy gyorsan rápakoltak egy csomó izmot és ezért szinte egész eddigi karrierje a Milannal izomsérülésekről szólt, pedig aztán vékonyan igazán nem ment rosszul, úgy gondolom, hogy mivel alapban nem vagyunk ez a verekedés csapat, ezért a gyorsaságából és a cseleiből meg tud majd élniHouse írta:Hát bizony abba beleszaladhatunk. Nincs mese, angol módra erőnlétre, fizikumra kell fektetni a hangsúlyt az előszezonban!Gergely írta:Ha jön vele az egész Neymarito bagázs és még 50 ember tuti nem lesz
A nyelv nem fog problémát okozni.... jó lesz az egyre jobban reménykedem benne!
Nekem a fizikuma az ami igazán aggaszt!
Félek , hogy első évében annyit fog érni , mint HALOTTNAK A CSÓK...