Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Subinho
Director del Fútbol

2013.05.07. 18:22:51

nem értem miért fanyalog mindenki amiatt, hogy Silva 28 éves??? 3-4 évente cserélődnek a játékosok (kivéve az itt nevelkedettek), vagyis ettől hosszabb távra nem érdemes gondolkodni. Hummels sem lenne itt hosszabb ideig, mint 4 év... és ha választani lehet, akkor inkább Silva!!!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.05.07. 18:07:41

blupatrik írta:Valamiről lemaradtam?
Annyira nem figyelem a PSG-t, de csak tudnám ha csődbe mentek volna...
1 éve hozták el Thiago Silvát nem kis pénzért, miért akarnák eladni?
És vajon ő elvágyódik az arabok pénzeszsákjaitól?
Ilyen korban már a játékosok 99%-a a gazdagabb klub mellett dönt,és nem csak gazdag, de lassan lehet velük számolni a top10-ben , sőt már talán most is... Nem is értem, miért reménykedik ennyi ember hogy van esély megszerezni.

Itt megtudsz mindent!

Egy focista másképp nem igen tud elmenekülni ilyen elől. :)
blupatrik
Jugador del Barça

2013.05.07. 17:10:38

Valamiről lemaradtam?
Annyira nem figyelem a PSG-t, de csak tudnám ha csődbe mentek volna...
1 éve hozták el Thiago Silvát nem kis pénzért, miért akarnák eladni?
És vajon ő elvágyódik az arabok pénzeszsákjaitól?
Ilyen korban már a játékosok 99%-a a gazdagabb klub mellett dönt,és nem csak gazdag, de lassan lehet velük számolni a top10-ben , sőt már talán most is... Nem is értem, miért reménykedik ennyi ember hogy van esély megszerezni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.07. 17:06:25

sjd írta:
Amúgy azon gondolkodom, h Villa is milyen jó üzlet volt 40 millióért 29 évesen, vt egy jó szezonja, aztán 3 évvel később már azon gondolkodhatunk, h ki hozzunk a helyére...
Ugyanez az aggodalmam. Ezt már 2 alkalommal eljátszottuk, nem kéne harmadjára is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.07. 17:02:31

kristop írta:Kép
ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek? :D
Most ha az Ibra-deal-ből indulok ki, kinézem a vezetőségből, h az lesz a vége, h a cserével együtt megkapjuk 50-ért, és még örüljünk h jól jártunk :D
De ha ez bekövetkezik, akkor kíváncsi leszek megkapjuk-e azt a 30-at, amit itt a sok Pedro-eladogató jósolt

Amúgy azon gondolkodom, h Villa is milyen jó üzlet volt 40 millióért 29 évesen, vt egy jó szezonja, aztán 3 évvel később már azon gondolkodhatunk, h ki hozzunk a helyére...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.07. 16:54:34

Varatrix írta:
Ettől függetlenül Hummelsnek csak a neve fog elkopni. Nemhiszem hogy ideigazolna.

T. Silva alapvetően a legjobb megoldás. Talán jelenleg az egyik legjobb belső védő, és a mi védelmünkön márpedig csak ilyen segíthet. Bartrának meg van idelye beérni amíg Silva kiöregszik. Tökéletesen kiegészíthetnék egymást.
Rámennénk mindkettőre, hamarabb szereznénk Hummelst. :wink: Aláírom, hogy Silva jobb, de ő a jelen. Hummels a jelen és a jövő. Másrészt mondom, néhány jó évért 45 milliót kiadni esztelen lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.07. 16:52:05

Barcaman1993 írta:Az igen, ha Pedro menne. Azt viszont továbbra sem, hogy egy 28 éves játékosért minek adnánk ki 45 millió eurót. Főleg úgy, hogy tudjuk Hummels nagyjából mennyibe is kerülne. A korát már meg sem említem a németnek.
Ettől függetlenül Hummelsnek csak a neve fog elkopni. Nemhiszem hogy ideigazolna.

T. Silva alapvetően a legjobb megoldás. Talán jelenleg az egyik legjobb belső védő, és a mi védelmünkön márpedig csak ilyen segíthet. Bartrának meg van idelye beérni amíg Silva kiöregszik. Tökéletesen kiegészíthetnék egymást.
45 millió egy védőért az sok.Hummelst 25ért el kellene hozni és ennyi. A támadósorban pedig Neymart vagy Shürrlét,de én felőlem jöhetne mindkettő.(Az egyikük pedró helyett mondjuk.)
Ne hozzuk ide a németeket, inkább kenjük el a szájukat.
Szerintem egy kis szambás vonal jobban dukálna a stílusunknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2013.05.07. 16:55:16-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.07. 16:48:58

