Így se vagyunk a topcsapatok közelében ebből a szempontból, de Valdes után Reina hatalmas leépülés...Mintha Messit Bojannal akarnánk pótolni,hogy a saját neveléseknél maradjunk. ez abszurd.
Én igazából csak a Mundo deportivot olvasom, szóval csak az ő hírekről számolok be időnként. Ők egyátalán nem cikkeznek Ter Stegenről. Reinát tartják befutónak. Pár napja egy kisebb cikkben indoklást is írtak...Deus írta:Pl. mi van a Pepe Reinával? Már úgy volt, hogy ő lett kiválasztva...
Én őt szeretném a barcába nagyon, nem véletlenül használom a Ter Stegen sigetsalas9 írta:Villanova és a vezetőség első számú célpontja kapus pozícióra ter Stegen lett. Kíváncsian várom a fejleményeket![]()
(sport.es)
Szerintem is Xavi- Thiago vonal jó lenne, és a jelek szerint Tito is ezt tolja.bali 15 írta:Xavi kezdőcsapatban való szerepeltetésének nálam már nemigen van oka.
Mindig is lassú volt, de mostmár annál is lassúbb. Tudom, hogy nem vagyunk kontracsapat vagy ilyesmi, de egy kis dinamizmus nem ártana megint a kp-n.
Nem száműzném, csupán a kispadra tenném őt, és szépen lassan Thiago-ra bízni az ő feladatkörét.
Akkor Hummels nem jön? Nem fogom véresre sírni a párnámat ha Thiago Silva lesz itt helyette, de neki jobban örülnék.
azt, hogy mindíg is lassú volt erősen kétlem! mostanában (miután egyre gyakrabban mondogatják itt is) megfigyeltem és sajna van benne igazság, csakhogy a dolog nem olyan egyértelmű...!először is kifejezetten hátrébb játszik ami ugye nem az ő kútfeje?!, elől azért manapság ugyancsak kevés a jó mozgás azt hiszem ebben is egyetérthetünk így emiatt sem ő a "lúdas", ami viszont tény hogy fejben kissé valóban lassulni látszik, mert ki-ki hagy néhány kínálkozó támadási szitut, helytte forgolódik egyet és a dolog el is szállt....amit pedig itt néhányan óhajként emlegetnek az éppenhogy jó ideje zajlik: Thiagó beépítése a helyére. az mosolyogtató, hogy az eledását vizionáló tréfát egyesek komolyra vették....?!bali 15 írta:Xavi kezdőcsapatban való szerepeltetésének nálam már nemigen van oka.
Mindig is lassú volt, de mostmár annál is lassúbb. Tudom, hogy nem vagyunk kontracsapat vagy ilyesmi, de egy kis dinamizmus nem ártana megint a kp-n.
Nem száműzném, csupán a kispadra tenném őt, és szépen lassan Thiago-ra bízni az ő feladatkörét.
Akkor Hummels nem jön? Nem fogom véresre sírni a párnámat ha Thiago Silva lesz itt helyette, de neki jobban örülnék.
Én ilyen Gündoganokban soha nem is gondolkoztam, lehet,hogy nem ismerem el a képességeit, de amig nem rakja le ugyanezt a teljesitményt a következő évben, akkor én erősen egy egyszezonos játékosnak fogom tartani. De ez az én privát problémám, középpályát én mindenképp házon belül oldanám meg. Lehet az Thiago, vagy Fábregas, tökmind1sjd írta:Pontosan, nem kell ilyen végletesen gondolkodni, jövőre mondjuk megkapná Thiago Xavi szerepkörét és viszont. Senkit nem kell elküldeni, lenne szín, dinamizmus meg minden.hajnesz írta: Ezzel részben egyezek, de akkor mondj egy másik játékost, akit kilehetne cserélni, hogy egy kis új szín legyen a játékunkban?
Végülis nemlenne muszáj eladni, hanem megmondani neki,hogy nézd, te voltál 5évig a világ legjobb kp-ja, de mostmár kell valami új, játszani fogsz, de nem leszel minden meccsen alapkezdő, és kész.
Mert ha a te szemléleteddel nézzük, nem lehet elküldeni:
- Xavi, Busquets, Iniesta .
Ne értsetek félre, egyikkel sincs bajom ,mindegyiket nagyon tisztelem, de én elsősorban azt szeretném,hogy a csapat sikeres legyen, márpedig ha a középpályánk 5 éven át nem változik (lehet kicsit túlzás), előbb utóbb belefárad, márpedig nekik kell szervezniük a játékot. Elvégre olyan egy csapat, amilyen a középpályája (nagyon nagy túlzással, de nálunk szerintem ez alapkövetelmény).![]()
![]()
Én különben sem szeretem, h az ilyen dolgokat le akarjuk bontani szabályszerűségekre, meghatározhatatlan, mennyi idő után kell kicserélni bizonyos embereket. Van olyan csapat, amelyik 8 évig is elmuzsikál ugyanazokkal az emberekkel, van olyan, ahol évente ki kell cserélni a keretet.
