Az elmundo felmérése szerint, jelenleg most a szurkolók őket látnák a legszívesebben:
Neymar,Hummels,De Gea,Isco.Valamint Alexis,Villa és Váldés is eladó listára került, és még állitólag Cescért is bejelentkezett a Milan.

Na ez érdekes, ha tényleg igaz, amit a Sport ír. Eddig nem úgy volt, hogy valami igazgatónk már Dortmundba is utazott tárgyalni Hummels ügyébenmindorokke_barca írta:a SPORT arról ír, hogy Neymar és Thiago Silva lehet az első két érkező.
Ők ketten a prioritás eddig mindentől függetlenül.
Ezen én is gondolkodtam már, eddig ugyebár Götze már megy, Lewandowski is könnyen a távozás mezejére léphet, Reusért is rengetegen érdeklődnek, Gündogant a Madrid vinné, Hummelst meg mi...Varatrix írta:Neymart en szinte biztosnak erzem,de Hummels eseteben attol tartok a Dortmund nem engedhet el ennyi kulcsjatekost egy evben. Szoval ha nem is utasitanak el egybol, baromi nehez es koltseges targyalas lenne.
Jogos, mondjuk ettől még a PSG szvsz hülye lesz nem megkérni az árát egy olyan játékosnak, akit 1 éve 40 millióért vettek. Szóval sztem minimum ennyit rá kell szánni, ami elég érdekes lesz a jelenlegi anyagi helyzetben.Cooh írta: Ha jól tudom új adózási rendszer lesz a franciáknál ami nem lesz kedvező a PSG-nek a magas fizetések miatt, ezért lehetséges, hogy Thiago Silva is megszerezhetőbb státuszban lesz...
Ha jól tudom új adózási rendszer lesz a franciáknál ami nem lesz kedvező a PSG-nek a magas fizetések miatt, ezért lehetséges, hogy Thiago Silva is megszerezhetőbb státuszban lesz...sjd írta:Lehet h lemaradtam valamiről, de Thiago Silva mitől lesz olcsóbb/ mitől fog kevesebb pénzt kérni / mitől akar majd jobban idejönni, mint tavaly?
(Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem a fentiek voltak a fő tényezők abban, hogy a PSG-nél kötött ki)
Neked kéne inkább felfogni, hogy mindenki leírhatja, hogy kit szeretne itt látni, meg ki vált be az FM-ben, de attól ez nem lesz reálisabb és nem lesz kisebb hülyeség, és ezt bizony itt meg is fogják mondani az illetőnek.Gergely írta:Óriási ratyiság vn itt pár emberben úgylátom
Az én véleményem és a klub véleménye két külön dolog az átigazolásokban!
Én hoznám nagyon mert szeretem a játékát és nagyon jó csatár akire szerintem szükségünk lenne! Szerintem akkor butaságot nem írtam csak felhoztam egy valamit! Lerágott csontot azaz azt az 5 nevet meg minek írjam le én is 300. nak ?
Értelmesebben kéne olvasni...felfogni....válaszolni....
Lehet h lemaradtam valamiről, de Thiago Silva mitől lesz olcsóbb/ mitől fog kevesebb pénzt kérni / mitől akar majd jobban idejönni, mint tavaly?mindorokke_barca írta:a SPORT arról ír, hogy Neymar és Thiago Silva lehet az első két érkező.
Nem rossz, de nem értem, hogy egy 28 éves játékosért minek akarnánk kiadni 40 milliót. Azt hittem a Villa, Ibra transzfer elég tanulságos volt, de úgy látszik nem. Jó lenne Thiago Silva, de sztem ennél olcsóbban a jóval fiatalabb Hummels is elérhető. Hummels-Thiago Silva pakk nem lenne gyenge.mindorokke_barca írta:a SPORT arról ír, hogy Neymar és Thiago Silva lehet az első két érkező.
Thiagót 40 millióra becsülik és bár vele kapcsolatban csírájában vannak még az egyeztetések, de az ő esetében gyors lefolyású tárgyalásra számítanak bármilyen végeredménye is legyen. Hozzáteszik, hogy ő Tito elsődleges célpontja és komolyabb pénzügyi erőfeszítést kért a vezetőségtől a megszerzésére.
Ők ketten a prioritás eddig mindentől függetlenül. A további mozgás a piacon csak a távozók függvényében várható.
Dzeko!?Fogjátok már fel...amíg Messi itt van,addig ide centert nem fognak hozni.Kell Nejmar,Hummelsz meg Kúrtóá azt' cs.Gergely írta:Igazából ilyen impotens támadó játék mellett még Neymar mellé én elhoznám Dzekot is! Eladó lesz szerintem 12 millió közötti összegért megszerezhető és szerintem top 5-ös "9"-es csatár! Villa-Alexis ezer százalék , hogy mennek a középpálya jó , rendben van! A védelemmel semmi probléma csupán 2 belső védőt hoznék! Bartra és Hummels személyében! Egyikük már talált utat a másikat még meg kell venni!
Úgy érzem a legnagyobb probléma a legelején és a legvégén van, volt az évben a csapatrészben!
A kapusposzt pedig.... Sosem értettem igazán hozzá
Dzeko? Ezt meg már honnan szedted ?Gergely írta:Igazából ilyen impotens támadó játék mellett még Neymar mellé én elhoznám Dzekot is! Eladó lesz szerintem 12 millió közötti összegért megszerezhető és szerintem top 5-ös "9"-es csatár!
rooneynak legalabb jo a helyzetkihasználása és a labdában sem szokott hasraesni...sörvirsli írta:Neymar már kismilliószor kijelentette mennyire szeretne itt játszani,főleg Messi mellet/miatt.Amúgy meg ki ne akarna olyan csapatban játszani ahol Messi lehet a csapattársa?? CR-en kívűl.![]()
Hummels is mondogatja,hogy jönne.
Ha ők ketten pár hónapon belül felöltik magukra a Barca mezét akkor én tökéletesen elégedett leszek az átigazolássokkal!![]()
Kapus poszt nálam passz,csak az ATM kapusást szoktam látni játszani,ő jöhetne.
Nagy játékosok akiket mostanában hírbe hoztak még a csappattal: Rooney,Kompany,Silva... na akkor se sírnék ha közülük jönne valaki.
Pakliban van. De azért az elhangzó nevek többsége nem áll a Barcához úgy, hogy "kösz nem". Legalábbis a hírek szerint. Hogy az igazság mi, az már más kérdés, de hiszem, hogy vonzó klub a Barca.lamademon írta:Azt honnan lehet tudni, hogy azok a játékosok, akiknek a nevével itt dobálózik mindenki (Hummels, stb.), hogy ők egyáltalán ide szándékoznak jönni? Olyan elképzelhetetlen, hogy barcelona HR felhívja az ügynöküket, hogy érdeklődnek utánuk, és a válasz: kösz, de nem érdekel.
Csak mert mindenki olyan természetesnek veszi, hogy mindenki, akár a világ legjobb játékosai is mind a barcelonában akar játszani... furi...