Gareth Tello írta:
kristop írta:ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek? :D
Hol írjam alá? :D
45 millió egy védőért az sok.Hummelst 25ért el kellene hozni és ennyi. :) A támadósorban pedig Neymart vagy Shürrlét,de én felőlem jöhetne mindkettő.(Az egyikük pedró helyett mondjuk.) :lol:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.07. 16:44:49

kristop írta: ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek? :D
Az igen, ha Pedro menne. Azt viszont továbbra sem, hogy egy 28 éves játékosért minek adnánk ki 45 millió eurót. Főleg úgy, hogy tudjuk Hummels nagyjából mennyibe is kerülne. A korát már meg sem említem a németnek.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.07. 16:43:19

kristop írta:ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek? :D
Hol írjam alá? :D
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.07. 16:41:01

Kép
ezt meg most rakta ki a barcastuff, így már jobban tetszene nektek? :D
sjd írta:Bojanért még mindig mi fizetünk 13-at, szóval ő bőven mínuszos lesz, de talán ha még párszor elmondom, előbb-utóbb megjegyzik az emberek.
igaz, őt tényleg elfelejtettem berakni a kiadási oldalra, mondjuk attól még a bevételinél ott lesz.
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.07. 16:36:06

kristop írta: távozóknak pedig abidal (sajnálom :( ), victor valdés, villa, afellay, bojan, dos santos, fontas, sergi roberto (kölcsönbe), cuenca (kölcsönbe).

0m, 10m, 15m, 8m, 8m, 2m, 1,5m, 0, 0 = ~ 45millióért.
Bojanért még mindig mi fizetünk 13-at, szóval ő bőven mínuszos lesz, de talán ha még párszor elmondom, előbb-utóbb megjegyzik az emberek. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.07. 16:33:17

Varatrix írta:Marquinhos
Reina
](*,)
Remek, spóroljunk csak ezeken az amúgy sem fontos posztokon... Remélem, hápog mind a kettő.

Hummels, Neymar, Ter Stegen, aszt' jónapot. (Lloris is jó lenne, de végre van a Spursnek is egy normális, ráadásul fiatal kapusa, ne adjuk már el nekünk, ha ott van TS is.)
Barcaman1993 írta:Csak én tudnám úgy elképzelni a jövő évi csatársort, hogy: Messi, Neymar, Alexis, Tello, Deulofeu? Komolyan több emberre nincs is szükség. Messi úgyis mindig kezd, Neymar nem hinném, hogy nagyon sokat padozna, Tello egyre jobb. Persze úgyis Pedro fog maradni és játszani...
Ezzel ki is egyeznék, pláne, hogy elméletileg még lesz Rafinha is, aki szintén tud a támadósorban szerepelni. :P
Na ja, Pedro tuti atombiztos kezdő lesz majd.
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.07. 16:27:35

Reina!?!? remélem csak a Daily Mail hozta le. Erre csak egy okot tudnék felhozni. Barcas múltja van és a vezetőség VV helyére hasonlót akar. Más ötletem nincs, esetleg spórolás Neymarra. Nemhogy hoznánk egy top-játékost aki hosszú évekre megoldaná a kapus-kérdést, igazolunk egy 31 éves portást. Rendben, hogy náluk kitolódik a korhatár, de akkor se lehet olyan hosszútávra tervezni, mint mondjunk Ter Stegennel, de nem is ez a legnagyobb baj Pepe-vel.

Marquinhos-szal ne idegesítsenek már. Biztos tehetséges a srác, de fiatalnak itt van már Bartra. Azért mert a Real kikukázta Varane-t nem kell nekünk is bnoldog-boldogtalan tehetségeket(?) idehozni. Nem hiszem, hogy nem látják, hogy oda már kész játékos kell. Ne így kezdjen már spórolni Rosell. Inkább adja el a nyomtatót, ha úgysincs patron. Majd átmegy a Netcaféba.
A Hummels-es hírek nagyon lecsengtek, ez nem jelent semmi jót. Csak remélni tudom, hogy a háttérben már tervezik a dolgot, a brazil nevét pedig csak azért dobta be a sajtó, hogy ma is legyen miről csámcsogni.
Gündogan nem tudom miért kellene. Van égetőbb problémánk is mint a kp erősítése, pl a kapus-poszt. A fiatalokat akkor meg minek akarjuk mindenáron felhozni a lelátóra, ha mindenhova igazolni akarunk.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.07. 16:15:44

Capon írta:Azon kívül, hogy szeretnétek Thiago Silvat mennyi esélyt láttok rá reálisan?
Mert én annyit sem, hogy eljátsszak a gondolattal.
Tavaly vette a PSG jó pénzért, gondolom nem kicsit keres jól és nem hallottam, hogy távozni akarna. Vagy lemaradtam valamiről?
Semmi okát nem látom, hogy a PSG túladjon rajta. Pénzre sincs szükségük mert abba is belefulladnak.
"There were conversations between Barcelona and my agent last year, but I had already given my word to [PSG director] Leonardo. There's no way back once you've given your word.

