Bízom benne,hogy Tito úgy kívángatja magának az embereket,hogy a védelemről sem feledkezik meg...

Mert a 105 rúgott gól azon nagyon szép de a 37 bekapott gólnál például a 16. helyen álló Osasuna is csak 5-tel többet (42) szedett össze eddig!
Azért erről tudnék vitatkozni, a kupának és a BL-nek vége, a bajnokságban meg legrosszabb esetben is két pont kell. A szezon elején a cél a bajnokság megnyerése, szóval ha ez megvan, akkor vége, hiába van hátra 4-5 forduló.Bob_Marley írta:Mindig elolvasom itt is miket írogatnak az emberek, vannak akik nagyon sokat rugóznak ezen az egész átigazoláson már most pedig bőven tart a szezon de akkor már én is
Spanyol vagy Spanyolországban légióskodó kapus lenne jó választás???...Bob_Marley írta:Mindig elolvasom itt is miket írogatnak az emberek, vannak akik nagyon sokat rugóznak ezen az egész átigazoláson már most pedig bőven tart a szezon de akkor már én is
kapuskérdésben:a vezetőség úgy érzem nem rossz irányvonalat keres, továbbra is tartom csak is olyan kapus elfogadható aki vagy spanyol vagy Spanyolországban játszik.Courtois neve nagyon jól cseng, de őt tudjuk a Chelsea is magához akarja "láncolni", marad Guiata, DeGea, Reina, DeGea szerintem esélytelen, marad Guiata és Reina.Utóbbi mellett ami szól, ismeri a klubbot, rutinos, ismeri a fél csapatunkat 0 beilleszkedési gondjai lennének, abszolút nem tartom logikátlannak megszerezni, előbbi egy riválisunk kapusa, akik ráadásul mindig jó drágán adnak el mindenkit akit csak tudnak, ár/értékre szerintem Reina nem lenne egy rossz választás, ráadásul val. nem hú de hosszú távra, de jelenleg nem olyan a piac hogy mást tudnánk hozni.
Védőnél:Nálam Hummels továbbra sem kéne, kor oké (bár egy védő is olyan meg alapból a mai focisták bpven 35ig tolják meg afelett, s nem gyenge szinten, most teszem azt jön Silva bőven 6-10 évre van védő), de német, lassú, ráadásul ahogy láttam nem olyan típusú aki labdakihozataloknál ügyesen felismeri a helyzeteket.T.Silva abszolút jó megoldás lenne de hát ennyi pénzért??Én nem tudom, értem hogy prioritás a vezetőknél, de pl ez a Marquinhos gyerek tényleg rohadt jó, gyors, jól felépített, betud lépni a játékba, ár/értékben kiváló lenne.
Csatárnál nálam Neymar továbbra is hatalmas kérdőjel, sajnos Rossell szerelmes bele, ez nagyon nagy vezetői hiba nálam, mert a csapat érdekeit kell nézni nem az egyénit, de az ő érkezése ugye már szinte "tény", meglátjuk, én pl eljátszottam a gondolattal, hogy ez az Isco gyerek tényleg jó lenne, s szélen is lehetne alkalmazni, de ha Neymar hát Neymar.
Egy szó mint száz, lehet itt dobálózni a nevekkel, meg a szurkolóknak "nagy név" kell, miközben logikailag abszolút nem rossz pl a Reina-Marquinhios vonal sem, sőt.Kíváncsian várom én is mi lesz a nyáron, lesz itt hadd el hadd pletykák terén az tuti
Én már annál a résznél meggyőződtem, h "kihagyhatatlan volt a kezdőből"sjd írta:Egy pillanatig kétségek között voltam, hogy elhiggyem-e, de ezek az egyértelmű, megbízható és pontosan megjelölt források, mint a "pletykák szerint", illetve "sokan arról beszélnek" még engem is meggyőztek.Xavi001 írta:...
