Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bemásolom amit egy másik topikba írtam nemrég hasonló kérdésre:domi1991 írta:Jönne valaki a Barcelona-Valladolid meccsre?Utitársat keresek.Irjatok minnél elöbb.Ha megnyeri a Barca a bajnokságot 1-2 fordulóval elötte szerintetek fognak játszani a "sztárok"?
Fabregassal nem tudom, hogy mi lesz jövőre.Fabregas, Thiago És akkor ott van még Rafinha is. Minek menjünk tejért, ha van otthon tehén? 1-2 nevet tudnék mondani, de ilyen cserék mellett fölösleges igazolni...
Fabregas, Thiagodiagonal írta: Én azt gondolom a középpályával is gondok vannak hosszú évek után bár erről senki nem beszél, de Xavi kimenőfélben van, nem fog működni az Iniesta-Xavi-Messi tengely ami annyi időn át a fölényt biztosította. Ezzel valamit kezdeni kell mert az összes komolyabb BL meccsen látszott idén ez a probléma már, jövőre még jobban ki fog jönni.
Tényleg jó lenne mindkettő:-) De jó ha az egyik meglesz. Thiago Silva tartok tőle nagyon sokba kerül, 5 éves szerződést írt alá tudtommal a PSG-vel, az biztos hogy nem két fillér lesz ha abból ki akarjuk vásárolni főleg amilyen szezonja volt ott most.Clark71 írta:Thiago Silva pillanatnyilag jobb mint Hummels!
De Hummels é lehet a jövő!
De jobb lenne mind a 2 nekünk!
Iscoval nemtom mit találgatnak,Fabregas távoásával lenne rá esély talán,tény jó játékos,fiatal,el tudnám képzelni!
NEYMAR meg egyszerűen kell!!!!!
Meg jó lenne egy 9 es is !!!
Vérfrissités kell!!
Visca BARCA!!!
hát oké, én elfogadom a véleményed, te így látod, ezzel szemben szerintem nem mértékadó, hogy a mallorca és zaragazo szintű csapatokat leopatjuk, amivel bajnokságot nyerünk, mert a madrid tőlünk függetlenül a szezon elején teljesen alávágott magának, amúgy meg idén az elején csak játékban, aztán eredményben is égtünk ellenük. a legnagyobb riválistól, akit egyébként a bundesliga 2. számú csapata kivert a BL-ből. attól függetlenül, hogy nyilván nagy elvárásokat támaszt a pep éra, a barcának ezzel a csapatgerinccel akkor is sokkal többre kell hivatottnak lennie (a fél európa - és világbajnok spanyol válogatottból csináltak bohócot a németek), mint 7-0-ás összesítések (jó, lehet máskor nem lett volna ennyi, de a lényeget érted) és ez szerintem titoval nem megvalósítható. ha marad tito, akkor ne legyen igazam.Bob_Marley írta:Az egész idényből kell következtetést levonni, amit tartok továbbra is, hogy egy sikeres szezon, s a keret pedig nem gyenge s bőven predesztinált arra, hogy jövőre is versenyképes legyen ezért nem is gondolom hogy óriási változásokra lenne szükség.Abban egyet értek, hogy "versenyhelyzetet" kell kialakítani 1 támadó és egy védő elférne a keretben illetve a kapus kérdés megoldása de sem Tito leváltása sem 5-6 új ember érkezése nem reális nálam.Zozzy 5 írta:
miből kell akkor hosszútávú következtetést levonni, ha nem egy 7-0-ás összesítésből? nem rég még a világ legjobbjai voltunk, most meg padlót töröltek velünk. hiába tartalékos kerettel álltunk fel tegnap is, azért a fél spanyol válogatott a pályán volt, az európa - és világbajnokokkal szórakoztak tegnap a németek a Nou Campban !!! nem egyszerűen csak nem sikerült helytállni, hanem kegyetlenül felpofoztak és megaláztak minket.
