Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
messit én hagynám, jöjjön montoya-deu-thiago, és ne a 84. percben.Deu-Thiago-Messi hármas jöjjön majd.
ez a mentalitás inditott el minket a lejtőn...Lionel85 írta:Azért azt nem hinném, hogy a Real beelőzne... Ennyire nincs válság, hogy agyilag tök zoknik lennének a fiúk. Egyszerűen csak hosszú héten van túl a csapat, most talán azok fognak hajtani, akik kevesebb szerepet kaptak eddig és minden meg fognak tenni azért, hogy megverjék a Betist. Nem kell többet mögé képzelni a dolgoknak, mint amennyit valójában kéne... Szerintem egy ilyen kezdővel is meg kell verni a Betist, a bajnokságban még nem találták fel a Barça ellenszerét annyira, hogy gólt se szerezzen a csapat a Camp Nouban. Csak arra kell figyelni, ha van 1-2 gólos előnyünk, azt még a 90 percben is őrizzük és ne kényelmesedjünk el mint a Celta de nagyon Vigo vagy a Zsákos Bilbao ellen...

azért e a kezdő mert a többiek nem érdemelnek prémiumot,ezen felül lehet villa pedrot már ezen a mecsen árulják...JOseppe írta:Ráadásúl ez a csapat, annó a realt is már egyszer meglepte.Mezner2 írta:
Most komolyan,mire pihentetünk?? Az elmúlt 1,5 hónapot Messin kívül az összes játékosunk végiglazsálta és elalibizte(de még ő is sokszor,legalábbis mezőnyben mindenképp) ! Miért kell elszórakoznunk a bajnokság végét ? Miért kell hülye döntéseket még hülyébb döntésekre halmozni? Bajnokok vagyunk már? NEM! Nem kéne otthon,a csúfos leégés után kiszolgálni a szurkolókat,és a legerősebb 11et pályára küldeni ?
Egyébként ha nem kezd Leo,a mostani csapat nélküle lévő játékát figyelembe véve értelme sincs megnézni a meccset...
MIT MŰVELSZ TITO??????Ez a Betis nem egy gyenge társaság.
![]()
nem értem ezt a károgást. Valdes sérült, helyette Pinto. Piqué elég fáradt lehet, adja magát Bartra + vki Adrianos és Abidal közül. (Masch, Puyi sérült)Mezner2 írta: A két csapat lehetséges kezdője:
FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
Betis: Adrián - Chica, Mario, Amaya, Martínez - Pérez, Benat - Campbell, Pabón, Carlos - Castró
Forrás: barcanoticias
Most komolyan,mire pihentetünk?? Az elmúlt 1,5 hónapot Messin kívül az összes játékosunk végiglazsálta és elalibizte(de még ő is sokszor,legalábbis mezőnyben mindenképp) ! Miért kell elszórakoznunk a bajnokság végét ? Miért kell hülye döntéseket még hülyébb döntésekre halmozni? Bajnokok vagyunk már? NEM! Nem kéne otthon,a csúfos leégés után kiszolgálni a szurkolókat,és a legerősebb 11et pályára küldeni ?
Egyébként ha nem kezd Leo,a mostani csapat nélküle lévő játékát figyelembe véve értelme sincs megnézni a meccset...
MIT MŰVELSZ TITO??????
Hát, ahogy Tito furmányosan logikázik, ki tudja...Mezner2 írta:PerszeVakmacska írta:Annyiban azért szerintem jó, hogy nem játszik Messi, hogy ne legyen az, hogy tőle függünk. Ne legyen az, hogy mindenki az ő árnyékában focizik.Nyilván egy ekkora csapatnál nagyon fontos szempont,hogy megmutassák a károgóknak,hogy nicsak nem is függünk tőle,pláne ilyenkor mikor konkrétan a bajnokság sincs még zsebben
na nemár...
