Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
geridoss
Director del Fútbol

2013.05.16. 18:26:05

Én nem tudom... Tavaly Silva a pénzt választotta helyettünk, most meg, hogy jött az új adótörvény és kevesebb lenne a lé, máris menekül.

Jöjjön csak Hummels, a válogatottban is tökéletes teljesítményt nyújt és a Dortmund védelmének gerince.(igen, volt hiába, emberből van...)

Én neki örülnék a legjobban. (még jobban mint Neymarnak, pedig Brazília a szívem másik csücske)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Piqué
Jugador d'estrella

2013.05.16. 18:22:27

Szerintem Thiago Silva jobb hátvéd mint Hummels,a brazil hatalmas szívvel játszik,akár a Puyolunk.Megmutatta ellenünk is hogy mire képes a PSG védelme nélküle nulla lenne.Azt sajnálom,hogy tavaly nem tudtuk vagy nem is akartuk megvenni..nagy hiba,érdekes lenne ha le tudnánk igazolni.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.05.16. 18:18:36

Thiago Silvában még simán benne van 5 jó év (akár több is), hosszabb távon meg nem érdemes tervezni egy játékossal se. Úgyhogy szerintem a Hummels vs TS összevetésben lényegtelen a kor kérdése. Sőt, TS mellett szól inkább a rengeteg rutin.
Szubjektív véleményem szerint Thiago Silva a jelenlegi legjobb középhátvéd, így én személy szerint az ő érkezésének örülnék a legjobban. Ráadásul kimondottan szimpatikus játékos. (Hozzáteszem gyorsan hogy a némettel sincsen semmi bajom.)
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2013.05.16. 18:16:23

Valdes a Monacot választotta.

a Sport.es szerint.
Mondjuk máshova nem igen hívták...

Viszont ha ez igaz, akkor alakulgat a Monaco is szép lassan,
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.05.16. 18:15:00

Itt egy új sport.es hír.Ha a gúgli jól fordított,akkor Brazil idő szerint 15:30-kor kezdődik egy ülés ami dönt Neymar sorsáról.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/i ... ca-2392416
Deus
Boixos Nois

2013.05.16. 18:03:57

bennike123 írta:Ti kit szeretnetek jobban a csapatbal Hummelst vagy Thiago Silvat?
Egyértelmű hogy Hummels.

Két nyomós ok:

1. Olcsóbb mint a TS
2. Fiatalabb mint a TS
KépKép
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.05.16. 17:39:45

bennike123 írta:Ti kit szeretnetek jobban a csapatbal Hummelst vagy Thiago Silvat?
Én is Hummels-t szeretném jobban, ugyanazok indokok miatt mint bali 15. De ha Silva jön, akkor én se sírnék, csak szerintem semmi értelme adni 40milliót egy 29éves játékosért,és 2 max 3 év múlva vehetünk megint egy védőt helyére. Jöjjön Hummels és megvan ott oldva a védő poszt 5-6 évre.
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
bali 15
Director del Fútbol

2013.05.16. 17:29:33

Hummels olcsóbb és hosszabb távon is jobb megoldás lenne.
De nem fogom véresre sírni a párnámat ha Silva jön helyette :wink:
bennike123
Jugador del Barça

2013.05.16. 17:26:37

Ti kit szeretnetek jobban a csapatbal Hummelst vagy Thiago Silvat?
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.16. 17:17:36

Chino írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/16 ... arcelonaba

Remélem van igazságtartalma...

Reméljük több mint annak a cikknek ami ma nagy vidámságot okozott nálam ugyan ezen az oldalon. A Neymar-tengerpart=Barcelona cikknél #-o
Meg a holnap eldőlhet, ma eldőlhet, pár órán belül eldőlhet Neymar sorsa cikkek is mind nagyon izgik. Csak 2-3 évig minden cikk így jelent meg Fabregassal kapcsolatba.

Mivel egyre többet olvasok Ter Stegen-ről eszembe jutott, hogy azt hallottam róla elég nehéz természete van. Kicsit nagy az arca ki ha én nem emberke.
HA igaz akkor nem tudom, hogy fog illeni a csapatba.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.16. 15:53:16

http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/16 ... arcelonaba

Remélem van igazságtartalma, végre megoldódhatna a legkritikusabb csapatrészünk. Ha pedig tényleg bevállalná a fizetéscsökkentést az már álom lenne.
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.16. 14:44:50

Varatrix írta:
BritishKnight írta:Ha jövőre összeállna egy ilyen csapat:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar
Mostakkkor annyi a csapat építés hogy betetted Neymárt? :roll:

Mondjuk észrevettem hogy mindenki készpénznek veszi azt hogy Alexis kezd. Baromira nem szolgált rá ekkora bizalomra. Egyenlőre még az is kérdés hogy marad e a klubnál. A szezon végén volt egy-két jobb mecse. Ismétlem jobb! Sosem tűnt ki legjobbként a csapatból. Tello is jónéhányszor lejátszotta mégha az eredményjelzőn Sánchez neve szerepelt is. Ezenkívül eleve szó van még egy támadó érkezéséről Neymár melett. Potenciálisan Neymáron és Messin kívűl eléggé rotációs lesz a harmadik ember személye.