Forrás egy tök megbízhatatlan " szennyforrás a facen.. " Csak itt sokan beszélnek erről arról, én pedig megláttam s gondoltam bemásolom.sjd írta:Egy pillanatig kétségek között voltam, hogy elhiggyem-e, de ezek az egyértelmű, megbízható és pontosan megjelölt források, mint a "pletykák szerint", illetve "sokan arról beszélnek" még engem is meggyőztek.Xavi001 írta:Fàbregas éppen ma ünnepli 26. születésnapját, jelenleg az FC Barcelona játékosa. Egy időben kihagyhatatlan ember volt a kezdőből, most viszont "megunta" a "Katalánokat".
Sokan arról beszélnek, hogy visszatér Londonba, az előző klubjához: az Arsenal-hoz.
Nagy hangzavart keltett a tudat Londonban, hogy Barcelonába költözik és elhagyja az "Ágyúsokat". Most azonban ezt csendben visszaszeretné csinálni és visszatérni az előző klubjához.
Állítólag már a két klub megegyezett egy összegben is, ami 40 millió eurót jelent. Fabregas 8 évet töltött el az "Ágyúsoknál", túl sok kupát ugyan nem nyert, azonban mégis tetszett ott neki minden.
Pletykák szerint Fabregas már meg is vásárolta 5,4 millió angol fontért azt a londoni házat, ahol nála 12 évvel idősebb barátnőjével, és közös kislányukkal élnek majd az angol fővárosban.
Egy pillanatig kétségek között voltam, hogy elhiggyem-e, de ezek az egyértelmű, megbízható és pontosan megjelölt források, mint a "pletykák szerint", illetve "sokan arról beszélnek" még engem is meggyőztek.Xavi001 írta:Fàbregas éppen ma ünnepli 26. születésnapját, jelenleg az FC Barcelona játékosa. Egy időben kihagyhatatlan ember volt a kezdőből, most viszont "megunta" a "Katalánokat".
Sokan arról beszélnek, hogy visszatér Londonba, az előző klubjához: az Arsenal-hoz.
Nagy hangzavart keltett a tudat Londonban, hogy Barcelonába költözik és elhagyja az "Ágyúsokat". Most azonban ezt csendben visszaszeretné csinálni és visszatérni az előző klubjához.
Állítólag már a két klub megegyezett egy összegben is, ami 40 millió eurót jelent. Fabregas 8 évet töltött el az "Ágyúsoknál", túl sok kupát ugyan nem nyert, azonban mégis tetszett ott neki minden.
Pletykák szerint Fabregas már meg is vásárolta 5,4 millió angol fontért azt a londoni házat, ahol nála 12 évvel idősebb barátnőjével, és közös kislányukkal élnek majd az angol fővárosban.
Én azt mondom , hogy ha tényleg kapunk érte 40 milliót, akkor menjen Isten hírével. Nem való ő ide. A pénz meg jól jön. Lehet bírnák helyette venni valakit, vagy felhozni S.Roberto-t.Xavi001 írta:Fàbregas éppen ma ünnepli 26. születésnapját, jelenleg az FC Barcelona játékosa. Egy időben kihagyhatatlan ember volt a kezdőből, most viszont "megunta" a "Katalánokat".
Veszünk valakit 28 évesen 40 millióért, majd 32 évesen eladjuk kb. ingyen.Subinho írta:nem értem miért fanyalog mindenki amiatt, hogy Silva 28 éves??? 3-4 évente cserélődnek a játékosok (kivéve az itt nevelkedettek), vagyis ettől hosszabb távra nem érdemes gondolkodni. Hummels sem lenne itt hosszabb ideig, mint 4 év... és ha választani lehet, akkor inkább Silva!!!
kristop írta:
ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek?
blupatrik írta:Valamiről lemaradtam?
Annyira nem figyelem a PSG-t, de csak tudnám ha csődbe mentek volna...
1 éve hozták el Thiago Silvát nem kis pénzért, miért akarnák eladni?
És vajon ő elvágyódik az arabok pénzeszsákjaitól?
Ilyen korban már a játékosok 99%-a a gazdagabb klub mellett dönt,és nem csak gazdag, de lassan lehet velük számolni a top10-ben , sőt már talán most is... Nem is értem, miért reménykedik ennyi ember hogy van esély megszerezni.