Castiel írta:Ez a "merész" azért van, mert ezt már ellőttem más standon is, és szó szerint majdnem meglincseltek, hogy mit képzelek én hogy Iniestát merem hasonlítani Zizuhoz. árnyéka se lehet a Francia(Algír) aranylasztisnak!
Azért is van ott a 2 mosoly sml.

Maradj már, Iniesta egy átlagos focista, aki nem tűnt volna ki a mezőnyből 10 évvel ezelőtt. Pár hét kihagyás után átmegyek és ezt olvasom.
K...vára megszépültek az emlékek Zidane-nal kapcsolatban, annak idején sosem jött elő, h ő a valaha volt legjobb, most meg többen ezzel ámítják magukat. Rengeteg "üres" meccse volt, szerintem sokkal több, mint Iniestának, ettől függetlenül én is jobb focistának tartom Zidanet, de csak a gólerőssége miatt.
Ebben egyrészt közrejátszik, h Zidane alatt sosem volt olyan jó/eredményes/domináns csapat, mint a Barca vagy a válogatott, ezért igenis a vállára kellett vennie a csapatát, míg Iniestának erre a legritkább esetben van szüksége. Állítom, még fogalmunk sincs, mennyire jó focista. Másrészt sosem volt Messi-kaliberű játékos Zidane mellett, és ezt most nem elsősorban a játéktudásra értem, hiszen Ronaldo, Del Piero, Raul vagy Henry személyében azért volt pár irdatlan jó playa, mégis jobban meg voltak osztva a szerepek, mint nálunk. Egyébként nem vagyok vak, jó pár Real játékos, akiket láttam játszani (Ronaldo, Zidane, Redondo, CR, Casillas, Raul, RC) a valaha volt 10-20-30 legjobb focista közé tartozik.
Nálunk Messi lövi a szabadrúgást, a tizenegyest, ő játssza be a középpályát, lövi a gólokat, adja a gólpasszokat, neki passzol mindenki, neki "kell" eldöntenie a meccseket, ő támadja egyedül a kaput a védőkkel szemben, így sokkal kisebb az esélye Iniestának a kibontakozásra. Aki ezeket nagyrészt meg sem próbálja. Ne gondoljuk, h 20 méterről nem tudna beverni pár szabadrúgást, vagy 10-ből 10 tizit ne verne be, esetleg támadó-középpályásként ne lőne több gólt.
Fura, de nincs rá szükség.
Oké, talán elfogult vagyok.