Érdekes felvetés. Nekem is már jutott eszembe, de nem hiszem, hogy van az a pénz, amiért Messi kimenne a szélre. Pedig taktikailag marha jó lenne, de veszett fejsze nyelének tűnik a dolog. Ez a védős dolog is tetszik. Egyértelmű, hogy szükség van védekezni képes védőkre. Ezzel nem volt probléma, amíg Abi játszott, de Alba és Alves egyszerre játszatása inkább hátrány, mint előny. Legalábbis a nagy meccseken. Alves helyett egy kemény jobb hátvédet el tudnék képzelni.Tivornya írta:
Észrevételeidre: a HSZ-em utolsó bekezdése tartalmazza, h a játékosok cseélhetőek, mert ismerjük a keretünket és a játékosok posztját és egyedül Messi szerepére hegyeztem ki a mondandómatEgyébként amíg Messi középen van a hamis 9-es pozícióban, addig fölösleges szidni és hiányolni a széjátékot. Pár éve amennyire megleptük a világot (és első ízben a Madridot) ezzel a taktikai változással, annyira meglepetés lenne ismét szélen védekezni ellene, miközben középen klasszikus csatár várja a helyzetet
Annyiban igazad van, h Abi/Montoya és Alba/Alves párosokat inkább kombinálni kéne aszerint, h épp melyik oldalt lehet támadóbbá/védőbbé variálni. Egyébként az alap védőnégyesem felsorolásában sztem Bartra(:)) is megállja a helyét, mert mellette vannak a társai
Nem értem Tito mi a francnak preferálja Thiago Silvát Hummelsszel szemben? Sztem jobb a brazil, de könyörgöm majdnem 2x annyiba kerülne és 28 éves. Minek akarunk mi ilyen embert igazolni? Ráadásul Hummelsben még a fejlődés lehetősége is benne van. Fizetésben is olcsóbb lenne a brazilnál... Érthetetlen.