híve vagyok egyébként legtöbbször a középutas, integrált gondolkodásnak, de most észre kell venni, hogy óriási problémák vannak, nem lehet mellébeszélni. a pep által képviselt, idén titoval fémjelzett korszaknak vége. a baj pedig a keret viszonylagos gyengeségén túl az, hogy tito új korszak létrehozásához nem elég.
ahhoz, hogy valami új és csodálatos létrejöjjön, ahhoz össze kellett omlania az előzőnek, ez megtörtént. viszont észre kell venni, és eltakarítani a romokat, mert ha féltéglából és elrohadt fából építed fel ugyan azt a házat, akkor az [auto_cenzúra] lesz. gyökeres változás kell.
nem vagyok különösebben csalódott a tegnapi miatt, mert fény derült legalább a helyzet súlyosságára, csalódott akkor leszek, ha homokba dugják a fejüket.
Barcelona - Milan 4-0 2013 torrenten fent van szerintemtl írta:Tito valszeg jó edző, de ilyen szinten ez kevés. Szerintem a legnagyobb különbség közte és Pep között az, hogy Pep tudta lelkesíteni, tüzelni a csapatot. Egy meccset sem láttam idén, ahol MINDENT ELSÖPRŐ lendülettel ment volna a Barca. Ez nagyon hiányzik.
A Pedro-Villa-Sanchez Trioból csak összejön röpke 60-70 milla nem?Clark71 írta:Teljes mértékben egyetértek,de ez házon belül nem megoldható!Laza írta:oké a bayern jó csapat,jól játszottak...gratula nekik tnyleg..
és nem kifogás de tényleg.. ilyen játékkal bárk ellen kiestünk volna...
a PSG is éppen nem ejtett ki és egy gyenge Bilbao-t sem tudtunk elverni...
ugyan ilyen játékkal ha nem rosszabbal áltunk ki egy remek formában lévő Bayern ellen...
Én annyak örülök,hogy nem a Reallal sorsoltak össze minket mert tőlük is kaptunk volna ennyit szerintem vagy majdnem ennyit...
sajnos valóban vérfrissítés kell. ezzel nem azt mondom hogy,igazoljuk le őt meg őt...oldjuk meg házon belül akkor de valami legyen...
Sajnos zsebbe kell nyúlni,ráadásul jó mélyen!!
Rossel bácsi 100-130 millát elővehet!!!
Kapus 30m
2védő 50-60m
Neymar 50m
...
Az egész idényből kell következtetést levonni, amit tartok továbbra is, hogy egy sikeres szezon, s a keret pedig nem gyenge s bőven predesztinált arra, hogy jövőre is versenyképes legyen ezért nem is gondolom hogy óriási változásokra lenne szükség.Abban egyet értek, hogy "versenyhelyzetet" kell kialakítani 1 támadó és egy védő elférne a keretben illetve a kapus kérdés megoldása de sem Tito leváltása sem 5-6 új ember érkezése nem reális nálam.Zozzy 5 írta:
miből kell akkor hosszútávú következtetést levonni, ha nem egy 7-0-ás összesítésből? nem rég még a világ legjobbjai voltunk, most meg padlót töröltek velünk. hiába tartalékos kerettel álltunk fel tegnap is, azért a fél spanyol válogatott a pályán volt, az európa - és világbajnokokkal szórakoztak tegnap a németek a Nou Campban !!! nem egyszerűen csak nem sikerült helytállni, hanem kegyetlenül felpofoztak és megaláztak minket.
híve vagyok egyébként legtöbbször a középutas, integrált gondolkodásnak, de most észre kell venni, hogy óriási problémák vannak, nem lehet mellébeszélni. a pep által képviselt, idén titoval fémjelzett korszaknak vége. a baj pedig a keret viszonylagos gyengeségén túl az, hogy tito új korszak létrehozásához nem elég.
ahhoz, hogy valami új és csodálatos létrejöjjön, ahhoz össze kellett omlania az előzőnek, ez megtörtént. viszont észre kell venni, és eltakarítani a romokat, mert ha féltéglából és elrohadt fából építed fel ugyan azt a házat, akkor az [auto_cenzúra] lesz. gyökeres változás kell.
nem vagyok különösebben csalódott a tegnapi miatt, mert fény derült legalább a helyzet súlyosságára, csalódott akkor leszek, ha homokba dugják a fejüket.
