Ebből elég úgy érzem és eljött a változás ideje!
Nah ez nagyon narancsos szöveg volt tőlem

És ha te csak szúrod magad Reina miatt én cibálni fogom!!!!!

Hogy utána kidobjuk a balszélre???? Kell a fenének 9es,annyian belebuktak már nálunk ebbe,hogy teljesen felesleges ezzel egy játékos karrierjét tönkretenni,akkor már ink. hozzunk két veszélyes szélsőt,és Pedrot,Villat adjuk el,nem kell ide középcsatár!Gergely írta: És egy magas , jó fizikumú 9-est veszünk végre!
Annyira még ő sem magas,hogy elérje Alves beadásaitFirefox írta:Tegnap este az egyik munkatársam (Milanos), azzal állt elő, hogy nekünk nem Neymar kellene előre, hanem Peter Crouch. Érvei: Magas, jól fejel
Hát nem tudom
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de ki ez a Masi meg Depay?bence-barca írta:Ha az első nem is, de egy újabb gyöngyszem.
Az elsők ezek voltak :Védelembe: Hummels és Masi
Csatárnak: Neymar és Depay
Szerintetek ? Masi és Depay szerintem olcsón megszerezhető.
Azt kéne leszűrni, de nem neked hanem Titónak, legalább, hogy át kéne állni 6-3-1re a 4-3-3 helyett. Igazából akkor a +2 ember elöl bójának van ott. Ha viszont lenne 6 védő a pályán, + Alvest kikötnénk egy 50m-es kötéllel a saját kapunkhoz, akkor Messi megoldaná, és 1-0ra hoznánk a meccseket.Barcaman1993 írta:Igazából nem értem mit kéne a mondandódból leszűrnöm? Azt magyarázod, hogy Messin kívül minden emberünk gólképtelen, de ha jön Neymar, akkor ő is az lesz. Nem értem, akkor minek írsz ebbe a topicba, hiszen akkor teljesen fölösleges csatárt hozni, mert gólt Messin kívül úgyse lő senki. Jó lesz Pedro.sjd írta:[
Ha tényleg ezt fogtad fel ebből az egészből, akkor kár volt tényleg...
Én írtam, mert valaki említette a neveket facen az 1ik nagy Barcelona fan oldalon...bence-barca írta:Ha az első nem is, de egy újabb gyöngyszem.socio66 írta:úgy látom megvan az idei első igazi gyöngyszem.
Az elsők ezek voltak :Védelembe: Hummels és Masi
Ha az első nem is, de egy újabb gyöngyszem.socio66 írta:úgy látom megvan az idei első igazi gyöngyszem.
Védelembe: Hummels és Masi
Az Jó....TT írta: lyobb a rátálya
CR!!Istenem.És szerinted az elnökségnek van rá kb.100 m-ja.Facsy írta:most le leszek hülyézve de én úgy ráhajtanék CR-re mint a huzat, főleg ha télleg el akar menni a Madridbol. egyik legszimpibb játékos odaát. és a világ második legjobb támadója...magasodnánk,levenné a terhet Messiről, és ő már bevált játékos európába nem úgy mint Neymar. nem tom ha akarná a Barca lenne-e rá mód és lehetőség de képzeljük el... Cr-Messi-Alexis...áááén élném
Akkor nem tudom mit nem értesz, mert mégiscsak megértetted. Ugyanis pont ezt magyarázom, h ezért tök fölösleges 50 millióért hozni valakit, amikor alapvetően taktikai jellegű problémáink vannak, amit személyi változtatások nem fognak megoldani.Barcaman1993 írta: Igazából nem értem mit kéne a mondandódból leszűrnöm? Azt magyarázod, hogy Messin kívül minden emberünk gólképtelen, de ha jön Neymar, akkor ő is az lesz. Nem értem, akkor minek írsz ebbe a topicba, hiszen akkor teljesen fölösleges csatárt hozni, mert gólt Messin kívül úgyse lő senki. Jó lesz Pedro.
Év üzlete lesz, veszünk 5 gólt 50 millióért.Gareth Tello írta: Exactly, de talán ő a 20-ból belő mondjuk 11-et (most mondtam egy számot), Alexisék helyett, akik örülnek, ha a 20-ból 6-7 összejön.
Igazából nem értem mit kéne a mondandódból leszűrnöm? Azt magyarázod, hogy Messin kívül minden emberünk gólképtelen, de ha jön Neymar, akkor ő is az lesz. Nem értem, akkor minek írsz ebbe a topicba, hiszen akkor teljesen fölösleges csatárt hozni, mert gólt Messin kívül úgyse lő senki. Jó lesz Pedro.sjd írta:[
Ha tényleg ezt fogtad fel ebből az egészből, akkor kár volt tényleg...