Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.05.13. 13:25:42

Remélem nem sikerül a Realnak belerondítani Neymar szerződtetésébe. Nagyon kell a csapatnak. Ha Tello képes a gyorsaságával megbontani a jobb oldalt, akkor a sokkal technikásabb Neymar még jobban képes lesz erre.

Pedro maradna 4. számú csatárnak Messi, Neymar és Alexis mögött. Így lenne egy fiatal csatársorunk.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.05.13. 12:50:00

shutterisland írta:
pedrot szerintem az atyaúristen sem fogja kiszorítani a csapatból.
azt nem mondom, hogy betonkezdő lesz jövőre is, viszont hogy a teljesítményétől függetlenül minimum 4. számú támadó lesz, az fix.

ez nagyszerű lenne, adom...csak az a baj, hogy :
ha jól tudom, valdes marad.
thiago silvára nagyon kevés az esély.
montoya sörmeccsen sem fér már keretbe, hiába ügyes.
cesc jövőre is előrébb lesz, mint alcantara.

Pedro, ha nem is megy el, de elvesztheti a játékperceit. Bőven elég elsőre...
Senki nem tud semmit, de előbb utóbb kell egy kapus, így max jövőre lehetne akkor ott.
Silvára épp most van a legnagyobb esély. A PSG gázban van.
Ha nem teszik be remélhetőleg lelép, és visszaveszi a vezetőség pár év múlva 40 millióért, csak ne a jelenlegi legyen az.... :D
Fabregas nem Xavi alternatívája. Alig játszott ott, ha Xavi valamiért kimaradt. Ő inkább eggyel előrébb való. Az a poszt Thiago-nak van fenntartva, ha az öreg már nem lesz.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.12. 23:43:47

szerintem Pedro-t végleg kilökhetné a csapatból, mint saját nevelés.
pedrot szerintem az atyaúristen sem fogja kiszorítani a csapatból.
azt nem mondom, hogy betonkezdő lesz jövőre is, viszont hogy a teljesítményétől függetlenül minimum 4. számú támadó lesz, az fix.
.................ter Stegen.....................
............Piqué - Thiago Silva.............
Montoya..............................Alba.....
.....................Busquets....................
............Thiago................................
....................................Iniesta........
......................Messi........................
...Sánchez........................Neymar...
ez nagyszerű lenne, adom...csak az a baj, hogy :
ha jól tudom, valdes marad.
thiago silvára nagyon kevés az esély.
montoya sörmeccsen sem fér már keretbe, hiába ügyes.
cesc jövőre is előrébb lesz, mint alcantara.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.05.12. 21:45:46

Most, hogy így "lezárult" az év érdemi része. Összegeznék pár dolgot.

Sánchez jól játszik, habár nem láttam a mai a meccset. Szerintem az ő eladása vétek lenne idén. Jövőre megköszöni a teljesítményével remélhetőleg, és én úgy látom sokkal több van benne.
Pedro az, aki már hosszú idő óta még javulást sem mutat, el kellene mennie, és akkor Sánchez elfoglalhatná a helyét, és a túl oldalra meg ha akarnak igazolnak valakit... Neymar posztja, így ő lenne logikus.
Tello tökéletes csereember most, ha tud még fejlődni, akkor akármi lehet belőle.

Jövőre új embereket kell felhozni, és próbálgatni is, mert úgy érzem, hogy megakadt a gépezet, és nem foglalkoznak a kicsikkel úgy, ahogy eddig. Meg kell próbálni, veszíteni nem lehet vele. Ha jól rémlik 8 meccsre lehet/évente elhozni valakit. Annyi idő alatt meg csak meg mutatja mit tud... Már évek óta Bartra/Montoya/Tello/Cuenca megy csak, pedig vannak még ott, és ebből én csak középső kettőt támogatom. Illetve Cuenca ugye nem jön vissza, de annyira nem baj.

Ott van Deulofeu, aki nagy tehetség látszik, de alig kap lehetőséget még évi szinten is, pedig csak egy hibája van az a feje. Azt orvosolnák, és szerintem Pedro-t végleg kilökhetné a csapatból, mint saját nevelés.

