Teljesen egyetértek. Még a facén is sok a negatív visszhang, miután lehozták a hírt Reinával kapcsolatban. Sőt, alig, de alig láttam pozitív hozzászólásokat. Ha ennyien ellenzik, akkor azt nem tudom felfogni épp ésszel, hogy a vezetőségnek miért tetszik Reina....csababarca írta:Azért ha a kapus poszton akarunk spórolni, meg is érdemeljük,hogy Reina lesz a kapusunk...![]()
Így se vagyunk a topcsapatok közelében ebből a szempontból, de Valdes után Reina hatalmas leépülés...Mintha Messit Bojannal akarnánk pótolni,hogy a saját neveléseknél maradjunk. ez abszurd.
azért mert sajátnevelésű? bitch please, kit érdekel?
azért mert vicces? bitch please, profi fociról van szó, profikkal.
azért mert olcsó? bitch please, Ter Stegen is olcsó.
Arról nem is beszélve, hogy írtunk már korábban, hogy Reina öreg, Ter Stegen meg fiatal, előtte a jövő. Mi van, ha kiderül, hogy x év múlva, ő lesz az egyike TOP kapusok közül?
Néha nem értem a vezetőséget, oltári nagy baromságokat tudnak összehozni.
Politika... Florentino Péreznek hatalmas győzelem lenne, ha megszerzik Neymart bármi áron... Úgyhogy nem hiszem hogy kacsa, hanem őrültek ezek.Barcaman1993 írta:Nyilván egy olyan játékosért, akinek 1 év van hátra a szerződéséből 100-120 milliót adnának ki. Ráadásul annak a pénznek a nagy része hozzánk érkezne be, ami a Real Madridtól kicsit érdekes lenne. Ekkora kacsát a világ nem látott...