Capon írta:Azon kívül, hogy szeretnétek Thiago Silvat mennyi esélyt láttok rá reálisan?
Mert én annyit sem, hogy eljátsszak a gondolattal.
Tavaly vette a PSG jó pénzért, gondolom nem kicsit keres jól és nem hallottam, hogy távozni akarna. Vagy lemaradtam valamiről?
Semmi okát nem látom, hogy a PSG túladjon rajta. Pénzre sincs szükségük mert abba is belefulladnak.
"There were conversations between Barcelona and my agent last year, but I had already given my word to [PSG director] Leonardo. There's no way back once you've given your word.
"Everybody has dreams. I have been following Barcelona ever since I was a kid and they had players like Romario, Ronaldo and Rivaldo.
"Do I have a buy-out clause? I only just got here and I'm not thinking about that. But we all know that a solution can always be found."
a szokásos sablonnyilatkozat mellett, azért eléggé egyértelmű dolgokat is mondott. szóval szerintem ő jönne, az egyetlen nehezítő körülmény, hogy elég drágán ment a psg-be és elég sokat is keres. ha megtudjuk valahogy szerezni (játékoscsere, opciók, egy zsák labda, mittomén), akkor egyértelműen neki kell lennie az első számú opciónak és csak utána jöhet hummels. a mostani hírek szerint titonak is ő kell, mert hummels túl "piqué szerű", ennek örülök. mintahogy a marquinhos -os hírnek is. mivel barca - roma szurkoló vagyok, láttam majdnem minden meccsét, ő is pont ez a varane, thiago silva szerű gyors, magabiztos védő.
az álom egy neymar, thiago silva, marquinhos, lloris/ter stegen pakk lenne, 10 (elvileg már kifizetve) + 30m, 40m, 15m, 15m = ~ 100 millióért.
távozóknak pedig abidal (sajnálom

), victor valdés, villa, afellay, bojan, dos santos, fontas, sergi roberto (kölcsönbe), cuenca (kölcsönbe).
0m, 10m, 15m, 8m, 8m, 2m, 1,5m, 0, 0 = ~ 45millióért.
(figyelem, figyelem. saját vélemény, viszont csak hírekben érkezéssel, vagy távozással összekapcsolt játékosokat írtam)