MichaaBee semmi gond nincs azzal, ha valaki nem támogatja ezeket.
Meg lehet oldani nélkülük mindent. Az más kérdés, hogy minden kákabélű rózsaszín trikós gyerek ebből máris kiesik... Mert ahhoz enni kell tudni, nem keveset. Én megeszek, ha kell 300g fehérjét szilárd táplálékból, de más is? Többen már fél kiló hústól sápítoznának, amikor az csak előétel egy igazi férfinak.

De mondom 1,5-2g fehérje, testsúlykilónként ORVOSILAG elismert mennyiség, és nem kötik ki, hogy csak szilárd táplálékból viheted be.
Ez felett már sportolói értékekről beszélünk, amit atléták, focisták, kosárlabdázók, és egyéb sportolók szednek. Mert nekik igénybe veszi a szervezetük ezt a mennyiséget. Ők annyiban különböznek a testépítőktől, hogy izmot őriznek, és óvnak vele, és nem növelnek a végtelenségig, vagy ameddig tudnak..
Ez az egész porosítás csak kényelmi szempont. Nem gyorsasági! Amit félreértelmezel, mert a húsban van zsír, így még többet kell diétázni, ha többet eszel. Tiszta sor. Egy átlagos gyúrós user igyon hetente 3x edzés után, és egyen rendesen. Semmi baja nem lenne tőle, sőt jobb egészségnek örvendene, mint a nép java.
Hogy az orvosok mit mondanak mi sem bizonyítja jobban, hogy a kórházakban is vannak fehérjeitalok... Csak azt ugye nem a Dymatize, Gaspari vagy tudom is én ki gyártja, hanem a Richter Gedeon, meg a Pfizer, és akkor az jól van... De ez már üzlet hagyjuk is, mert undorító dolgokat képesek a "gyógyászatban" produkálni... Szerinted nekik az üzlet, hogy meggyógyulj?
Érdekes módon most küldtem el a szüleimet egy kezelésre, amiben a saját vérüket juttatják vissza a szervezetükbe megfelelő kezelés után, hogy ne rakódjon le benne semmi zsír, és feloldja a koleszterinraktárakat... Szerinted reklámozzák valahol ezt a kezelést, amikor már több EZER évre visszamenőleg is alkalmazták az ókorban? Ma meg már pár évtizede kapható különböző változataik, de ugye minek ez, ha vannak szívgyógyszerek, vérnyomáscsökkentők jó pénzért... Gondolják inkább vegye az ember azokat havi 10-20 ezrekért, aztán húzza vele ameddig tudja. Míg itt van egy megoldás ennek a megelőzésére, amit titkok öveznek, pedig nem kerül többe fél évi, már beteg ember gyógyszeradagjánál... Ezt csak, azért mondtam el, hogy helyén kezeljük az orvosokat, meg a mára iparággá fejlődött gyógyítást...
A porok korában élünk. Porból van sok minden, amit eszel. De ne is gondolj abba bele, hogy mi miből készül, mert a végén te is paleolit leszel vagy tudom is én mi a frásznak hívják magukat...