Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ab1daL
Director del Fútbol

2013.05.06. 17:11:22

Pont most írtam a csoportba, hogy jövőre a távozók fényében, jóval szimpatikusabb Madrid lehet, mint volt a José "korszakban". Mai hír, hogy lehet Pepét is eladják, bár ez angol médiában terjedt el, szóval nagyon óvatosan ezzel.. :D

Ez a megálmodott Madridi keret annyira nevek alapján nem tűnne félelmetesnek, viszont sokkal inkább lehetne egységesebb mint a mostani. Kondogbia egyébként tehetséges srác, láttam pár Sevilla meccset, és rendre magabiztosan szerepelt, és rendkívül technikás vkp létére. Persze lehet nagy ugrás lenne neki egy Real Madrid. Két támadó viszont nem lenne olyan acélos, Benzema meg Morataval.. :lol: Amúgy arról tud valaki infót, hogy mennyire biztos ez az Ancelotti dolog? Mindenhol őt olvasom, mint utód. Nagyon bírom az olaszt, nem örülnék neki, ha ott kötne ki.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.06. 17:01:24

Marca have let their imaginations run wild conjuring up a graphic of what Real Madrid’s XI could look like next season.
KATT
Avagy Carvajal, Gündogan, Kondogbia (:lol:), Verratti, Bale.
(Agyam eldobom ettől, hogy még ők is a jobb oldalra tennék a walesi-t...)

Mondjuk sokat nem kell foglalkozni ezekkel, ma például Fellaini nevét dobták be. :roll:
Alcantara
Director del Fútbol

2013.05.05. 10:52:11

Mezner2 írta:
sörvirsli írta: Szerintem a madrid ha igazán akarta volna megnyerte volna a BL-t és bajnokságot is!
Ezzel teljesen egyetértek,nyilván csak nem volt kedvük most hozzá,elvégre évente nyernek mind2ből 5-öt,így már semmi kihívás nincs nekik benne,én azt mondom,ha igazán akarják akkor a Konföderációs kupát is ők nyerik idén....
Csakhogy rád licitáljak "hülyeségben"! :D

Szerintem a Madrid az EL győzelmet szerette volna ebben az évben, viszont a játékosok, figyelmetlenségéből, hibájából, nagyképűségéből fakadóan túl sok pontot szereztek a csoportkörben, így a szabályok értelmében kénytelenek voltak folyatni -igaz kelletlenül- a BL-ben. :wink:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.05. 09:19:48

sörvirsli írta: Szerintem a madrid ha igazán akarta volna megnyerte volna a BL-t és bajnokságot is!
Ezzel teljesen egyetértek,nyilván csak nem volt kedvük most hozzá,elvégre évente nyernek mind2ből 5-öt,így már semmi kihívás nincs nekik benne,én azt mondom,ha igazán akarják akkor a Konföderációs kupát is ők nyerik idén....
Pavel
Entrenador del Barça

2013.05.05. 01:03:39

sörvirsli írta:Ez a real sajnos kiismerte a jelenlegi Barcát és agyba-főbe verné,meg is tette.
Szerintem a madrid ha igazán akarta volna megnyerte volna a BL-t és bajnokságot is!
Nagy utálom őket de el kell ismernem,hogy mint már régóta most is pokoli erős a keretük ,csak éppen pár játékost leszámítva egyszerűen sokszor nem is akartak igazán játszani.
De ha akartak abból csúnya eredmények születtek: király kupa visszavágó Barca-real 1-3 vagy amikor idegenben lőttek5 gólt a Valenciának egy fél idő alatt,akik ellen mi egy ajándék 11est követően kihoztunk egy 1-1-et.
Ember mit szedsz, mert kell nekem is.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.05. 00:47:14

