Szerintem még Tellonál is technikásbb. Be meri vállalni a cseleket, nem volt egysíkú a játéka. Szerintem belepasszolna a csapatba ugyanúgy, ahogy Tello is kell a jövő csapatába.thiagoalcantara írta:Cuenca nem Pedro, ezerszer technikásabb és tökösebb mint a 17-esünk, a topikjában is nézzétek meg hogy a roda ellen mit csináltszerintem vissza kéne hozni a kölcsönből, és itt tartani, mert hatalmas kincs
Jó, Tudom, Tello a hétvégén szépen biciklizett (már nem először), és jobban is megy neki, mint CR-nek.

arról nem is beszélve, hogy ő a mi játékosunk, nem kerül egy fillérbe sem, és a fizuja sem lenne olyan csillagászati, mint egy sztárocskáé. Akiről meg ki tudja, hogy hogy illeszkedne be.
Más: szerintem Abidalt hülyeség elküldeni. Lehet, hogy 34 éves, de pénzt úgysem látunk belőle, és ahogy elnéztem, kisebb csapatok ellen, illetve csereembernek tökéletesen megfelel. Egy évet simán lehúzhatna még nálunk. Főleg úgy, hogy Puyol tuti, hogy jövőre már nem lesz benne a keretben.
Szóval akkor tömören: Cuenca vissza, Neymar az 90%, hogy jön, Hummels is jöhet, Abdal maradjon, Alexis, Villa maradjon, Pedro meg.... hát ő egy nagy talány számomra. Ha valakitől meg kell elől válni, akkor inkább ő legyen az. De mondjuk a védőjátéka jobb, mint Alvesé

Ki tudja, lehet, hogyha egy KVK poszton, vagy egy JK poszton tolná, lehet, hogy hatékonyabb lenne a játéka. Mindenesetre az érdekes, hogy a válogatottban jól tolja, nálunk meg szenved.