Az idei év után nem bánnám ha jönne valaki aki betöltené ezt a posztot is, vagy Tello nyáron fejlődne annyit hogy nyugodt szívvel rábízhatnák a dolgot. Azért ha marad szurkolok a chileinek, de sokkal több kell a szinpátián és az ígéreten kívül ami életbetartja ezt a fene nagy bizalmat felé.
Az utóbbi heteket + az első évét figyelembe véve szerintem raszolgált a bizalomra. Az az egy-két meccs volt 7-8 is és ki tudott tűnni a csapatból, mind mezőnyjátékát, mind támadási potenciálját illetően. Nem azt mondom, hogy folyamatosan kimagaslik a mezőnyből és lefocizik mindenkit, de az utóbbi időben Villa-t és pedrot kenterbe verte, Tello pedig támadásban, veszélyességben lehet, hogy KICSIT felette áll (bár ez sem érzem egyértelműnek), de a letámadás, labdaszerzés belőle zsigerből hiányzik, ami ilyen jellegű szélső védőknél elengedhetetlen. Szóval Messi után a legjobb támadónknak érzem, ha pedig a formáját át tudja menteni a következő szezonra, neki kellene a 3. számú csatárnak lennie. De sajnos Pedro az Pedro.
Forca Barca!!!!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.05.16. 14:37:16

sjd írta: Bizony, főleg ha Kapust és Védelmet is le tudnánk igazolni, elég nagy nevek a posztjukon, csak azt sajnálom, h a vezetőség nem igazán gondolkodik bennük... :?
Ez nagyot ütött :lol: :lol:
Kép

Titi - The Legend!
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.16. 14:12:38

kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar
Mostakkkor annyi a csapat építés hogy betetted Neymárt? :roll:

Mondjuk észrevettem hogy mindenki készpénznek veszi azt hogy Alexis kezd. Baromira nem szolgált rá ekkora bizalomra. Egyenlőre még az is kérdés hogy marad e a klubnál. A szezon végén volt egy-két jobb mecse. Ismétlem jobb! Sosem tűnt ki legjobbként a csapatból. Tello is jónéhányszor lejátszotta mégha az eredményjelzőn Sánchez neve szerepelt is. Ezenkívül eleve szó van még egy támadó érkezéséről Neymár melett. Potenciálisan Neymáron és Messin kívűl eléggé rotációs lesz a harmadik ember személye.

Az idei év után nem bánnám ha jönne valaki aki betöltené ezt a posztot is, vagy Tello nyáron fejlődne annyit hogy nyugodt szívvel rábízhatnák a dolgot. Azért ha marad szurkolok a chileinek, de sokkal több kell a szinpátián és az ígéreten kívül ami életbetartja ezt a fene nagy bizalmat felé.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.16. 13:51:09

kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar

akkor ezzel nagyokat lehetne alázni :D
Bizony, főleg ha Kapust és Védelmet is le tudnánk igazolni, elég nagy nevek a posztjukon, csak azt sajnálom, h a vezetőség nem igazán gondolkodik bennük... :?
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.16. 13:47:42

gergo9 írta:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar

Ez a csapat olyan szinten technikás lenne, hogy mindenkit megetetne meccsenként párszor :)

Aztán lehet, hogy kevesebbet lenne nálunk a labda de a szememnek nagyon jót tenne :wink:
Tényleg jó lenne ha combosabb csapatok ellen az első 20perc után már meccsben sem lennénk.
Szépen mutatna az egy-két szép akció a 4-5 kapott gól mellett.
hagyjuk már. évek óta igy jatszunk, csak a nevek cserélődnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2013.05.16. 13:43:47

kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar

Ez a csapat olyan szinten technikás lenne, hogy mindenkit megetetne meccsenként párszor :)

Aztán lehet, hogy kevesebbet lenne nálunk a labda de a szememnek nagyon jót tenne :wink:
Tényleg jó lenne ha combosabb csapatok ellen az első 20perc után már meccsben sem lennénk.
Szépen mutatna az egy-két szép akció a 4-5 kapott gól mellett.
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.05.16. 13:38:18

