mindorokke_barca írta:a SPORT arról ír, hogy Neymar és Thiago Silva lehet az első két érkező.
Ők ketten a prioritás eddig mindentől függetlenül.
Na ez érdekes, ha tényleg igaz, amit a Sport ír. Eddig nem úgy volt, hogy valami igazgatónk már Dortmundba is utazott tárgyalni Hummels ügyében
Thiago Silva érkezésének is örülnék amúgy, de Hummels fiatalabb, és szerintem bőven meg lehetne szerezni 40 millió alatt.
Varatrix írta:Neymart en szinte biztosnak erzem,de Hummels eseteben attol tartok a Dortmund nem engedhet el ennyi kulcsjatekost egy evben. Szoval ha nem is utasitanak el egybol, baromi nehez es koltseges targyalas lenne.
Ezen én is gondolkodtam már, eddig ugyebár Götze már megy, Lewandowski is könnyen a távozás mezejére léphet, Reusért is rengetegen érdeklődnek, Gündogant a Madrid vinné, Hummelst meg mi...
Ezért kéne mielőbb lecsapni rá, hogy meg tudjuk szerezni, mielőtt még Reusékon is túladna a BVB, és azt mondaná, hogy Hummels már nem eladó.
Közben amúgy a Marca arról ír, hogy Neymar és Hummels mellett kapusposzton Guaita a prioritás, akiért 20 millió euró körüli összeget fizetnénk.

Nem is tudom, nem rossz kapus a valenciai sem, de a pénztárcába kicsit jobban belenyúlva szerintem el lehetne hozni Ter Stegent vagy Courtois-t is.
Illetve Isco nevét is felkapták az utóbbi időben, "Xavi, Busquets és Iniesta túlterheltsége, a Thiago körüli bizonytalanság, illetve Song gyenge játéka (sic!)" miatt.
Tehetséges a srác, de túl drága mulatság lenne, és amúgy is tömve vagyunk már bizonyított / tehetséges fiatal középpályásokkal.