"Everybody has dreams. I have been following Barcelona ever since I was a kid and they had players like Romario, Ronaldo and Rivaldo.

"Do I have a buy-out clause? I only just got here and I'm not thinking about that. But we all know that a solution can always be found."

a szokásos sablonnyilatkozat mellett, azért eléggé egyértelmű dolgokat is mondott. szóval szerintem ő jönne, az egyetlen nehezítő körülmény, hogy elég drágán ment a psg-be és elég sokat is keres. ha megtudjuk valahogy szerezni (játékoscsere, opciók, egy zsák labda, mittomén), akkor egyértelműen neki kell lennie az első számú opciónak és csak utána jöhet hummels. a mostani hírek szerint titonak is ő kell, mert hummels túl "piqué szerű", ennek örülök. mintahogy a marquinhos -os hírnek is. mivel barca - roma szurkoló vagyok, láttam majdnem minden meccsét, ő is pont ez a varane, thiago silva szerű gyors, magabiztos védő.

az álom egy neymar, thiago silva, marquinhos, lloris/ter stegen pakk lenne, 10 (elvileg már kifizetve) + 30m, 40m, 15m, 15m = ~ 100 millióért.

távozóknak pedig abidal (sajnálom :( ), victor valdés, villa, afellay, bojan, dos santos, fontas, sergi roberto (kölcsönbe), cuenca (kölcsönbe).

0m, 10m, 15m, 8m, 8m, 2m, 1,5m, 0, 0 = ~ 45millióért.

(figyelem, figyelem. saját vélemény, viszont csak hírekben érkezéssel, vagy távozással összekapcsolt játékosokat írtam)
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.07. 16:14:15

visca el barca írta:
Tarsi88 írta:Én örülök, hogy felmerült Gündogan neve. Ha érkezik, akkor valószínűleg Song távozásával lenne helye a keretben. Gündogan Xavi és Busi helyén is bevethető, szóval többet játszana mint Song és végre talán nem Thiagót erőltetnénk Xavi posztján ami nem neki való.

Reina neve nem is értem, hogy merülhetett fel, ennyi erővel akár Király Gabit vagy Szűcs Lallert is leigazolhatnánk... Ha tényleg ő érkezik annak egy pozitívuma lesz, jó lesz olvasgatni a Valdes utálók írásait, amint épp VV-t sírják vissza :D

Az meg talány, hogy a vezetőség miért fut még mindig Silva után, aki tavaly sem minket választott. Remélem valaki lecsap Hummelsra mi meg megint hoppon maradunk... Bár Reina után akár hozhatnánk Vanczákot vagy Gyepest is :roll: :lol:
gundogan: egy fogaskerék egy gépezetben, h kiveszed nulla lesz. ugyanaz lesz vele is mint sahinnal

reina: tény h nem egy sztár kapus (valdesnél nem jobb) de azért mégsem egy dutruel, bonano kaliber.

silva: sztem tárgytalan, hova, minek, semmi értelmes

in:
ter stegen/akinfeev/rui patricio
hummels
neymar

out:
abi
villa

kész a keret. helló.
+ VV, amúgy igen.

80 millió euró. Helló.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.07. 16:10:51

Csak én tudnám úgy elképzelni a jövő évi csatársort, hogy: Messi, Neymar, Alexis, Tello, Deulofeu? Komolyan több emberre nincs is szükség. Messi úgyis mindig kezd, Neymar nem hinném, hogy nagyon sokat padozna, Tello egyre jobb. Persze úgyis Pedro fog maradni és játszani...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.07. 16:08:23

Tarsi88 írta:Én örülök, hogy felmerült Gündogan neve. Ha érkezik, akkor valószínűleg Song távozásával lenne helye a keretben. Gündogan Xavi és Busi helyén is bevethető, szóval többet játszana mint Song és végre talán nem Thiagót erőltetnénk Xavi posztján ami nem neki való.

