Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rivaldinho írta:******.meg, há hihetetlen, de ez az Oleguer... mindig mondjátok..jo most nem ment, majd a következő meccsen.. de nem fogjátok elhinni amit mondok:talán a cselzi ellen is ez lex? hát persze! nem kell elalttni magunkat,m h Oleguer jobb lex, mert ennél már csak szarabb lex....... hihetetlen........ nem igaz h nem látják a vezetők, én már a tavaly tavasszal ugy kibaxtam volna mint macsát szarni..... nem nagyon érdekel h megnyertük a bajnokágot....
Nem csakOleguerből áll a védelem... Ma mindenki [auto_cenzúra] volt a védelemből!mrmanus írta:Inkább most kapjunk ki és kapjanak a fejükhöz a srácok hogy ezt még el lehet rontani, mint a vége felé, mert akkor már nem lehet mit tenni ha gáz van. Tanulni kell a hibákból és hozni egy normális védőt Ole helyére. amúgy nagyon katasztrófa:(
Igen! Csereként... Nem sok meccsen alkotott maradandót kezdőként... Sajnos.Csereként szinte mindig! Ezt a fiatalságának tudom be.Enrique írta:Ne mondd már.. Benne legalább ott a kiszámíthatatlanság, viszont a Gyula meg a Santí ketten nem csinának, nem TUDNAK annyit csinálni, mint Leo egy félidő alatt...redlions írta:Nehéz volt elcseszni... Gyakorltilag Messivel sem volt játékunk... A mai meccsen nagyon gyengékvagyunk....
Ne haragudj, de Puyol irányítja (kellett volna) a védelemt...Ez mos nem ment. Ma az egész védelem csödöt mondott! Nem egy játékosra kellene mindent fogni..Saviola írta:9..Enrique írta: Ez azért apró túlzás...![]()
Nincsenek gödörben, csak Rijkaard most igen balfék, és még se Roni, se Eto'o hogy gólt lőjünk, és se Marquez, se Edmílka, hogy ne kapjunk.. Ez van, 10 pont előny így is marad...
Védelem egy rakat szánalom Olegeurrel az élen..Rejkard meg vak..lehozni Messit..édes Istenem...Maxi meg ül a padon,amikr sztem 5ször többet tenne mint Giuly meg Ezquerro együtt..nem is csodálkozom,hogy kiszoptunk..de többet vártam,sokkal többet..padlora b*szott ez a hét..kiesünk a kupából és szívunk ezektől a <censored> -ektől..komolyan mondom ilyen nincs..![]()
Ne mondd már.. Benne legalább ott a kiszámíthatatlanság, viszont a Gyula meg a Santí ketten nem csinának, nem TUDNAK annyit csinálni, mint Leo egy félidő alatt...redlions írta:Nehéz volt elcseszni... Gyakorltilag Messivel sem volt játékunk... A mai meccsen nagyon gyengékvagyunk....
9..Enrique írta:Ez azért apró túlzás...barcakiraly írta:A Barca olyan gödörbe van mint ősszel...![]()
Nincsenek gödörben, csak Rijkaard most igen balfék, és még se Roni, se Eto'o hogy gólt lőjünk, és se Marquez, se Edmílka, hogy ne kapjunk.. Ez van, 10 pont előny így is marad...
Ez azért apró túlzás...barcakiraly írta:A Barca olyan gödörbe van mint ősszel...