A védelembe igazolni kell. Sajnos nem jött össze a Barca B-ben egy értelmes középső védő sem. Nekem Thiago Silva a favorit, mint stabilitás. Hummels-t annyira keménynek nem érzem. Pár meccsen sokszor inkább a társai javítottak helyette, és nekünk van már egy Piqué-nk, ankinél, ha beüt a wakawaka csinál hasonlókat.
Mondjuk én Alves-t sem pártolom. De nem tudom mennyire lehetne Montoya-t bedobni a mélyvízbe.
Xavi is kiöregedőben, és Thiago az egyetlen játékos a posztra. Remélhetőleg hasonlóan zseni lesz, bár a szerelései életveszélyesek, mert gyakran piros közelében van. Ezt kéne javítania, és akkor be tud segíteni a védekezésbe is.

Kapus a hírek szerint ter Stegen lehet egyszer, aki megfelel talán. Ez mindig lutri lesz.

.................ter Stegen.....................
............Piqué - Thiago Silva.............
Montoya..............................Alba.....
.....................Busquets....................
............Thiago................................
....................................Iniesta........
......................Messi........................
...Sánchez........................Neymar...

Csere: Pinto, Puyol, Adriano, Xavi, Mascherano, Tello, Cesc

Xavi/Puyol szerepét fokozatosan kell átadni az év folyamán jövőre, de én 2014 év végére ezt a fent leírt kezdőt szeretném látni, mint alap. Bár az öreg Puyol most is csak kiegészítő játékos.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.12. 20:56:14

fanbarca írta: Kihangsúlyozom: sajtóinfo.
Tovább hangsúlyoznám: dél-amerikai :lol:
De ha igaz, ennyiért korrekt üzlet lenne.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
fanbarca
Entrenador del Barça

2013.05.12. 20:53:53

Egyes dél-amerikai lapok azt állítják, hogy Neymar 27 millió ellenében (+10 előleg) jön. Állítólag megegyeztek. Kihangsúlyozom: sajtóinfo.

Jó lenne pontot tenni erre.
més que un club
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.12. 18:37:56

Én örülni fogok Neymarnak...Nem biztos hogy beválik persze,de gyors,teknikás,pofátlan megoldásokra képes,gyorsabban vezet labdát mint más fut,és ha lő,gól...Kiváncsi leszek itt mire megy,de jó előérzetem van... :)

http://translate.googleusercontent.com/ ... 3zLcv7Fxxw

Ha meg ez igaz,hogy 25millióról beszélnek "csak" mert csak ide akar jönni...Mégha letettünk érte már 10et és azzal együtt ennyi,akkor is az a mai piacon nagyon baráti...És kb 2 hónap alatt behozza az árát amekkora felhajtás van körülötte...Üzeletileg csak jó lehet...És maradna pénz akár Thiago Silva elmozdítására is...

Hogy hogyan építjük be,mit talált ki Tito fene tudja...Lehet tényleg újítani fogunk,lehet csak frissítünk nem tudom,ez majd elválik...A mostani játékrendszerbe is van helye,nyílván szélsőként nem anniyra tudjuk majd kihasználni mint ahogy centerként tudnánk...De azért marha gyors,jól ugrik ki,ha ott van berúgja...Szal tuti többre megyünk vele mint az idei opcióinkkal...De lehet vmi taktikai váltás is lesz,pl 2 előretolt csatár ő meg Messi,mögöttük Cesc,a többi marad...No pl így meg pláne hasznos lenne...ÉS amúgy azt mondom hogy lehet így lenne a legjobb...Én így állnék ki jövőre...

Ter Stegen
Montoya(ALves)-Pique-Thiago Silva-Alba
-------------------Busi----------------
-------------Xavi(Thiago)-Ini---------
-------------------Cesc------------------
-------------Messi-----Neymar--------

-Így ki lehetne használni Cest is,Neymart is...
-Továbbá középen középpályán plusz egy ember(Cesc) lenne,aki hátrébb van,nehezebb lenne kontrázni ellenünk...
-Mélységből érkezve Cesc nagy fegyver lehet a felálló védelem ellen...Vki elhúz szélen akár Messi akár Neymar,mindkettő röhögve veri az embereit,visszateszi,ott jön lendületből Cesc és sakk matt...
-És Xavinak is kevesebbet kellene futni így...Továbbá Thiagora nem nehezedne akkora teher ha játszik...