Lefociztak minket, Messi cserék közé nevezésével gyakorlatilag feladtuk a párharcot, bár szerintem már a müncheni kezdősípszónál. Pár helyzetecskénk volt, de gyakorlatilag esélyünk sem volt, már hogy a gólszerzésre, komolyabb lehetőségre nem is emlékszem, igaz, söröztem. Az első pillanattól látszott, h nem hisznek a továbbjutásban, nem is akarnak szenvedni, küzdeni, hajtani, szerintem undorító volt, azóta ott verném a pénztár üvegét, h adják vissza a pénzem. Nagyon kíváncsi lennék, h milyen lelkesítő szöveget nyomott le Tito a meccs előtt, van egy olyan elképzelésem, h annyira volt vehemens, mint a meccs közben, az oldalvonal mellett.Castiel írta:Srácok, sajns nem láttam a vv-ót, mert melóztam(hetelek), és a szállásunkon nem volt semmi modern (média)technológia! Hazaérek, és WTF![]()
7-0
al kiestünk? 1 gólt nem tudunk összehozni? Valaki egy rövid összefoglalást írhatna, hogy mi volt, mert azt hiszem jó alaposan elcseszerintettük a párharcot! 0-3 a Campban? Ennyivel erősebb A München?
Vagy mi voltunk feletébb mód gyengék? Fejben? ????
Ha ez így van, akkor a csapat fejeseinek le kell vonni a konzekvenciát, és céltudatos irányú döntéseket kell hozni. Mert valóban gondokodtatóba ejt: Hova tünt 1 év alatt a messze földön híres védekezésünk? Nem csak a hátsó 4esre gondolok, hanem magára a csapatvédekezésre.
Bocs az elején az offért, ill. a hibákért ha van a kommentben, tegnap szülinapot ünnepeltün, és kissé leharcolt vagyok!
Keep calm & love Barca!
Hát igen... erre gondoltam én is.Lionel85 írta:Ugye Pep még idejövetelekor azt mondta, a csapat kikaphat, mert lehet úgy is kikapni, hogy küzd, hajt a csapat. De azt nem fogadja el, ha nem is küzd a csapat és úgy kap ki. Titóval ez a csapat nem először teszi meg a saját szurkolóival. A saját közönségét köpi szembe, mondván nincs Messi, akkor nem is nyerhetünk. Sajnos így van. Mentálisan már arra van beállva a csapat, ha van Messi akkor az nagyon jó nekünk, majd ő lehozza a meccset. Ha nincs a csapatban, akkor jön a húbazzeg és mindenki tanácstalanul lötyög a pályán.
Visca el Barça!
Az a probléma, hogy ez nem történt meg. Itt konkrétan a kezdőben 4-5 embert ki kéne cserélni. Ez pedig nem fog megtörténni. Megint a padra hozunk 1-2 embert, aztán lubickolunk a semmiben.Vakmacska írta: Kitűnt, hogy valójában hol tartunk.
Talán lekerül a szemellenző a vezetőség szeméről is.
El fogjuk. Remélem el fogják feledtetni velünk.Barcaman14 írta:Nehéz bármit is írni. A problémák már bőven ki lettek fejtve a 4-0-ás odavágó után is és ezek fenn állnak a tegnapi után is.
Bíztam benne, hogy ha nem is viszünk véghez csodát, de legalább a becsületünkért küzdeni fogunk és nyerni tudunk a Nou Campban, de nem sikerült. Csalódott vagyok és soha nem fogom elfelejteni ezt a párharcot sajnos.![]()
Visca el Barca