Ha jövőre összeállna egy ilyen csapat:
kapus
védelem
Thiago-Busi-Ini
Alexis-Messi-Neymar

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.05.16. 13:04:17

Varatrix írta:
Kérdem én milyen főbb tényezők lehetnek még a klub szempontjából? A fizetés már a játékos sara, meg a feltételek.
Hát igen, pont ezen röhögtem én is. Akkor miben egyeztek meg eddig? Hogy tárgyalnak az eladásról..? :D

Amúgy emlékeim szerint Sancheznél is volt ilyen cikk, hogy már CSAK az árról kell megegyeznie a kluboknak, hát utána kb 1 hónappal lett bemutatva.. Szóval attól tartok lesz még jó pár fejezet a Neymar sagában is.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.16. 12:41:30

palesz77 írta:
sörvirsli írta:már csak néhány részletet kell csupán tisztáznia a feleknek ahhoz, hogy még ma bejelenthessék a transzfert hivatalosan is.

Az egyik ilyen tényező az ár lesz, mivel Florentino Péreznek annyit sikerült elintéznie a horribilis ajánlatával, hogy a Santosnál jelezték, nem lenne rossz ha emelne az áron a Barca, mert így úgy érzik túl olcsón adják legnagyobb sztárjukat.

Előbb olvastam én is ezen jót röhögtem.. Már csak egy apróbb, elhanyagolható kérdés van hátra, az ára.. :D Kb 1 hónapig ezen veszekszünk még a Santos vezetőségével szerintem. Na mindegy, lényeg hogy tárgyalások vannak már..
Kérdem én milyen főbb tényezők lehetnek még a klub szempontjából? A fizetés már a játékos sara, meg a feltételek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.05.16. 11:45:37

sörvirsli írta:már csak néhány részletet kell csupán tisztáznia a feleknek ahhoz, hogy még ma bejelenthessék a transzfert hivatalosan is.

Az egyik ilyen tényező az ár lesz, mivel Florentino Péreznek annyit sikerült elintéznie a horribilis ajánlatával, hogy a Santosnál jelezték, nem lenne rossz ha emelne az áron a Barca, mert így úgy érzik túl olcsón adják legnagyobb sztárjukat.

Előbb olvastam én is ezen jót röhögtem.. Már csak egy apróbb, elhanyagolható kérdés van hátra, az ára.. :D Kb 1 hónapig ezen veszekszünk még a Santos vezetőségével szerintem. Na mindegy, lényeg hogy tárgyalások vannak már..

Amúgy sokan attól tartanak, hogy olyan lesz Neymar mint Robinho volt a Realba. Hát én pont örülnék neki, ha mondjuk egy 2007/2008-as Robinho szintjét megütné majd 1-2 éven belül.. Nem tudom ki hogy emlékszik, de akkoriban a Real legjobbja volt - Zambrottát minden Barca-Realon szanaszét szivatta kb -, elég sok gólt is rúgott, élmény volt nézni a játékát. A liga második legjobbja volt Messi után véleményem szerint. Az más kérdés, hogy a City után a Milanban sem talált magára, de a Realos produkciójával szerintem nem lehet kifogás, emlékszem még anno leültem Real meccseket nézni, csak hogy őt játszani lássam. Szóval én kiegyeznék egy olyan teljesítménnyel.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.05.16. 11:40:13

http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/16 ... kosa_lehet

Remélem hogy már igaz ez a hír. Tényleg jó lenne már pontot tenni erre, lezárni ezt a Neymaros ügyet.

"a Santosnál jelezték, nem lenne rossz ha emelne az áron a Barca, mert így úgy érzik túl olcsón adják legnagyobb sztárjukat."
Hát azért remélem hogy a Barca nem 100m-ra emelte meg... Remélem hogy azért max 60m. Bár ez is sok érte , reális ára Neymarnak szerintem 35-40m...
De sebaj, csak vegyük már meg! :)
Kép

Titi - The Legend!
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.16. 11:37:24

A tegnap kezdődött tárgyalások annyira jól haladnak, hogy már csak pár apró részletet kell tisztáznia a Barcelona és a Santos képviselőinek. A következő órákban bármikor megszülethet a végleges megegyezés, olvasható a sport.es-en.

