Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért elég nagy szerencsénk volt, hogy egyáltalán idáig húztuk.streho87 írta:láttátok, hallottátok, hogy a nemzeti válogatott VB ezüstérmes lett?
tizikkel maradtunk alul, úgy hogy 16 perc után 2-0 volt ide...ha gonosz akarok lenni azt mondanám tipikus magyar betegség...
itt a mérk. száma: 425951126
az akadémia támogatása (fenntartása) fix összeg hetente, 4.000 eFt ha jól emlékszek.TrogAir írta:Sziasztok srácok!
Az a kérdésem, hogy az ifiakadémiát hol tudom pénzelni? Sehogy sem találom a támogatását.
Igazából az a helyzet, hogy most egy 2-3 szezonos szélsőjáték edzés jön, amíg kiedzem ideálisra a szélsőim szélsőjátékát. Addig fölösleges hú, de jó játékosokat vennem, mert úgyse tudok feljutni. Tehát ebben az 1-2 szezonban olyan játékosokra igyekszem olyan összegeket szánni, amivel sikerül a bennmaradás, esetleg egy szép kupamenetelés. Aztán jöhet a bumm, de fölösleges minden pénzemet elkölteni, mert akkor megint pár szezon múlva a Vi. ligában találnám magam, mert pénzügyileg nem bírnám.MichaaBee írta: Speceket illetően: A jól fejelő mindenkinek előny, de középpályásból konkrétan csak olyat vennék, ha lehetőségem nyílna rá. Védőből szintén, de ott az erőteljes is jónak számít a tördelés miatt. Szélsőkből gyors, kiszámíthatatlan, csatárokból ugyanez. Defcsatinak pedig technikásat szoktak leggyakrabban, de ott is szóbajöhet a többi spec, adott esetben. Ha TDF-ről van szó, akkor a szélekhez adott plusz miatt az átadás kiemelten fontos, aztán én a játékszervezést tekintem még ugyanennyire fontos képességnek, harmadiknak pedig a gólszerzést. De attól függően, hogy mit akarsz játszani, ez változhat.
Ami a középpályásaidat illeti az hogy elég lesz, mindig relatív. Nézd meg HO-ban vagy a HT-s predictorban, hogy milyen kp-t tudsz velük összehozni, aztán ezt összehasonlítva a csoporttársaiddal megtudhatod, hogy elég-e és hogy mire.
Speceket illetően: A jól fejelő mindenkinek előny, de középpályásból konkrétan csak olyat vennék, ha lehetőségem nyílna rá. Védőből szintén, de ott az erőteljes is jónak számít a tördelés miatt. Szélsőkből gyors, kiszámíthatatlan, csatárokból ugyanez. Defcsatinak pedig technikásat szoktak leggyakrabban, de ott is szóbajöhet a többi spec, adott esetben. Ha TDF-ről van szó, akkor a szélekhez adott plusz miatt az átadás kiemelten fontos, aztán én a játékszervezést tekintem még ugyanennyire fontos képességnek, harmadiknak pedig a gólszerzést. De attól függően, hogy mit akarsz játszani, ez változhat.Barcaman1993 írta:Srácok egy pici segítségre lenne szükségem. Pár nap múlva lejátszom a kupameccset, de utána gyorsan új igazolásokba kezdek. Szükségem lesz 1 védőre, 1 kapusra, 3 kp-ra, 2 csatárra. 30 éves korosztályra gondoltam, a képességeket is nagyjából tudom. Nyilván a piaci lehetőségek adottak lesznek akkor, de szeretném tudni, hogy ezeknél a játékosoknál milyen specekre érdemes odafigyelni. Az egyik csatáromat ráadásul defcsatinak tervezem, az egy külön kávéház lesz. Előre is kösz a segítséget. A defcsatinál azért az ideális képességekre is kíváncsi leszek.
4-5-1 és 3-5-2-es felállást tervezek szélsőjáték edzéssel. Szerintetek 3 legalább titáni (de inkább még magasabb) játékszervezésű és 1 saját nevelésű kiemelkedő játékszervezésű kp elég lesz?
