sztem a madridnak, pontosabban a vezérkarának, legalább ugyanakkora saller volt a kiesésük, mint nekünk a sajátunk. hányadik éve várnak a fukkin TIZEDIK bl/bek címükre? ugye nem gondolja komolyan senki, h a 97. bajnoki címükre hajtottak az idén is? minden évben beletolnak a brigádba párszáz millió egységet, tulajdonképpen a semmiért. most például egy olyan csapat szórta ki őket, akik szerelésekért és színes kavicsokért veszegetnek gyerekeket a lengyel kettőből, akiket utána olyan 40 misi/zsugás áron dobnak be a köztudatba. ehhez képest jön a madrid az ezermilliárdot érő első sorával, akikkel ismét az a plafon, h összetörhetik a spanyol kupát. nem lehet egyszerű ilyenkor pereznek odaállni a szociók elé és válaszolgatni a kérdéseikre.
de ez legyen az ő baja.
Jót röhögtem minden egyes soron

. Ilyen viccesen még senki sem írta le a Madrid helyzetét.

Amikor a Real 32 év vegetálás után végre BL-t nyert 98-ban, és nem sokkal utána jött Perez, akkor szerintem eléggé negatív filozófia kezdett el
terjedni a szurkolók körében.
Perez hozta magával ezt a "még az atya úristen is arról álmodik, hogy egy nap a Real Madrid játékosa legyen" féle szemléletet. Bár ez a filozófia még hozott egy BL-t 2002-ben, de innentől kezdve egyre jobban elkezdtek átesni a ló túlsó oldalára.
2009-ben még egyszer utoljára felborították a piacot. 2010-ben úgy látszott, hogy végre olyan posztokra igazolnak ahová igenis kell az ember. Aztán jött egy olyan edző akinél úgy nézett ki a dolog, hogy nem fogják elküldeni 1 év után, és akivel hosszabb távra lehet tervezni.
De nem. Ő sem jó. Mert azért több sikert, hoz mint az elődei, de vele meg az a baj, hogy "nem egyeztethető össze a mi filozófiánkkal".
Már-már amikor azt hitte mindenki, hogy benőtt Prezék feje lágya és végre elkezdődik egy precíz, alulról induló csapatépítés, megint kezdik elölről az egészet. Olyan csapatépítésre mint a Barca vagy a Dortmund, egyszerűen képtelenek, mert nincs meg a türelem.
Csak nehogy visszatérjen a Pre-Mourinho korszak íztelen nihilizmusa amikor még egy nyavajás BL nyolcaddöntőn sem képesek túljutni...