Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam és ahogyan írtam (milyen szövegkörnyezetben szerepelt az általad idézett kifejezés), de segítek kicsit: "költői kérdés", irónia... Nem kell minden szót illetve kifejezést véresen komolyan venni, kifordítani, és kiszínezni. De ha szó szerint értelmezed, akkor sem mondhatod, hogy szidtam TS-t, mivel általánosságban beszéltem, és olyan játékosokra értendő a kifejezés akik a pénz miatt mennek egy kisebb csapatba mint a Barca. És rögtön utána írtam is, hogy nem vagyok teljesen tisztában az üggyel, tehát lehet nincs is igazam, és más körülmények játszottak szerepet...stb Szóval szerintem mielőtt így belekötsz valakibe, értelmezd a mondatait, és ne próbáld kiforgatni a szavait, és ne mindenkibe a rosszat lásd. Részemről ennyi, nem kívánok tovább ezzel foglalkozni, mert fölösleges, van jobb dolgom is. Mások értették amit ki akartam fejezni, te nem. Ez van... A másik meg, hogy fölösleges szétoffolni ezzel a topicot, és tudom, hogy kerülni kell a személyeskedést a szabályzat szerint, válaszra sem szabad méltatni... De belém kötöttek, és muszáj volt megvédenem magam.lamademon írta: Az idézett kolléga igenis lehülyeállatozta azokat, akik más elképzeléssel bírnak
Hogy ne legyen teljesen off, most hogy Valdes "lelécel", kíváncsi vagyok kit hozunk a helyére. Ter Stegent preferáljátok sokan, bevallom őszintén, nem nagyon ismerem a munkásságát. De ha ennyien írjátok, hogy jó, akkor biztos van benne valami. Nyilván azt is nézni kell, hogy passzjátékban milyen, hogy be tud e csatlakozni a játékba lábbal is...stb