Mezner2 írta:Én a nyáron hoznám : Cr,Balotelli,Agüero,Özil,Casillas,Yaya,Robben,Ribéry...
Nyertem!!!
Illetve ti nyertetek,mert ink. elteszem magam holnapra. Balet a mi játékrendszerünkbe,te atyaég....
Elfelejted hogy itt könnyen lehet játékrendszerben és a kispadon is változás lesz:-) A legnagyobb hiba szerintem az lenne ha most kiállna a vezetés és azt mondaná, hogy hát igen, volt egy csomó problémánk, sérülések, pechünk is volt, meg különben is a bírók is ugye stb. de majd jövőre ez a keret megmutatja megint.
Nem fogja megmutatni, ez egy folyamat vége volt ma, egyszerűen elfáradt, elvesztette a motivációját több játékos. Xavi max. szintet tartani tud de inkább lassan hanyatlik, Puyol kiöregedett sajnos pedig zseniális volt. A kapusunk távozik. Messivel és több más játékossal motivációs gondok is vannak. Eleve ha csak Puyol és Xavi kiesik márpedig ki fog max. 1 éven belül mindkettő, már borul az egész rendszer mivel nincs jelenleg megfelelő helyettesük, bár lehet csak én nem látom ki lenne az.
Semmi baj egyébként, ez egy természetes folyamat, csak éppen fájó persze látni, de bekövetkezik minden csapattal és mindig mert semmi nem tart örökké. A Barca talán hibázott ott hogy nem készült előre erre a váltásra, pedig mindenki tudta hogy eljön ez, most meg itt áll a szakmai vezetés és láthatóan fogalma nincs mit kellene csinálni. Nem is csoda mert nincs is kivel megcsinálni jelenleg.
Nyílvánvaló hogy igazolni kell, azt nem tudom hogy éppen Bale-t kell-e, de kell az tuti. És sajnos nem csak egy játékost.