Ha ezt a hármat el tudjuk hozni, én nagyon boldog leszek! Én tényleg nagyon Neymar párti voltam, de ez az ide-oda nyilatkozgatás az agyamra megy.. Menjen csak Madridba 100 millióért, legalább abból mi is kapunk egy kis pénztsalas9 írta:Egy két "friss" Barcelona-Dortmund a mundodeportivo-tól és a sport.es-től.
Mats Hummels édesapja szerint nagyon világos a dolog. Fia vagy eligazol Barcelonába, vagy marad a Dortmund játékosa. Hermann Hummels egyébként nagyon jó barátja Jürgen Kloppnak.
Ilkay Gündogan-nak a szerződésében van egy 25 milliós kivásárlási záradék. Aki ezt leteszi az asztalra, viheti a játékost. A Dortmund viszont cáfol, hogy létezne ilyen. (Götzéből kiindulva, biztosan van)
Ezeken kívül a Barcelona megfigyelői szorosan követik Marco Reus teljesítményét. A lehető legtöbb információt próbálják begyűjteni a játékosról, aki felkeltette az érdeklődésüket.

DE! 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Götze után ezt a három játékost nem fogja elengedni a Dortmund. Klopp nem tartozik a buta emberek közé...