Jól beszélitek a dolgokat. De kéne egy edző is, mert Tito ilyen rossz állapotban,
nem lehet vezetőedző! Ezt meg kell értenie mindenkinek még Rossel father-nak is. Nem azt mondom, hogy rúgják ki, én nem akarom, hogy kirúgják Titot, de maradjon 2. edző és keressenek olyat aki szívesen viszi tovább a Barca filozófiát vezetőedzőként.
David Luiz-t meg ne is említsétek! Már tavaly le kellett volna igazolni, a Chelsea-be akkora gólt lőtt most Baselnak! Az volt a baj, hogy a Chelsea-nek a 60 millás árcédulája David Luizért kicsit erős volt. Ez még most sem lesz kevesebb. Thiago Silvaval is az volt a gond, hogy a PSG-t nem tudtuk túl licitálni! ÁÁÁh nem lesz ennyi pénzünk, hogy ennyi problémát megoldjunk egyszerre. Egyébként korábban felröppentek olyan hírek, hogy a Madridból biztosan érkezik valaki hozzánk. Cassillas és Ramos akik esélyesek. Ramossal nagyon jól járnánk, egyszerre lenne egy jó belső és szélső védőnk. Szerintem nálunk tudna fegyelmezettebben focizni. EGy kis elemzés:
1. Alexisnek mindenképp menni kell. Indok: gyengén játszott egész szezonban, csak kevés villanásai vannak, ami ennyi lehetőségből már kötelező, hogy sikerüljön. Azonkívül meg a válogatottban is gyengén szerepel.
Cesc, Villa, Pedro ügye komolyabb abba most nem mennék bele, mert későre jár már. Alves is úgy veszem észre, hogy öregszik már.
Egyszerűen az a legnagyobb gond, hogy elkezdtek tornyosulni a megoldatlan problémák amik mellé még jött Tito betegsége is.
A támadó szerkezetet át kell alakítani, meg kell újítani. Oda is új emberek kellenek. A védőkből kevés van és még sok a sérült is. Gyakorlatilag a 11 főből 5 olyan ember van akire állandóan lehet számítani (Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, + Valdes) és az 5 emberből jó, ha 3-nak van alternatív játékosa. Busquetsnek - Song, Xavinak - Cesc és talán Thiago, Piqué - valamelyik sérült játékosból választhattok egyet

Masch, Puyol. Leírva Ti is érezhetitek, hogy ez így harmat gyenge. Albat meg azért nem írtam be, mert - mind a mellett, hogy igazi csere embere még neki sincs - én nem játszatnám őt bármilyen fontos meccsen. Tehát egy alacsony védő a sok magas támadóval szemben nem túl jó húzás. Lehet, hogy vannak jó szerelései az oldalvonal mellett és megakadályozza a támadásokat, de az ellenfél szögleteinél semmit sem tud csinálni. Amiből rendszeresen kapunk gólt.
Ja és kb. jó ha a problémák felét, ha leírtam. De igazából csak döntéseket kell meghozniuk és elkezdeni cselekedni. Leírni meg összegezni a problémákat nehezebb, mint elkezdeni dolgozni rajtuk. Tehát arra gondolok, hogy nem megoldhatatlan gond egyik sem... De most 1-2 próba igazolással nem leszünk kint a mély vízből.