És ennyi,sztem...3 igazolás ehhez elég,plusz fiatalok,és megvagyunk...Amúgy ha tényleg ilyen "olcsó" lenne Neymar,akkor 25ő,45 Thiago Silva,20 Ter Stegen...Kb...Akkor akár el lehetne nyomni Alvest vmi Anzsinak vagy ilyesmi,20 körül tuti vinnék+a maradék 10,és akkor vehetnénk egy klasszis szélsőt is akár,ha azt mondjuk hogy Montoya nem biztos hogy elég...De ki tudja lehet jobban járunk ha rá támaszkodunk,és szépen beépítjük...Amikor jobb szélsőt játszott,nagyon meggyőző volt...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.12. 16:17:37

Neymarral kapcsolatban engem leginkább ez az előszerződés kúr fel. Azzal már kibékültem, hogy a tartalmát úgyse tudjuk meg, vagy hogy tényleg benne van-e a bünti záradék (azt meg pláne nem hogy mennyi), de azt legalább szeretném tudni, hogy létezik-e vagy sem.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.12. 14:49:37

tudni kell a sok hülyeség között szelektálni, és nem elhinni mindent, akkor nem fog frusztrálni semmi ilyesmi.

pl amikor a bl elődöntők után lehozta mindenki, hogy a barca érdeklődik lewandowski iránt, nyilván lehetett tudni, hogy csak a négy gólja miatt van, úgyse igazolunk középcsatárt. ugyanezért egyből lehetett ignorálni a falcao, jackson martinez féle irányvonalat is.

aztán, ha valami középső középpályást összehoznak a klubbal (gündogan), szintén minek foglalkozunk vele xavi, iniesta, thiago, cesc mellett, úgy hogy a fiatalok is sorban állnak már mögöttük.

vagy eligazolásoknál, többször kijelentették a játékosok, az ügynökeik, vagy valakinél a klub is, hogy nem megy sehova, mégis montoya, song vagy alexisnél is naponta jelennek meg ilyenek.

neymarék meg kijelentették, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésüket. innentől kezdve vagy most pénzért, vagy jövőre ingyen megy. eddig a santos is minél tovább akarta ott tartani, azt hitték meghosszabbítja majd, de így ők is nyomni fogják, hogy jöjjön hozzánk, tuti akarnak pénzt látni belőle. neymar, meg alapból minket preferált.

a célok tisztán látszanak, ezt eléggé egyértelműen látjuk innen magyarországról is. kell egy kapus, egy védő, és előre valaki. az utolsó talán egyértelmű a többinél viszont még azt is eltudom képzelni, hogy a vezetőség fejében sincs egyértelmű válasz. egy tapasztaltabb kapus, aki ismeri a közeget, spanyol (reina) vagy egy fiatal tehetség, aki nem beszéli a nyelvet és be kell illeszkednie (ter stegen)? védőnél egy olcsóbb, fiatalabb klasszist (hummels) vagy egy valamivel jobb, de idősebbet, drágábbat (thiago silva)?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Replay
Director del Fútbol

2013.05.11. 19:29:17

Stalkyard írta:Gyerekek, gyerekek, most őszintén mit vártok? Egy ekkora hal, mint Neymar, természetes, hogy megmozgatja a médiát, aztán ömlik a szenny. Ha kiderül, hogy a Barca célpontja, természetes, hogy két nap múlva lehozzák, hogy a Real is érdeklődik érte, mert ezt kajálja a nép, a két ősellenség "harca" a világ jelenlegi legfelkapottabb tehetségéért. Arról nem is beszélve, hogy már 3 éve folyamatosan összehozzák fél Európával.

Akkor lesz a mi játékosunk, vagy akármelyik más csapaté, ha majd hivatalosan bejelentik, aláírja a szerződést és a mezzel pózol.
Nyilván ez így van, mindenki tudja, mire megy ez ki, csak egy idő után frusztráló a sok, szabályozatlanul ömlő baromság.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.11. 19:17:54

Gyerekek, gyerekek, most őszintén mit vártok? Egy ekkora hal, mint Neymar, természetes, hogy megmozgatja a médiát, aztán ömlik a szenny. Ha kiderül, hogy a Barca célpontja, természetes, hogy két nap múlva lehozzák, hogy a Real is érdeklődik érte, mert ezt kajálja a nép, a két ősellenség "harca" a világ jelenlegi legfelkapottabb tehetségéért. Arról nem is beszélve, hogy már 3 éve folyamatosan összehozzák fél Európával.

Akkor lesz a mi játékosunk, vagy akármelyik más csapaté, ha majd hivatalosan bejelentik, aláírja a szerződést és a mezzel pózol.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Replay
Director del Fútbol

2013.05.11. 19:09:04

Ideje lenne kerülnöm a spanyol médiát.

