kristop írta:
ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek?
blupatrik írta:Valamiről lemaradtam?
Annyira nem figyelem a PSG-t, de csak tudnám ha csődbe mentek volna...
1 éve hozták el Thiago Silvát nem kis pénzért, miért akarnák eladni?
És vajon ő elvágyódik az arabok pénzeszsákjaitól?
Ilyen korban már a játékosok 99%-a a gazdagabb klub mellett dönt,és nem csak gazdag, de lassan lehet velük számolni a top10-ben , sőt már talán most is... Nem is értem, miért reménykedik ennyi ember hogy van esély megszerezni.
Ugyanez az aggodalmam. Ezt már 2 alkalommal eljátszottuk, nem kéne harmadjára is.sjd írta:
Amúgy azon gondolkodom, h Villa is milyen jó üzlet volt 40 millióért 29 évesen, vt egy jó szezonja, aztán 3 évvel később már azon gondolkodhatunk, h ki hozzunk a helyére...
Most ha az Ibra-deal-ből indulok ki, kinézem a vezetőségből, h az lesz a vége, h a cserével együtt megkapjuk 50-ért, és még örüljünk h jól jártunkkristop írta:
ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek?
Rámennénk mindkettőre, hamarabb szereznénk Hummelst.Varatrix írta:
Ettől függetlenül Hummelsnek csak a neve fog elkopni. Nemhiszem hogy ideigazolna.
T. Silva alapvetően a legjobb megoldás. Talán jelenleg az egyik legjobb belső védő, és a mi védelmünkön márpedig csak ilyen segíthet. Bartrának meg van idelye beérni amíg Silva kiöregszik. Tökéletesen kiegészíthetnék egymást.
Ettől függetlenül Hummelsnek csak a neve fog elkopni. Nemhiszem hogy ideigazolna.Barcaman1993 írta:Az igen, ha Pedro menne. Azt viszont továbbra sem, hogy egy 28 éves játékosért minek adnánk ki 45 millió eurót. Főleg úgy, hogy tudjuk Hummels nagyjából mennyibe is kerülne. A korát már meg sem említem a németnek.
Ne hozzuk ide a németeket, inkább kenjük el a szájukat.45 millió egy védőért az sok.Hummelst 25ért el kellene hozni és ennyi. A támadósorban pedig Neymart vagy Shürrlét,de én felőlem jöhetne mindkettő.(Az egyikük pedró helyett mondjuk.)
45 millió egy védőért az sok.Hummelst 25ért el kellene hozni és ennyi.Gareth Tello írta:Hol írjam alá?kristop írta:ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek?
Az igen, ha Pedro menne. Azt viszont továbbra sem, hogy egy 28 éves játékosért minek adnánk ki 45 millió eurót. Főleg úgy, hogy tudjuk Hummels nagyjából mennyibe is kerülne. A korát már meg sem említem a németnek.kristop írta: ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek?
Hol írjam alá?kristop írta:ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek?
igaz, őt tényleg elfelejtettem berakni a kiadási oldalra, mondjuk attól még a bevételinél ott lesz.sjd írta:Bojanért még mindig mi fizetünk 13-at, szóval ő bőven mínuszos lesz, de talán ha még párszor elmondom, előbb-utóbb megjegyzik az emberek.
Bojanért még mindig mi fizetünk 13-at, szóval ő bőven mínuszos lesz, de talán ha még párszor elmondom, előbb-utóbb megjegyzik az emberek.kristop írta: távozóknak pedig abidal (sajnálom), victor valdés, villa, afellay, bojan, dos santos, fontas, sergi roberto (kölcsönbe), cuenca (kölcsönbe).
0m, 10m, 15m, 8m, 8m, 2m, 1,5m, 0, 0 = ~ 45millióért.