Ez a real sajnos kiismerte a jelenlegi Barcát és agyba-főbe verné,meg is tette.
Szerintem a madrid ha igazán akarta volna megnyerte volna a BL-t és bajnokságot is!
Nagy utálom őket de el kell ismernem,hogy mint már régóta most is pokoli erős a keretük ,csak éppen pár játékost leszámítva egyszerűen sokszor nem is akartak igazán játszani.
De ha akartak abból csúnya eredmények születtek: király kupa visszavágó Barca-real 1-3 vagy amikor idegenben lőttek5 gólt a Valenciának egy fél idő alatt,akik ellen mi egy ajándék 11est követően kihoztunk egy 1-1-et.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.04. 22:11:48

Annyira egyszerű ez a Madrid mint egy faék,minket mégis oda-vissza oboáztattak,a fejemet a falba verem,hogy ezekkel szemben pontokat buktunk... Ja,és a végén úgyis nyernek vagy 3góllal,aztán az marad meg mindenkiben,hogy gála volt...
mert tényleg lassan közhely, de a barca ellen vannak felépítve.
éppen ezért szenvednek sokszor olyan meccseken is, ahol kisebb csapat az ellenfél (sokszor pl első féidők ott is kiegyenlítettek, aztán erőből vagy ronaldóból behúzzák) vagy azért nem tudnak fociban a többi nagycsapat felé nőni.

a taktikájuk (mármint a kontrázás része) tökéletesre van fejlesztve, és kihasználva a mi gyenge védelmünket, ellenünk tökéletesen hatásos.
de ennek a "barca ellen mourinho tökéletesen felépítette a gépzezetet" sémának a szezon többi részében isszák meg a levét.
szerintem.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.04. 21:05:13

Chino írta: Gondolom azért foglalkoznak itt annyian, mert ez a Barca vs Real topic. :lol:
Komolyra fordítva a szót, sztem jogos a kíváncsiság a madrid felé. Még ha nem lenne ősi riválisunk, két csapatról szól a bajnokság vagy mi vagy ők a bajnokok. A fővárosban is nagy a baj, az edző távozik és a játékosok nagy százaléka, akár 5-6 új ember is érkezhet így logikus hogy sokakat foglalkoztat.
Nyilván engem is foglalkoztat valamennyire, de sokszor már túlzásnak érzem azt, ami ebben a topicban zajlik. Persze tudom, ha nem tetszik ne olvassam... :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.04. 21:03:46

Annyira egyszerű ez a Madrid mint egy faék,minket mégis oda-vissza oboáztattak,a fejemet a falba verem,hogy ezekkel szemben pontokat buktunk... :roll: Ja,és a végén úgyis nyernek vagy 3góllal,aztán az marad meg mindenkiben,hogy gála volt...
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.04. 20:45:07

Barcaman14 írta:
mes írta:Minek kell a Real Madrid bajait osztogatni, mikor nalunk is van eleg problema?
Ez számomra is furcsa. Bár mindenki azzal foglalkozik amivel akar és annyit amennyit akar, de érdekes, hogy mennyi vita és találgatás folyik a Madrid jövőjéről pl. Minket is érint, hogy mennyire fognak erősödni vagy gyengülni, de engem valahogy nem érdekel ez annyira, hogy egészen mélyen beleássam magam a Real ügyeibe.
Gondolom azért foglalkoznak itt annyian, mert ez a Barca vs Real topic. :lol:
Komolyra fordítva a szót, sztem jogos a kíváncsiság a madrid felé. Még ha nem lenne ősi riválisunk, két csapatról szól a bajnokság vagy mi vagy ők a bajnokok. A fővárosban is nagy a baj, az edző távozik és a játékosok nagy százaléka, akár 5-6 új ember is érkezhet így logikus hogy sokakat foglalkoztat.
Forca Barca!!!!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.04. 20:42:47

Nekem az utóbbi idők legszebb emléke onnan az 1-3,amikor a madrid Valdes hibája miatt fél percben belül vezetett! :)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.04. 20:40:04

sörvirsli írta:De jó kis meccs,már 2-2!
Mi mikor is rúgtunk utoljára 2 gólt a barbenauba? :roll:
Tavaly a kupameccsen, jók voltunk egy 1-2-re. Időben nem volt rég, de azóta már pár meccset lejátszottunk abban a stadionban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.04. 20:37:06