Barca kötődésü lapok Neymar-ért inditott offenzivával vannak elfoglalva, a madridi lapok azzal, hogy Pérez és csapata 2 hónapja dolgozik a leigazolásán és már nagyon közel áll hozzá (pl. mert ők tudnak 100 millió eurót fizetni érte).

Előző héten mindenki leirja, hogy Neymar azt mondta, ez volt az utolsó szezonja a Santosnál, tegnap a francia lap megirja, hogy azt mondta, marad 2014-ig (úgy, hogy lejár a szerződése jövő nyáron, ami abszolút nonszensz).

Közben Neymar-t többen is "tulajdonolják", aki szerintem még mindig csak óriási tehetség, nem több, de elképesztő lenne, ha ezért 100 millió eurót fizetne a Madrid.

Ráadásul a Barcában azok a brazilok tudtak sikeresek lenni, akik játszottak előtte európai klubban:
Ronaldo (PSV), Rivaldo (Depor), Ronaldinho (PSG).

Aztán a Sport, akinek vannak "informátorai" a klubnál, már legalább 4 kapust hozott a cimlapon, akik mellett a szakmai vezetés véglegesen letette a voksát, nem beszélve arról, hogy már a fél Dortmundot le akarjuk igazolni.
kajtarp
Barça C

2013.05.11. 13:06:11

geridoss írta:
salas9 írta:Egy két "friss" Barcelona-Dortmund a mundodeportivo-tól és a sport.es-től.

Mats Hummels édesapja szerint nagyon világos a dolog. Fia vagy eligazol Barcelonába, vagy marad a Dortmund játékosa. Hermann Hummels egyébként nagyon jó barátja Jürgen Kloppnak.

Ilkay Gündogan-nak a szerződésében van egy 25 milliós kivásárlási záradék. Aki ezt leteszi az asztalra, viheti a játékost. A Dortmund viszont cáfol, hogy létezne ilyen. (Götzéből kiindulva, biztosan van :D )

Ezeken kívül a Barcelona megfigyelői szorosan követik Marco Reus teljesítményét. A lehető legtöbb információt próbálják begyűjteni a játékosról, aki felkeltette az érdeklődésüket.
Ha ezt a hármat el tudjuk hozni, én nagyon boldog leszek! Én tényleg nagyon Neymar párti voltam, de ez az ide-oda nyilatkozgatás az agyamra megy.. Menjen csak Madridba 100 millióért, legalább abból mi is kapunk egy kis pénzt ;)

DE! 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Götze után ezt a három játékost nem fogja elengedni a Dortmund. Klopp nem tartozik a buta emberek közé...
Ha tényleg vannak kivásárlási záradékok, akkor Klopp mester nem sokat tehet. egyébként szerintem előbb-utóbb úgyis darabokra szedik a dortmundot. Most BL-döntősök, szerintem ez a maximum, amit ezzel a csapattal el lehet érni. most ugye Götze megy a Bayernbe,ha még 1-2 játékost kivesznek akkor az a Dortmund már nem az a Dortmund lesz, amit az utóbbi években sokan csodáltak.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.05.11. 12:56:01

Hát, ez a Neymar-mizéria tényleg érdekes.
Az én fejemben is megfordult, hogy direkt csinálják ezt a cirkuszt.

Kapusposztról meg csend van. No meg a védőkről is.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.11. 12:18:18

Ronaldinho&Barca írta:Az lesz csak a szép ha Villa elmegy és Neymar nem jön.. kicsit megbolondultak ott kerek asztalnál a bőrfotelesek?
A legszebb az lenne,ha igaz lenne a Real 120millája,abból 40 nekünk jön,egy olyan játékosért aki még csak Barcelonaban sem járt :D ő ott bebukik,mi meg megvesszük Reust,aki köztudottan isten,hát az évezred üzlete lenne :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.05.11. 12:15:10

Az lesz csak a szép ha Villa elmegy és Neymar nem jön.. kicsit megbolondultak ott kerek asztalnál a bőrfotelesek?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
geridoss
Director del Fútbol

2013.05.11. 12:05:24

salas9 írta:Egy két "friss" Barcelona-Dortmund a mundodeportivo-tól és a sport.es-től.

Mats Hummels édesapja szerint nagyon világos a dolog. Fia vagy eligazol Barcelonába, vagy marad a Dortmund játékosa. Hermann Hummels egyébként nagyon jó barátja Jürgen Kloppnak.

