Én nem kívánom nagy hanggal soha egyik játékosunk leváltását sem,de engem Tito egyáltalán nem győzött meg,az tény,hogy az őszünk pokoli jól sikerült,de azért ott is volt rengeteg szenvedős,utolsó percben megnyert meccs,azért ha visszaolvasgatsz nagyon sokan,(én spec pont nem) kongatták már akkor is a vészharangokat,és nem voltak megelégedve a mutatott játékkal egy-két meccset leszámítva,csababarca vagy shutter is jó példa erre,és sajna úgy néz ki,hogy nekik lesz igazuk...
Nekem tetszett az,hogy láthatóan jobban erőltettük a hosszú passzokat,voltak direkt,gyors oldalváltások,és így nem 7passzból hanem egyből váltott oldalt a labda,így az ellen védelme nehezebben tudott tolódni,de ezenkívül semmit nem tudnék Tito mellett felhozni,mint taktikai húzást,mert Pep örökségéből él azóta is,azért Guardiolanak voltak más erényei is,pl. beépítette a csapatba Busit,egy akkor még remeklő Pedrot,vagy épp kihozta a maxot Piquéből,sztem senki nem kérdőjelezi meg,hogy micsoda pedagógiai érzéke volt neki!
Egyébként most teszek egy olyat,amit nem szoktam,bemondok egy nevet akit szívesen látnék pár éven belül: Frank De Boer,ismeri a csapatot,a filozófiát,az Ajaxal nagyszerű és látványos focit játszat évek óta,mindezt úgy,hogy minden nyáron elviszik a legnagyobb tehetségeiket,nálam az ő neve is felmerülhetne Bielsa,vagy Pelle mellett...de ezek csak fikciók természetesen..