Ha minden jól meg ma véget érhet a Neymar-saga a Barcelonánál, és meg lehet az első igazolása a klubnak a következő idényre. A Sport című katalán sportnapilap internetes oldala szerint nagyon jól haladnak a tárgyalások, már csak néhány részletet kell csupán tisztáznia a feleknek ahhoz, hogy még ma bejelenthessék a transzfert hivatalosan is.

Kép
Állítólag ezekben az órákban ülésezik a Santos vezetése mindenestől, s ha áldásukat adják a Barcelona ajánlatára, akkor semmi akadálya nem lesz annak, hogy megtörténhessen a bejelentés.

Csak nehogy egy hét legyen belőle. :D

forrás:barcanoticias
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.16. 11:37:01

A legfrissebb hír:

A tegnap kezdődött tárgyalások annyira jól haladnak, hogy már csak pár apró részletet kell tisztáznia a Barcelona és a Santos képviselőinek. A következő órákban bármikor megszülethet a végleges megegyezés, olvasható a sport.es-en.

Ha minden jól meg ma véget érhet a Neymar-saga a Barcelonánál, és meg lehet az első igazolása a klubnak a következő idényre. A Sport című katalán sportnapilap internetes oldala szerint nagyon jól haladnak a tárgyalások, már csak néhány részletet kell csupán tisztáznia a feleknek ahhoz, hogy még ma bejelenthessék a transzfert hivatalosan is.

Állítólag ezekben az órákban ülésezik a Santos vezetése mindenestől, s ha áldásukat adják a Barcelona ajánlatára, akkor semmi akadálya nem lesz annak, hogy megtörténhessen a bejelentés.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.16. 10:19:12

MQuC írta:Annyi zavaró Neymarban, hogy míg Ronaldinho villantott a PSG ben is előtte, Neymart inkább Robinhohoz hasonlítanám. Robinho is egyből a MAdridba jött, aztán egy öregedő Milanba ment... :oops: Csak, ha meg a MAdrid igazolná le Neymart és sztár lesz belőle, már nem hiszem, hogy megkaparintjuk.
Nekem is, és szerintem sokunknak ez a félelme. Azt azért hozzátenném, h Robinhonak egyáltalán nem ment rosszul Mardidban, sőt, kifejezetten jól focizott. A legnagyobb gond, h nagyon sérülékeny, és kapta is a rúgásokat szépen, a másik, h sokkal alázatosabbnak kellett volna lennie, továbbá szerintem egy koncepció nélküli Realba igazolt, ami szintén nem lendített a karrierjén. Na most, ezek a lehetőségek Neymarban is megvannak, szakmai szempontból szerintem kockázatos a leigazolása, viszont ami mez, reklám, ajándéktárgy elfogyna jövőre Brazíliában, meg mondjuk egy nyári kínai túrán, szerintem belegondolni is félelmetes. Pláne ha jól menne neki itt a foci, mert marketingben láthatóan nagyon erősek vagyunk.

Annak viszont én sem látom értelmét, h Messi alá játszon, egy bizonyos szintig természetes igen, mert van bőven ideje neki a legnagyobb sztárnak lennie a csapatban. Kíváncsian várom a fejleményeket.

Más, kapus: szerintem nagyon jó a német, bár nekem nagy kedvencem Handanovic, iszonyat jó kapus, bár már ő is 29, hosszútávra a német jobb lenne. Egyébként benne van a pakliban, h hibázni fog többet-kevesebbet, de miért ne adnánk meg neki a lehetőséget, amit pl Valdes vastagon megkapott, pedig sírtam a megmozdulásain anno. Továbbá De Gea is megkapta a MU-nál a bizalmat, holott csinált hajmeresztő dolgokat az elején, de mára szerintem ez egyik legjobb kapus lett, és egyre rutinosabb lesz, amit a Real ellen bemutatott, kifejezetten klasszis teljesítmény volt.

Védőben én is Hummelset támogatom.

Attól nem tartok, h fiatal tehetségek eligaznolának, emlékszem anno Xavi vagy Iniesta előtt is ott volt a lehetőség, h elmenjen, mégsem tették vagy a klub nem engedte. Ellenben azt hiszem, h a Celticnek felajánlották Xavit, de nekik Iniesta kellett volna, mondták, h ő nem eladó, így maradt mindkettő. Xavi és a Milan sztoriját ismerjük, ugyan nem sokat, de őt és Puyolt megköszönhetjük Van Gaalnak.

Ha már igazolások: edző igazolásában én is rohadt kiváncsi lennék F. De Boerra, már a pályán is vezető volt, a kispadon pedig szimpatikus, komoly és sikeréhes edző képet mutat, előbb-utóbb lecsapnak rá. De Villanova következő szezonját is támogatom.
Válasz küldése