Ha tényleg igaz hogy a Bayernbe megy Neymar és ilyen áron akkor én azt mondom menjen oda. Nagyon bírom a játékát, a Santosban megnéztem több meccsét, de ennyit senki nem ér, talán még maga Messi sem.visca el barca írta:az a legnagyobb baj, h mindenki irja, hogy igy nem kell neymar, ugy nem kell neymar. nézzetek szét h mennyire kevés klasszikus balszélső játékos van, aki fiatal és TALÁN megütné a szintet: el-sharaaway, meg iker munian és ennyi. kiváncsiságból megnéztem a transfermarkton, h kik azok aki balszélsők és 10 millio felett vannak: dzsudszak, griezzman, ola john, podolski, diego costa meg hasonlók. ezek aztán nagy alternatívák...
A másik kérdés hogy Neymar hogy illeszthető be a Barcába, egyáltalán az európai fociba, azért ha valaki megnézi Neymart egy Santos meccsen elgondolkozik néha hogy az a stílus és megoldások mennyire lennének életképesek Európában. Zseniális az ember, de félek az történne vele ami akkor történt mikor a Barca játszott pont a Santosszal két éve. Könnyedén szerelték állandóan, nem nagyon élt meg a védők mellett. Itt az nem fog menni hogy 10 biciklicsel egymás után és hasonlók ( pedig marha jól csinálja

Ennyi pénzből kis túlzással meg lehetne venni két középső védőt meg egy befejező csatárt középre ha Villa elmegy esetleg.
Ki fog játszani a bal oldalon? Hát majd Tello, tudom sokan ellenzik, de miért ne játszhatna, mostanában ahányszor játszik mindig bizonyít.
Az is elgondokodtató hogy biztos hogy Neymar típusú játékosra van-e szüksége a Barcának, nem valaki olyanra inkább aki a beadásokat belövi végre nem úgy mint Villa meg Alexis idén?