Azonkívül épp időben 4meccsel a szezon vége előtt kezdjük el építeni a többiek önbizalmát,soha jobb időpontot
Lehetne így is a mezőnyjátékosok felállása: AAAA, azaz: Alves, Adriano, Abidal, Alba - Alex, Alcantara, Andrés, elől Alexis (+ 2)FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
PerszeVakmacska írta:Annyiban azért szerintem jó, hogy nem játszik Messi, hogy ne legyen az, hogy tőle függünk. Ne legyen az, hogy mindenki az ő árnyékában focizik.
Én annyira abban nem lennék biztos, hogy Messi sérült. Elvileg már teljes értékűen edzett a szerdai meccs előtt is, és azóta is ezt teszi. Kell a Leo ebbe a csapatba, mert tényleg fölösleges így meccset nézni...sörvirsli írta:Ez miért gáz kezdő?
Nem játszik benne a pocsék formában lévő Pedro+Fabregas, a sérült Valdes,a sokak által lassúnak tartott Xavi meg a sérült Messi.
Piqué meg a szerdai után megérdemel egy pihit.
Egyébként meg mostanában tökmindegy milyen kezdő lép a pályára mert ha Messi nincs ott akkor csakis a Barca B-ről beszélhetünk.
Alves nem tartozik bele a pihentetendők körébe?... Könyörgöm, legalább egy ilyen meccsen játsszon Montoya jobbhátvédként. A többi rendben lenne, még Villa is jobb talán középen, mint Cesc.Mezner2 írta:FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
Ráadásúl ez a csapat, annó a realt is már egyszer meglepte.Mezner2 írta:
MIT MŰVELSZ TITO??????
És miért kell ekkora hisztit levágni?!Mezner2 írta:A Real Madrid tegnapi győzelme után ma még biztos nem lesz bajnok a Barcelona akkor sem ha győz ma este a Betis ellen. A marca.com elképzelései szerint Vilanova pihentet jó pár alapembert és újra csak érdekes védősorral áll fel. Messi biztosan nem lesz kezdő, ahogy a sérült Valdés sem.
A két csapat lehetséges kezdője:
FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
Betis: Adrián - Chica, Mario, Amaya, Martínez - Pérez, Benat - Campbell, Pabón, Carlos - Castró
Forrás: barcanoticias
MIT MŰVELSZ TITO??????
Az igazolásokkal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Tudjuk, h nem vagyunk azok a nagy igazolósok, folyamatosan jön egy-két játékos, amivel igyekszünk javítani a keretet. Ez most is megvolt. Rosell am sem engedett volna különösebb habzsidőzsit, pláne nem a szent Neymar hadművelet előtt. Uh részben meg is volt kötve a keze, másrészt alaposan beleszól a versenyhelyzetbe az egymást érő sérüléshullám. Most majd a keretszűkítéssel (HA IGAZ LESZ) meglátjuk mit változik a kép, mert elég meredeknek hangzik, főleg látva a balszerencsénket a sérülésekkel...connor írta:...
Nyilván nehéz Tito dolga. Arra én sem gondoltam és nem is írtam sehol, hogy nagyokat változtatnia kellene, sőt azt mondtam, hogy pont azért nem tudok vele türelmes lenni, mert neki alapvetően nagy változtatást nem kellett volna csinálnia. A motivációt, a CSAPAT éhségét pedig a személyi változtatásokkal, a versenyhelyzet kialakításával kellene elérni, ahonnan a gyenge elemek egy idő után kiesnek.miihii írta: ...
Az igazolásokhoz nem tudok hozzászólni, mivel egyrészt nem tudjuk kik jönnek, kik mennek és amúgy sem gondolom, h én innét a monitor előtt el tudnám dönteni, h mit hoz a jövő számukra, számunkra.connor írta:...
Sajnos ettől tartok.miihii írta: Bőven van min javítani, de hamarosan jön a nyár, az keret update és meglátjuk mire lesz elég a szünet. Elsősorban mentális, motivációs dolgokban kellene sokkal több, a játékban pedig apróbb változtatások is már látványos többletet adhatnak.