De jó kis meccs,már 2-2!
Mi mikor is rúgtunk utoljára 2 gólt a barbenauba? :roll:

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.04. 20:27:25

Máris 1-0 a Valladolidnak... :lol:
Az acélos Nacho-Pepe-Carvalho-Coentrao védőnégyes kezd a madridiaknál, illetve kezdem megérteni, miért kívánja az összes madridista Di María eladását. :mrgreen:
szerk.: Erre DM-gól... :mrgreen: Legalábbis annak írják.
Trónok harca-fanoknak: a Valladolid kapusát Jaime-nek hívják. :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.04. 18:07:05

mes írta:Minek kell a Real Madrid bajait osztogatni, mikor nalunk is van eleg problema?
Ez számomra is furcsa. Bár mindenki azzal foglalkozik amivel akar és annyit amennyit akar, de érdekes, hogy mennyi vita és találgatás folyik a Madrid jövőjéről pl. Minket is érint, hogy mennyire fognak erősödni vagy gyengülni, de engem valahogy nem érdekel ez annyira, hogy egészen mélyen beleássam magam a Real ügyeibe.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.05.04. 15:02:44

Minek kell a Real Madrid bajait osztogatni, mikor nalunk is van eleg problema?
Legkisebbtobi
Barça B

2013.05.04. 14:19:30

sörvirsli írta:
Legkisebbtobi írta:
sörvirsli írta: Az hagyján,hogy sok Barcás ismerősöm rühelli a blankókat de nem egy madrid szurkoló haverom is kiábrándult belőlük és már egyáltalán nem néznek spanyol bajnoki meccseket.
Ezeket hivjak divatdrukkereknek... gondolom neked is ismeros. 8)
Igen ismerős, én már a 94es Bl döntőnél is a Barca mellet divatkodtam! :roll:
Nálad úgy látom képzavar van...
Te láttad a 2000es évek madridját?Gondolom nem igen. Guti,Zizu,Raul,Ronaldo(fenomén),Robi Carlos, dereng valami?hm?
Na azt hasonlítsd össze az utóbbi évek madridjával és egyből képbe kerülsz a divatdrukker fogalmával.
Meg azzal,hogy melyik csapatból lehet kiábrándulni.
El kell keseritselek, mert en meg a 2000-es evek elotti madridjara is emlekszem...

egy csapatbol nem lehet kiabrandulni... max a jatekosokbol/edzobol/elnokbol
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.04. 14:07:29

Legkisebbtobi írta:
sörvirsli írta: Az hagyján,hogy sok Barcás ismerősöm rühelli a blankókat de nem egy madrid szurkoló haverom is kiábrándult belőlük és már egyáltalán nem néznek spanyol bajnoki meccseket.
Igen ismerős, én már a 94es Bl döntőnél is a Barca mellet divatkodtam! :roll:
Nálad úgy látom képzavar van...
Te láttad a 2000es évek madridját?Gondolom nem igen. Guti,Zizu,Raul,Ronaldo(fenomén),Robi Carlos, dereng valami?hm?
Na azt hasonlítsd össze az utóbbi évek madridjával és egyből képbe kerülsz a divatdrukker fogalmával.
Meg azzal,hogy melyik csapatból lehet kiábrándulni.

Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.04. 13:27:13

mahitoo írta:Remélem, hogy ha a portugál távozik, kicsit normalizálódik a rivalizálás.
Szinte biztos.
Baromi durva mennyire elfajultak az indulatok amióta itt van.
Bírom ezt a képmutató jógyerek magatartást mindkét oldalról: "én egy erkölcsös barcás/madridos vagyok,csak a saját csapat sikere számít,respeket a riválisnak"
Ugyan már,mintha nem azért ülne le a sok barcás/madridos a másik meccsét megnézni,hogy bukni lássa!
Sok dolog ki van sarkítva abból amiket leírtál, de ezen azért szerintem érdemes elgondolkodni. Szóval nekem is néha az az érzésem hogy az internet anonimitása mögött megbújva kicsit máshogy reagálnak emberek, mintsem tennék ezt élőben. Szóval higgadtan végig gondolva elő lehet adni Mátyást "az igazságost". Egy baráti sörözés mellet pedig azért elcsattan egy-két "csicska Madrid" stb...