Ráadásul sztem sokan abból a téves feltételezésből indulnak ki, h ha lecserélünk játékosokat, akkor azzal automatikusan jobb lesz a csapat. Pedig a múlt is bőven rácáfolt már erre. Semmi biztosíték nincs arra, h egy év Gündogan után ne sírnánk vissza Xavit.
ez jó hír, bár semmit nem jelent.salas9 írta:Villanova és a vezetőség első számú célpontja kapus pozícióra ter Stegen lett. Kíváncsian várom a fejleményeket![]()
(sport.es)
Pontosan, nem kell ilyen végletesen gondolkodni, jövőre mondjuk megkapná Thiago Xavi szerepkörét és viszont. Senkit nem kell elküldeni, lenne szín, dinamizmus meg minden.hajnesz írta: Ezzel részben egyezek, de akkor mondj egy másik játékost, akit kilehetne cserélni, hogy egy kis új szín legyen a játékunkban?
Végülis nemlenne muszáj eladni, hanem megmondani neki,hogy nézd, te voltál 5évig a világ legjobb kp-ja, de mostmár kell valami új, játszani fogsz, de nem leszel minden meccsen alapkezdő, és kész.
Mert ha a te szemléleteddel nézzük, nem lehet elküldeni:
- Xavi, Busquets, Iniesta .
Ne értsetek félre, egyikkel sincs bajom ,mindegyiket nagyon tisztelem, de én elsősorban azt szeretném,hogy a csapat sikeres legyen, márpedig ha a középpályánk 5 éven át nem változik (lehet kicsit túlzás), előbb utóbb belefárad, márpedig nekik kell szervezniük a játékot. Elvégre olyan egy csapat, amilyen a középpályája (nagyon nagy túlzással, de nálunk szerintem ez alapkövetelmény).
mult héten ugyanők írták h guaita az első számu célpontsalas9 írta:Villanova és a vezetőség első számú célpontja kapus pozícióra ter Stegen lett. Kíváncsian várom a fejleményeket![]()
(sport.es)
Ezzel részben egyezek, de akkor mondj egy másik játékost, akit kilehetne cserélni, hogy egy kis új szín legyen a játékunkban?sjd írta:A példával élve: most pont Maldinit meg Baresit akarod eladni.hajnesz írta: mindenkit elzavartak az akkori nagy sztárok közül a 90es években, csak Maldini és Baresi maradt a csapatban, és aztán élte a Milan a legnagyobb korát szerintem.
A példával élve: most pont Maldinit meg Baresit akarod eladni.hajnesz írta: mindenkit elzavartak az akkori nagy sztárok közül a 90es években, csak Maldini és Baresi maradt a csapatban, és aztán élte a Milan a legnagyobb korát szerintem.
Rá gondoltál?Vakmacska írta:Thorgelle
NAGYON remélem hogy ezt csak poénnak szántad...kukeckeee írta:senki nem gondolt még arra, hogy Xavit el lehetne adni? 33 éves, csak gyengébb lesz és egy PSG vagy egy Anzsi szerintem 25 millió eurót bőven adna érte. Az meg bőven jó, ha azt nézzük, hogy lesz még egy Iniesta, egy Fabregas és egy Thiago is középső középpályás posztra. 25 millióból pedig lehetne egy középső védőt, vagy egy jó kapust venni. és a többi pénz még mindig marad Neymarra. De szerintem ebben a csapatban nincs sajnos helye sem Pedronak sem Villának. Alexisnek adnék még egy évet. Plusz, Alves is elmarad a nagyon jó kategóriától, és az ő eladásából is lenne a Barcának 30 milliója, az ő posztjára pedig jelentkezne egy igen tehetséges és fiatal Montoya. Ez csak az én véleményem.
Akkor nincs más, csak Thorgelle, meg Kulibaly. De sietnünk kell, mert a Madrid is érdeklődik irántuk, és még felverik az árakat.lui1698 írta:Irkálsz itt te is ilyen hülyeségeket, ahelyett, hogy kicsit néha olvasnál is.visca el barca írta:nekem is megfordul már a fejemben. de én pakkban adnám el iniestaval (60 millió) meg messivel (100 millio)kukeckeee írta:senki nem gondolt még arra, hogy Xavit el lehetne adni? 33 éves, csak gyengébb lesz és egy PSG vagy egy Anzsi szerintem 25 millió eurót bőven adna érte.
és akkor igy kapnánk értük 170-180 milliot, abbol meg le lehetne igazolni brayan bermudezt a kolumbiai fc boyaca chicobol, maksim zhitnevet a sibir novosibirskből, meg tautvidas kizyst a listván fk sudovából.
mind3 oriasi tehetség és hatalmas potenciál van bennük.
és mielőtt valaki megjegyezné, igen, rendszeresen nézem az orosz 2., a litván 1, meg a kolumbia 2. bajnokikat!
Zhitnev egy hónapja nyilatkozta, hogy még jövőre tuti marad Novoszibirszkben, mert apjaként szereti Kubicki-t és nem hagyja cserben.
Chsavit amúgy én is eladnám már, sok meccsen játszott és biztos unja már, jót tenne neki egy pár év Dagesztánban.
Úgy látom még ez a szép kis 7-0 sem volt teljesen sikeres a divatdrukkerektől való megtisztításban.senki nem gondolt még arra, hogy Xavit el lehetne adni? 33 éves, csak gyengébb lesz