Ilkay Gündogan-nak a szerződésében van egy 25 milliós kivásárlási záradék. Aki ezt leteszi az asztalra, viheti a játékost. A Dortmund viszont cáfol, hogy létezne ilyen. (Götzéből kiindulva, biztosan van :D )

Ezeken kívül a Barcelona megfigyelői szorosan követik Marco Reus teljesítményét. A lehető legtöbb információt próbálják begyűjteni a játékosról, aki felkeltette az érdeklődésüket.
Ha ezt a hármat el tudjuk hozni, én nagyon boldog leszek! Én tényleg nagyon Neymar párti voltam, de ez az ide-oda nyilatkozgatás az agyamra megy.. Menjen csak Madridba 100 millióért, legalább abból mi is kapunk egy kis pénzt ;)

DE! 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Götze után ezt a három játékost nem fogja elengedni a Dortmund. Klopp nem tartozik a buta emberek közé...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
salas9
Entrenador del Barça

2013.05.11. 11:28:25

Egy két "friss" Barcelona-Dortmund a mundodeportivo-tól és a sport.es-től.

Kép
Laza
Capitá del Barça

2013.05.10. 19:29:46

nzxtpo írta:
JOseppe írta:De unalmas már ez a Neymar saga.Először bejelenti a santos elnöksége, hogy nem írja alá a szerződését a brazil, most meg már ő maga jelenti be hogy maradni szeretne a klubjában. :lol: Ez már szánalmas, sztem ez lesz a klub történetének egyik legnagyobb herce hurcája igazolási téren.Csak nehogy a nagy hűhó a semmiért legyen, és mégis tényleg ott maradjon braziliában.Jó lenne egy kis kreativitás zubiéktól, és tisztázzák már le egyszer és mindenkorra hogy mi is az igazság ebben az ügyben. :roll: És hogy mit is akar valójában ez az ember. :wink: Ez a viselkedés a részéről, nekem meg egyáltalán nem szimpatikus, egyik percben még azt mondja hogy a barca az álmom, a másikban pedig már pont az ellenkezőjét mondja.Ez sok mindent elárul egy játékosról, ha valakinek van egy eltökélt szándéka akkor azt miért nem lehet egyértelműen kimondani mindenhol.:idea: :roll:

OFF: Ma meg már egy ilyet is olvastam: http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/10 ... cok_megyek
Ez elképesztő. #-o ](*,)
Először is nem tudhatod, hogy melyik hír kacsa, és melyik nem, azt se tudod, hogy amit a sajtó szerint a csapattársainak mondott annak hány százaléka igaz. Ő egy nagy médiaértékkel bíró játékos, aki iránt többen is érdeklődnek, így több csapattal összeboronálják, kitalálnak kamu ajánlatokat...
A másik meg az, hogy ilyen "maradni szeretnék" kijelentésekkel simán felhúzhatja a fizetését, vagy az átigazolási árát, illetve akár meg is gyorsíthatja az átigazolási folyamatot.
és mi van ha a barca vezetősége kérte hogy nyilatkozza le hogy ne legyen kérője? :D
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2013.05.10. 19:03:31

Nagyszerű és érett gondolkodás,erre van szükség, épp amilyen lábbal kel a vileda vagy a vezetőség úgy nyilatkozik.El kéne már dönteni hogy mi,merre,és hány méter???...... :roll:
FC Barcelona!
ABIDAL!
nzxtpo
Capitá del Barça

2013.05.10. 18:55:07

JOseppe írta:De unalmas már ez a Neymar saga.Először bejelenti a santos elnöksége, hogy nem írja alá a szerződését a brazil, most meg már ő maga jelenti be hogy maradni szeretne a klubjában. :lol: Ez már szánalmas, sztem ez lesz a klub történetének egyik legnagyobb herce hurcája igazolási téren.Csak nehogy a nagy hűhó a semmiért legyen, és mégis tényleg ott maradjon braziliában.Jó lenne egy kis kreativitás zubiéktól, és tisztázzák már le egyszer és mindenkorra hogy mi is az igazság ebben az ügyben. :roll: És hogy mit is akar valójában ez az ember. :wink: Ez a viselkedés a részéről, nekem meg egyáltalán nem szimpatikus, egyik percben még azt mondja hogy a barca az álmom, a másikban pedig már pont az ellenkezőjét mondja.Ez sok mindent elárul egy játékosról, ha valakinek van egy eltökélt szándéka akkor azt miért nem lehet egyértelműen kimondani mindenhol.:idea: :roll:

OFF: Ma meg már egy ilyet is olvastam: http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/10 ... cok_megyek
Ez elképesztő. #-o ](*,)
Először is nem tudhatod, hogy melyik hír kacsa, és melyik nem, azt se tudod, hogy amit a sajtó szerint a csapattársainak mondott annak hány százaléka igaz. Ő egy nagy médiaértékkel bíró játékos, aki iránt többen is érdeklődnek, így több csapattal összeboronálják, kitalálnak kamu ajánlatokat...
A másik meg az, hogy ilyen "maradni szeretnék" kijelentésekkel simán felhúzhatja a fizetését, vagy az átigazolási árát, illetve akár meg is gyorsíthatja az átigazolási folyamatot.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.10. 18:35:53

De unalmas már ez a Neymar saga.Először bejelenti a santos elnöksége, hogy nem írja alá a szerződését a brazil, most meg már ő maga jelenti be hogy maradni szeretne a klubjában. :lol: Ez már szánalmas, sztem ez lesz a klub történetének egyik legnagyobb herce hurcája igazolási téren.Csak nehogy a nagy hűhó a semmiért legyen, és mégis tényleg ott maradjon braziliában.Jó lenne egy kis kreativitás zubiéktól, és tisztázzák már le egyszer és mindenkorra hogy mi is az igazság ebben az ügyben. :roll: És hogy mit is akar valójában ez az ember. :wink: Ez a viselkedés a részéről, nekem meg egyáltalán nem szimpatikus, egyik percben még azt mondja hogy a barca az álmom, a másikban pedig már pont az ellenkezőjét mondja.Ez sok mindent elárul egy játékosról, ha valakinek van egy eltökélt szándéka akkor azt miért nem lehet egyértelműen kimondani mindenhol.:idea: :roll:

Ez elképesztő. #-o ](*,)
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.10. 16:31:25

Varatrix írta:Am ez a Villás ez honnan? Mert amúgy tényleg jó húzás lenne az Atmába. Örülnék ha spanyolba maradna.

Plusz Tibo szerintem az egyik legjobb legmagabiztosabb fiatal kapus. Kisebb a hájpja mint De Geának, pedig nem tartom kizártak hogy jobb is nála a Belga.
SPORT.
Nem lenne rossz az AtMában, bár én amúgy arra gondoltam, hogy ha megy Falcao a Chelsea-be, akkor Torrest be lehetne vonni az üzletbe, így visszakerülhetne szeretett csapatába Mr. Ziccerkirály. (Az más kérdés, hogy őt mennyire fogadnák szeretettel...)
Egyébként komolyan megnézném a Spursben is, kíváncsi vagyok, hogy tolná nálunk, más stílus, de klasszikus középcsatárként játszhatna legalább. Mondjuk szerintem hosszabb távra kellene tervezni, ezért hoznám inkább Bentekét. Na de ez már off.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.10. 16:18:28

Gareth Tello írta:Részemről mehetne is a Courtois-dolog, sokkal inkább, mint Reina. Amúgy tényleg érdekes ez a Falcao-saga is lesz, szerintem Abramovics nem akar azzal indítani Josénál, hogy nem hozza el a kolumbiait neki, szóval jó kis szappanopera lesz még itt.
Am ez a Villás ez honnan? Mert amúgy tényleg jó húzás lenne az Atmába. Örülnék ha spanyolba maradna.

Plusz Tibo szerintem az egyik legjobb legmagabiztosabb fiatal kapus. Kisebb a hájpja mint De Geának, pedig nem tartom kizártak hogy jobb is nála a Belga.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.10. 16:07:13

visca el barca írta:simeone allitolag villát akarja, ha falcao elmegy, márpedig elmegy. jo lenne valahogy kurtoát belevonni a bizniszbe, bár ő ugye a cselzié. amugy ez is érdekes, mert ugye arról volt szó h abra megveszi majd special fivenak a kolumbiat és akkor kurtoá végleg a matracosokhoz költözhet egy kis pézzel megtámogatva.
Igen, ezt én is olvastam, de elvileg a Spurs is érdeklődik Villa iránt, szóval lehet, hogy AtMa-Spurs csata lesz a Kölyökért. :D
Részemről mehetne is a Courtois-dolog, sokkal inkább, mint Reina.
Amúgy tényleg érdekes ez a Falcao-saga is lesz, szerintem Abramovics nem akar azzal indítani Josénál, hogy nem hozza el a kolumbiait neki, szóval jó kis szappanopera lesz még itt.
Válasz küldése