Varatrix írta:Marquinhos
Reina
Ezzel ki is egyeznék, pláne, hogy elméletileg még lesz Rafinha is, aki szintén tud a támadósorban szerepelni.Barcaman1993 írta:Csak én tudnám úgy elképzelni a jövő évi csatársort, hogy: Messi, Neymar, Alexis, Tello, Deulofeu? Komolyan több emberre nincs is szükség. Messi úgyis mindig kezd, Neymar nem hinném, hogy nagyon sokat padozna, Tello egyre jobb. Persze úgyis Pedro fog maradni és játszani...
"There were conversations between Barcelona and my agent last year, but I had already given my word to [PSG director] Leonardo. There's no way back once you've given your word.Capon írta:Azon kívül, hogy szeretnétek Thiago Silvat mennyi esélyt láttok rá reálisan?
Mert én annyit sem, hogy eljátsszak a gondolattal.
Tavaly vette a PSG jó pénzért, gondolom nem kicsit keres jól és nem hallottam, hogy távozni akarna. Vagy lemaradtam valamiről?
Semmi okát nem látom, hogy a PSG túladjon rajta. Pénzre sincs szükségük mert abba is belefulladnak.
+ VV, amúgy igen.visca el barca írta:gundogan: egy fogaskerék egy gépezetben, h kiveszed nulla lesz. ugyanaz lesz vele is mint sahinnalTarsi88 írta:Én örülök, hogy felmerült Gündogan neve. Ha érkezik, akkor valószínűleg Song távozásával lenne helye a keretben. Gündogan Xavi és Busi helyén is bevethető, szóval többet játszana mint Song és végre talán nem Thiagót erőltetnénk Xavi posztján ami nem neki való.
Reina neve nem is értem, hogy merülhetett fel, ennyi erővel akár Király Gabit vagy Szűcs Lallert is leigazolhatnánk... Ha tényleg ő érkezik annak egy pozitívuma lesz, jó lesz olvasgatni a Valdes utálók írásait, amint épp VV-t sírják vissza![]()
Az meg talány, hogy a vezetőség miért fut még mindig Silva után, aki tavaly sem minket választott. Remélem valaki lecsap Hummelsra mi meg megint hoppon maradunk... Bár Reina után akár hozhatnánk Vanczákot vagy Gyepest is![]()
reina: tény h nem egy sztár kapus (valdesnél nem jobb) de azért mégsem egy dutruel, bonano kaliber.
silva: sztem tárgytalan, hova, minek, semmi értelmes
in:
ter stegen/akinfeev/rui patricio
hummels
neymar
out:
abi
villa
kész a keret. helló.
gundogan: egy fogaskerék egy gépezetben, h kiveszed nulla lesz. ugyanaz lesz vele is mint sahinnalTarsi88 írta:Én örülök, hogy felmerült Gündogan neve. Ha érkezik, akkor valószínűleg Song távozásával lenne helye a keretben. Gündogan Xavi és Busi helyén is bevethető, szóval többet játszana mint Song és végre talán nem Thiagót erőltetnénk Xavi posztján ami nem neki való.
Reina neve nem is értem, hogy merülhetett fel, ennyi erővel akár Király Gabit vagy Szűcs Lallert is leigazolhatnánk... Ha tényleg ő érkezik annak egy pozitívuma lesz, jó lesz olvasgatni a Valdes utálók írásait, amint épp VV-t sírják vissza![]()
Az meg talány, hogy a vezetőség miért fut még mindig Silva után, aki tavaly sem minket választott. Remélem valaki lecsap Hummelsra mi meg megint hoppon maradunk... Bár Reina után akár hozhatnánk Vanczákot vagy Gyepest is![]()
Hát a pofám leszakadna ha tényleg 50-60 misit kiadnánk érte. Elképzelhetetlennek tartom. Vagy tényleg van akkora piaci értéke, hogy pár év alatt bejön az ára? Remélem 40-nél nem lesz drágább.sjd írta:Amúgy egy nagyobb összegben mernék fogadni arra, h bár a kapuson spórolunk, Neymarra bőven lesz egy 50-60 milliója Rossell-nek...