Többnyire az ilyen fórumokon akkor van baj ha kendőzetlenül fogalmazzák meg amit akarnak, szóval az igaz hogy itt nem kell anyázni stb.., de azért néha ez a baromi nagy respekt már egy fajta csöpögőős ömlengésbe fordul át amikor győzködnek az ellenfél tiszteletéről. Tisztelem, de szeretnem azért már mégse kelljen.

Nehezen tudom leírni ezt igazából, de tényleg érzek egyfajta képmutatást a dologgal kapcsolatban.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.04. 12:57:14

Legkisebbtobi írta:
Vagy csak úgy,hogy megjött végre az eszük :mrgreen:
Legkisebbtobi
Barça B

2013.05.04. 12:55:51

Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.04. 12:45:13

Elnézést az általánosításért.Nekem nem fér bele az amit a madrid az elmúlt 3 évben csinált.A szembenyúlós esettől kezdve a többi töménytelen undorító húzásuk sok volt egy életre!
A special zero érkezése előtt különösebben nem volt bajom a madriddal (sőt,Zidane forever) de ez így már sok.
Az hagyján,hogy sok Barcás ismerősöm rühelli a blankókat de nem egy madrid szurkoló haverom is kiábrándult belőlük és már egyáltalán nem néznek spanyol bajnoki meccseket.

mahitoo
Entrenador del Barça

2013.05.04. 11:39:45

"sörvirsli, te meg ne haragudj, de kikérem magamnak az általánosításod, isten ments, hogy a te hozzáállásod legyen a sztenderd a szurkolók körében."

Ehhez én is csatlakoznék. Bár ez a Mou féle Madrid nálam is sokszor kiverte a biztosítékot. Remélem, hogy ha a portugál távozik, kicsit normalizálódik a rivalizálás.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
socio66

2013.05.04. 10:53:16

jelwaz írta:Én ebben igazat adok neki.
ha arról megy a diskurzus, hogy mennyire okos dolog újfent átépíteni a csapatot, elküldeni az edzőt, illetve hogy az újonnan érkezők mennyivel adnak majd többet a csapatnak, és hogy mennyire az ottani szurkolók sajátja a 'minden posztra a 'világlegjobbját' felfogás, akkor én mondjuk ezzel kapcsolatban lennék kíváncsi egy madridista véleményére, ha már hozzászól.
persze megértem én, hogy vannak bicskanyitogató dolgok, amik mellett nehéz szó nélkül elmenni, de ne olyan ember oktasson már itt, aki a másik oldalon élharcos a fikázásunkban.

sörvirsli, te meg ne haragudj, de kikérem magamnak az általánosításod, isten ments, hogy a te hozzáállásod legyen a sztenderd a szurkolók körében.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.04. 10:44:24

sörvirsli írta: Az elnökötök újabb gusztustalan húzása:"elugrok Braziliába és elhappolom a Barca elől Neymart,csak azért,hogy ne legyen az övék,nekünk amúgy nem kéne" már csak az idény csúcsa.
Olvassál kevesebb pletykalapot,és akkor megkíméled magad a felesleges a bosszankodástól! Ott kezdődik az egész,hogy Rossell és Pérez kapcsolata legendásan baráti a civiléletben (sőt Pereznek nem kicsi szerepe volt abban,hogy a NC-ban a Laporta-Rossell tengely uralkodhasson : Beckham ügy) szóval az ehhez hasonló húzások teljesen kizártak ameddig ők ketten vannak hatalmon a két csapatnál ! Egyébként a mostani leszereplésükben egyáltalán nem találom Perezt hibásnak,minden körülményt megtermtett,hogy a teljesen hétköznapi sikereket érjen el,így sem sikerült, megbukott, ez bizony az Ötöske hibája és nem az elnök úré....
Válasz küldése