Én örülni fogok Neymarnak...Nem biztos hogy beválik persze,de gyors,teknikás,pofátlan megoldásokra képes,gyorsabban vezet labdát mint más fut,és ha lő,gól...Kiváncsi leszek itt mire megy,de jó előérzetem van...
http://translate.googleusercontent.com/ ... 3zLcv7Fxxw
Ha meg ez igaz,hogy 25millióról beszélnek "csak" mert csak ide akar jönni...Mégha letettünk érte már 10et és azzal együtt ennyi,akkor is az a mai piacon nagyon baráti...És kb 2 hónap alatt behozza az árát amekkora felhajtás van körülötte...Üzeletileg csak jó lehet...És maradna pénz akár Thiago Silva elmozdítására is...
Hogy hogyan építjük be,mit talált ki Tito fene tudja...Lehet tényleg újítani fogunk,lehet csak frissítünk nem tudom,ez majd elválik...A mostani játékrendszerbe is van helye,nyílván szélsőként nem anniyra tudjuk majd kihasználni mint ahogy centerként tudnánk...De azért marha gyors,jól ugrik ki,ha ott van berúgja...Szal tuti többre megyünk vele mint az idei opcióinkkal...De lehet vmi taktikai váltás is lesz,pl 2 előretolt csatár ő meg Messi,mögöttük Cesc,a többi marad...No pl így meg pláne hasznos lenne...ÉS amúgy azt mondom hogy lehet így lenne a legjobb...Én így állnék ki jövőre...
Ter Stegen
Montoya(ALves)-Pique-Thiago Silva-Alba
-------------------Busi----------------
-------------Xavi(Thiago)-Ini---------
-------------------Cesc------------------
-------------Messi-----Neymar--------
-Így ki lehetne használni Cest is,Neymart is...
-Továbbá középen középpályán plusz egy ember(Cesc) lenne,aki hátrébb van,nehezebb lenne kontrázni ellenünk...
-Mélységből érkezve Cesc nagy fegyver lehet a felálló védelem ellen...Vki elhúz szélen akár Messi akár Neymar,mindkettő röhögve veri az embereit,visszateszi,ott jön lendületből Cesc és sakk matt...
-És Xavinak is kevesebbet kellene futni így...Továbbá Thiagora nem nehezedne akkora teher ha játszik...
És ennyi,sztem...3 igazolás ehhez elég,plusz fiatalok,és megvagyunk...Amúgy ha tényleg ilyen "olcsó" lenne Neymar,akkor 25ő,45 Thiago Silva,20 Ter Stegen...Kb...Akkor akár el lehetne nyomni Alvest vmi Anzsinak vagy ilyesmi,20 körül tuti vinnék+a maradék 10,és akkor vehetnénk egy klasszis szélsőt is akár,ha azt mondjuk hogy Montoya nem biztos hogy elég...De ki tudja lehet jobban járunk ha rá támaszkodunk,és szépen beépítjük...Amikor jobb szélsőt játszott,nagyon meggyőző volt...