Na, bárkit csak Benitezt ne!
Titonak volt egy fél szezonja vezetőedzőként. Nem tudom, hogy más mennyit tudott volna elérni. Ha egyszer őt nevezték ki, fél év után ne küldjék el.
Az azért elég szomorú, hogy jön egy zakó és egyesek 7-8 embert küldenének el. Igen, ez a Bayern utáni meccseknek szólt. Pont ezért nem kedvelem a madridisták többségét, mert minden évben le akarják cserélni a fél csapatot. Nem menjünk már át FM-be. Alexis egyre bíztatóbb, a múlt szezonja sem volt rossz, bőven kaphat még egy évet. Főleg, ha taktikai változtatások is lesznek. Ha jövőre sem nyújt elfogadhatót úgyis jön Deulofeu.
Nekem igazán mind1 hogy Hummels vagy TS jön. Mindkettő mellett vannak érvek. Hummels még fiatal, fejlődőképes, de már egy kész játékos szintjét hozza. Ha beválik sokáig biztosítva vagyunk ott.. Silva pedig jelenleg talán a világ legjobbja azon a poszton és bőven benne van még 4-5 év a legmagasabb szinten. Az áruk jelenti a legnagyobb különbséget, bár ha tényleg így viszik a játékosokat Dortmundból, nem fogják őt se olcsón adni.
Isco totál felesleges. Lenne vagy 20 millió, a kp-n így is sokan vagyunk, fiatalok is jó számmal. Ott a két Alcantara arra a helyre + Fabregas is, ha marad, ha a jövőre gondolunk.
Neymarra szükség van, ezt sajnos be kell látni, remélem sikerül beilleszkedni.
Annak örülök, hogy kh-posztban végre minőségben gondolkodunk.
Guita 20 millióért?

22-23-ért szerintem már Ter Stegent is lehet hozni.
A kölcsönjátékosokat kellene már eladni. Még ha aprópénzért akkor is. Úgyse fognak többet Barca-mezben játszani, ezt megtapasztalhattuk. Ha három embert hozunk a KEZDŐBE(!!!) én nagyon boldog leszek.