Tulajdonképpen én is a kezdőről. Az új kapus nyilván a kezdőbe jönne, ahogy egy érkező védő és csatár is. A másik érkező csatár is inkább a kezdőbe (főleg taktikai váltással). Ez 4 ember, aki 4 távozó helyett érkezne. Dos Santos pótlásáról senki sem beszélt, nem értem, hogy Te miért. Én a távozók listájára írtam fel, de ennyi.Chino írta: Ha figyelmesen olvasod én a kezdőről beszéltem, padra pedig megvagyunk minőségi játékosokkal. Ha Dos Santos elmegy miért kellene a helyére vki?
Alexis még nyugodtan maradhatna egy évre, sok van még benne. Mindenki azzal érvel, hogy a mezőnyjátékból ill. védekezésből kiveszi a részét, de ez kit érdekl. Igenis sokat számít. Ő az egyedü,li a csatárok közül aki érdemben letámad és Alves oldalának sebezhetőségét kicsit ki tudja egyenlíteni. Na mind1 nem ez a lényeg. Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy nem ő az ő pozíciója a prioritás, ha érkezik Neymar.
A padon minőségi játékosok vannak. Ha érkezik TS/Hummels akkor Piqué-n kívül ott van Masch, Puyol, Bartra + Adriano is bevethető szükség esetén.A kp-n bőven megvagyunk, oda senki se kell. Ha már Xavi is lassan padozik, kit hoznánk még?
Falcao-t, Lewandowskit meg még Isten tudja kit minek igazoljuk? Itt volt Villa, aki érkezésekor posztja egyik legjobbja volt (még most se kutyaütő), mégse játszott soha a helyén.
Csak arról beszélek, hogy ha egyszer igazolunk, akkor azok minőségiek legyenek, ne pl Song-félék, akik bár kitűnő játékosok egyértelmű, hogy padra érkeznek. Nyílván azokat is pótolni kell akik elmennek, de nem hiszem, hogy Dos Santos vagy Abidal helyére kellene vki. Főleg, hogy a B-ből is jönnek minden nyáron.
Sánchez védekezése pedig kb. semmit sem kompenzál, mert ő nem jön/jöhet vissza védőt játszani oda, ahol normális esetben Alves-nek lennie kellene. Továbbá az még mindig nem normális, ha egy csatár(aki szélső) teljesítményéből a védekezést kell kiemelni. Adriano-t azért ne számoljuk már kh-nek.

AZ 5-6 igazolás a felhozott fiatalokkal jönne össze, mivel konkrétan 4 játékos megvételéről írtam és 1-2 felhozott fiatalról.