1 pont hiányzott nekem is végül, de jobban meglepődsz ha leírom a 3 jsz. játékosomat:Barcaman1993 írta:Ne viccelj márstreho87 írta:a csoda elmaradt...sejteni lehetett ezért inkább az új felállást gyakoroltattam![]()
egyik kp-m időközben legendás szintet ért el, még ezt az idényt itt tölti aztán eladom, addigra beérik az egyik fiatal
nincs mese, el kell érni az egyenesági feljutást!![]()
VI. ligában legendás középpályásod van? Én meg világklasszissokkal jutottam föl. Ez kemény.
Ne viccelj márstreho87 írta:a csoda elmaradt...sejteni lehetett ezért inkább az új felállást gyakoroltattam![]()
egyik kp-m időközben legendás szintet ért el, még ezt az idényt itt tölti aztán eladom, addigra beérik az egyik fiatal
nincs mese, el kell érni az egyenesági feljutást!
Az enyém még jobb: Ez a csoport az értékelések alapján 74. helyen áll az osztály 256 csoportja közül.Barcaman1993 írta:Hú milyen csoportba kerültem...Még szerencse, hogy a IV. ligából egy BOT csapat került a csoportba, de így is én vagyok a leggyengébb. Bár igaz, hogy lém most van elég, így pár középpályással és egy csatárral megerősödik a keret, aztán még 1 kapussal és védővel, de nagyon kemény lesz. V.11-es liga. 6 hely a cél
.
a bajnokság 2 hét múlva szombaton kezdődik, 14 meccs van 1 szezonban. heti 2 meccsre van lehetőség, 1 tétmeccs szombaton ami mindenképp lezajlik és 1 barátságos szerdán amit le kell kötni a kihívások menüpontban. A bajnokság kezdésének hetében kezdődik a kupa is, ami szintén tétmeccs. Az edzések csütörtökönként vannak, így a szombati meccs és a következő szerdai tartozik bele.Devid16 írta:pár napja regisztráltam én is. voltak ilyen felkészülési meccsek meg már átnéztem mik vannak a játékban. az lenne a kérdésem, hogy az új bajnokság mikor kezdődik? meg hogy vannak a meccsek? heti 1 meccs? mert így kicsit uncsi lesz az elején.+ ha van valami jó tanács így az elejére akkor azt is szívesen veszem
7 gólt, de a VI. ligában.salas9 írta:És nem kaptál sok gólt? Persze függ a védelemtől is csak kérdezemBarcaman1993 írta:Nekem nagyszerű van.![]()
És nem kaptál sok gólt? Persze függ a védelemtől is csak kérdezemBarcaman1993 írta:Nekem nagyszerű van.
Elején nekem is nagyszerű volt, de lecseréltem egy világklasszisra és így egy kicsit másGareth Tello írta:Amúgy ragyogó kapus szerintetek elég az ötödbe?
a siker nagyon úgy néz ki elmarad...fortuna nem állt mellém a sorsolásnál, de megpróbálom a maximumot kihozniGareth Tello írta:Na, gratulációm a bajnokoknak, streho, neked meg sok sikert az osztályozón, meg a jövő heti barátságos meccsen is.![]()
Én amúgy 3-0-ra nyertem végül, úgyhogy 12-2-0-s mérleggel, +58-as gólkülönbséggel egyenes ágon jutottam fel.Ráadásul: Evrim Canpolat nevű játékosod lett a csoport gólkirálya. Ezért a klub 2 000 eFt pénzdíjat kapott. (15 góllal lett gólkirály.)
Amúgy ragyogó kapus szerintetek elég az ötödbe?
Nekem nagyszerű van.Gareth Tello írta:Na, gratulációm a bajnokoknak, streho, neked meg sok sikert az osztályozón, meg a jövő heti barátságos meccsen is.![]()
Én amúgy 3-0-ra nyertem végül, úgyhogy 12-2-0-s mérleggel, +58-as gólkülönbséggel egyenes ágon jutottam fel.Ráadásul: Evrim Canpolat nevű játékosod lett a csoport gólkirálya. Ezért a klub 2 000 eFt pénzdíjat kapott. (15 góllal lett gólkirály.)
Amúgy ragyogó kapus szerintetek elég az ötödbe?