Reina neve nem is értem, hogy merülhetett fel, ennyi erővel akár Király Gabit vagy Szűcs Lallert is leigazolhatnánk... Ha tényleg ő érkezik annak egy pozitívuma lesz, jó lesz olvasgatni a Valdes utálók írásait, amint épp VV-t sírják vissza :D

Az meg talány, hogy a vezetőség miért fut még mindig Silva után, aki tavaly sem minket választott. Remélem valaki lecsap Hummelsra mi meg megint hoppon maradunk... Bár Reina után akár hozhatnánk Vanczákot vagy Gyepest is :roll: :lol:
gundogan: egy fogaskerék egy gépezetben, h kiveszed nulla lesz. ugyanaz lesz vele is mint sahinnal

reina: tény h nem egy sztár kapus (valdesnél nem jobb) de azért mégsem egy dutruel, bonano kaliber.

silva: sztem tárgytalan, hova, minek, semmi értelmes

in:
ter stegen/akinfeev/rui patricio
hummels
neymar

out:
abi
villa

kész a keret. helló.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2013.05.07. 16:05:59

Csak azért hoznák Reinát, mert már védett itt és ő is saját nevelés. Így nem romlana az arány, és így továbba is verhetné a vezetőség a mellét, hogy mi mennyire az utánpótlásunkra építünk. Ez így szép is, csak azért nem jön ki évente 3-4 tehetség, aki megüti a Barca szintet. Reaina meg nem hiába ment el anno, pedig éppen akkor nem volt fix kapusa a Barcának, jöttek-mentek e nevek, de nem tudott bizonyítani. Akkor miért akarjuk vissza??? Még Királynak is jobban örülnék :-) Milyen jól nézne ki a Barca mez mackóalsóval! :-)
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.07. 15:58:18

sjd írta:Amúgy egy nagyobb összegben mernék fogadni arra, h bár a kapuson spórolunk, Neymarra bőven lesz egy 50-60 milliója Rossell-nek... :roll:
Hát a pofám leszakadna ha tényleg 50-60 misit kiadnánk érte. Elképzelhetetlennek tartom. Vagy tényleg van akkora piaci értéke, hogy pár év alatt bejön az ára? Remélem 40-nél nem lesz drágább.

Reinat ugyan sokszor nem láttam játszani, nem is emlékszem rá 2000-2002-ből, de az tuti, hogy nagyon szereti a többség :D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.07. 15:51:57

Én örülök, hogy felmerült Gündogan neve. Ha érkezik, akkor valószínűleg Song távozásával lenne helye a keretben. Gündogan Xavi és Busi helyén is bevethető, szóval többet játszana mint Song és végre talán nem Thiagót erőltetnénk Xavi posztján ami nem neki való.

Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.05.07. 15:51:03

sjd írta:Amúgy egy nagyobb összegben mernék fogadni arra, h bár a kapuson spórolunk, Neymarra bőven lesz egy 50-60 milliója Rossell-nek... :roll:
Legalább akkor Suarez-ért adnánk ki annyit, ő már bizonyított a kapuban is... :D

Nem tudom, hogy mit akarnak Rosell-ék, de ilyen Roma-ból igazolt nevenincs gyerekekkel, meg Reina-kal nem leszünk előrébb.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.07. 15:48:11

Amúgy egy nagyobb összegben mernék fogadni arra, h bár a kapuson spórolunk, Neymarra bőven lesz egy 50-60 milliója Rossell-nek... :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.07. 15:38:05

Varatrix írta: Válaszolván...

Mundo:

Thiago Silvára kevés az esély, ezért Marquinhos a Roma játékosa került újra előtérbe.

És hogy keserítsem a népet: a klub ragaszkodik Reina szerződtetéséhez, és az garantálható hogy a L'pool nem gördít elé akadályt.

Kezdjétek szokni a gondolatot, hogy kinek a nevével indul a kezdő. :lol: Am ha cenzúúra is én bízom Pintoba, és nem viccelek.
szóval megint a középszerhez nyúlunk, nagyszerű. taps a vezetőségnek,ha ilyen nevekkel "erősítünk". Reina még Valdesnál is bénább kapus, azt hittem előrelépés lesz, nem egy bohócot hoznak ide,akinek vajmi kevés köze van a kapusokhoz. Legyen Pinto az elsőszámú inkább. :roll: nevetséges,hogy egyáltalán ötletként felmerül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.07. 15:26:54

Capon írta:Azon kívül, hogy szeretnétek Thiago Silvat mennyi esélyt láttok rá reálisan?
Válaszolván...

Mundo:

Thiago Silvára kevés az esély, ezért Marquinhos a Roma játékosa került újra előtérbe.

És hogy keserítsem a népet: a klub ragaszkodik Reina szerződtetéséhez, és az garantálható hogy a L'pool nem gördít elé akadályt.

Kezdjétek szokni a gondolatot, hogy kinek a nevével indul a kezdő. :lol: Am ha cenzúúra is én bízom Pintoba, és nem viccelek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése