Bárki, aki nem akar a Barcelonába igazolni az az? Eléggé rózsaszín szemüvegen át láthatod a futball-(és általában a)-világot, ha azt hiszed, mindenkinek az a vágyálma. Miért ne lehetne, hogy valakinek más stílus jön be? Próbálnál egy igazi angol drukkert leültetni 36 spanyol meccsre egy szezonba. Megdöglene a "(neki)unalomtól", mivel nincsenek percenkénti pályafelszántós száguldozások, hanem kényelmes (neki!)sörfocis passzolgatások, meg "barszás brodvéj a sok kamugéptől.Poszi írta: Ki az az elvetemült hülye állat (már elnézést a kifejezésért), aki egy PSG-t választ egy Barca helyett?
Hozzáteszem, lehet rosszul látom, lehet más körülmények miatt történt így. Ez csak egy vélemény...
Lehet a környezetet utálja. Én mentem el barcelona meccsre, életem egyik legszebb élménye, de maga a város hányinger. Csodaszép építészet mindenhol, alatta saját mocskában dagonyázó koldusok, na ez szó szerint. (Bár lehet valakinek pont az jön be..., tőlük elnézést...)
Lehet, személyes probléma miatt nem akar. Ilyenkor azért családnak is lehet beleszólása, bármi.
Ott van pl. Valdes. Mindenki szidja, amiért elmegy, amiért ki akarja próbálni magát másban, más ligában. Fröcsögnek, hogy ennyire nem tiszteli a klubbot. Te jó ég.
Mikor máskor kéne kipróbálnia magát más ligában, más kultúrában, ha nem sok siker után? 45évesen valami 3. osztályban? ÉÉÉS ha történetesentöbb pénzért megy el? Azért milyen jogon kérsz tőle számon bármit is? Bárki is...
Valdes többet tett a barcáért, mint mi, az ÖSSZES felhasználó itt együttvéve, és mégis szapulják legtöbben... szánalom...
Jöjjön, aki itt akar játszani, de nem kell szidni, aki nem. Nem vagy te olyan nagy arc, hogy bárkit leszólj. Ennyi, béke...