MQuC írta:Annyi zavaró Neymarban, hogy míg Ronaldinho villantott a PSG ben is előtte, Neymart inkább Robinhohoz hasonlítanám. Robinho is egyből a MAdridba jött, aztán egy öregedő Milanba ment...

Csak, ha meg a MAdrid igazolná le Neymart és sztár lesz belőle, már nem hiszem, hogy megkaparintjuk.
Nekem is, és szerintem sokunknak ez a félelme. Azt azért hozzátenném, h Robinhonak egyáltalán nem ment rosszul Mardidban, sőt, kifejezetten jól focizott. A legnagyobb gond, h nagyon sérülékeny, és kapta is a rúgásokat szépen, a másik, h sokkal alázatosabbnak kellett volna lennie, továbbá szerintem egy koncepció nélküli Realba igazolt, ami szintén nem lendített a karrierjén. Na most, ezek a lehetőségek Neymarban is megvannak, szakmai szempontból szerintem kockázatos a leigazolása, viszont ami mez, reklám, ajándéktárgy elfogyna jövőre Brazíliában, meg mondjuk egy nyári kínai túrán, szerintem belegondolni is félelmetes. Pláne ha jól menne neki itt a foci, mert marketingben láthatóan nagyon erősek vagyunk.
Annak viszont én sem látom értelmét, h Messi alá játszon, egy bizonyos szintig természetes igen, mert van bőven ideje neki a legnagyobb sztárnak lennie a csapatban. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Más, kapus: szerintem nagyon jó a német, bár nekem nagy kedvencem Handanovic, iszonyat jó kapus, bár már ő is 29, hosszútávra a német jobb lenne. Egyébként benne van a pakliban, h hibázni fog többet-kevesebbet, de miért ne adnánk meg neki a lehetőséget, amit pl Valdes vastagon megkapott, pedig sírtam a megmozdulásain anno. Továbbá De Gea is megkapta a MU-nál a bizalmat, holott csinált hajmeresztő dolgokat az elején, de mára szerintem ez egyik legjobb kapus lett, és egyre rutinosabb lesz, amit a Real ellen bemutatott, kifejezetten klasszis teljesítmény volt.
Védőben én is Hummelset támogatom.
Attól nem tartok, h fiatal tehetségek eligaznolának, emlékszem anno Xavi vagy Iniesta előtt is ott volt a lehetőség, h elmenjen, mégsem tették vagy a klub nem engedte. Ellenben azt hiszem, h a Celticnek felajánlották Xavit, de nekik Iniesta kellett volna, mondták, h ő nem eladó, így maradt mindkettő. Xavi és a Milan sztoriját ismerjük, ugyan nem sokat, de őt és Puyolt megköszönhetjük Van Gaalnak.
Ha már igazolások: edző igazolásában én is rohadt kiváncsi lennék F. De Boerra, már a pályán is vezető volt, a kispadon pedig szimpatikus, komoly és sikeréhes edző képet mutat, előbb-utóbb lecsapnak rá. De Villanova következő szezonját is támogatom.