A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Carvajallal szerintem sincsen gond. Olcsón visszaveszik és ha nem is lesz top 3 jobbhátvéd, de Arbeolánál csak előrelépés lehet.Gareth Tello írta:A vicc az, hogy a City, a United és a PSG is bejelentkezett DM-ért...visca el barca írta:én isilyen játékosokra vágynak mint carvajal meg kondogbia... a fociszeretők 90%-a nem is hallott még ilyenekről. meg azt hiszik h majd kifizetnek ilyen 100-150 millios pakkokat vidal-verrati-bale kombokért.
azt is kétlem h lesz majd aki 20 milliot fizet nekik khediráért meg 30-at di mariaért...
modjuk én nem bánom ha lecserélik a fél keretet, az akkor megin t egy év épitkezés, és miután majd egyik játékos sem váltja be a reményeket (azaz lő 100+ golt) ezért 1-2 év mulva megit lecserélnek majd mindenkit.Hülyék ezek, maguk alatt vágják a fát...
Viszont a Madrid nagyon jól járhat, ha tényleg 25-30 körül perkálnak az argentinért.
Pérez amúgy összesen 100 milliót akar kaszálni Higuaínék (Higu, DM, Essien, Carvalho, Pepe, Coentrao, Adán, Kaká, ?) eladásából, hogy aztán ebből nagyjából fedezhesse az igazolások költségeit.
Aztán 2-3 év múlva jöhet az újabb költekezési roham.
persze, én egys percig nem kétlem h TEHETSÉG. aki a kusenben jol tolja, de neki is volt eddig kb 1-2 jó idénye, szal lehet h befürdés lesz vele. lő majd egy öngólt, meg messi megforgatja 2x és máris adnák elS.Agüero írta:Egyébként Carvajal kb. akkora tehetség, mint amekkora volt 1-2 éve Alba, vele tuti jól járnának.

A vicc az, hogy a City, a United és a PSG is bejelentkezett DM-ért...visca el barca írta:én isilyen játékosokra vágynak mint carvajal meg kondogbia... a fociszeretők 90%-a nem is hallott még ilyenekről. meg azt hiszik h majd kifizetnek ilyen 100-150 millios pakkokat vidal-verrati-bale kombokért.
azt is kétlem h lesz majd aki 20 milliot fizet nekik khediráért meg 30-at di mariaért...
modjuk én nem bánom ha lecserélik a fél keretet, az akkor megin t egy év épitkezés, és miután majd egyik játékos sem váltja be a reményeket (azaz lő 100+ golt) ezért 1-2 év mulva megit lecserélnek majd mindenkit.
én issocio66 írta:én a lehető legnagyobb nyugalommal figyelem a madridiak átigazolási ténykedéseit, nekünk csak jó ha minél gyakrabban cserélnek edzőt, és játékosokat.
ráadásul a jelenlegi kiszemeltek egy szemernyivel nem többek, mint annak idején özil-ék, dimaria-ék voltak, de hát mindig az kell aki nincs, ezt tudjuk.

Szerintem Ancelotti nem egy ostoba elképzelés, és kivételesen nem a Real kergeti vasvillával az edzőt újabb állásinterjúra. Persze jócskán benne van Murinho iránti gyűlöletem, de úgy gondolom hogy nélküle lehet jobb a Real.socio66 írta:én a lehető legnagyobb nyugalommal figyelem a madridiak átigazolási ténykedéseit, nekünk csak jó ha minél gyakrabban cserélnek edzőt, és játékosokat.
ráadásul a jelenlegi kiszemeltek egy szemernyivel nem többek, mint annak idején özil-ék, dimaria-ék voltak, de hát mindig az kell aki nincs, ezt tudjuk.
1. Neked bevallom: már most is az vagyok.recrea írta:Legfeljebb Real drukker leszel...már úgyis be vagy regizve madridékhoz.![]()
Szerintem, ha Perez akar valakit, azt leigazolja, Bale helyében pedig azonnal mennék Madridba, még ha kockázatos is, max visszaigazol, ha nem jön be a "mi vagyunk a real madrid" érzés.
isten ments.Ott van Reus, őt elvihetik nyugodtan.
Hát, akkor:Mezner2 írta:
Mourinho: - "Minden ember számára megéri, hogy köze legyen a Real Madridhoz. Volt, hogy ez volt a legnagyobb klub a világon."
Legfeljebb Real drukker leszel...már úgyis be vagy regizve madridékhoz.Gareth Tello írta:AVB: “Nem számít mennyit fizetnének érte, Gareth Bale nem eladó. Sem a Real Madridnak, sem más csapatnak. Ő a mi játékosunk és itt fog játszani a következő szezonban akkor is, ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába.”
Istenem, de boldog lennék, ha nem menne GB Madridba, hanem maradna Londonban.![]()
Ott van Reus, őt elvihetik nyugodtan.
Nyilván. De azért jobb lett volna győzelemmel búcsúzni, bár igaz, azzal sem érünk semmit.Boixos írta:igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Ők tegnap küzdöttek, nem adták fel, mentek előre, és megőrizték a becsületüket.
igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Ők tegnap küzdöttek, nem adták fel, mentek előre, és megőrizték a becsületüket.
Amúgy igen, mi panaszkodunk, hogy mekkora fantasyzás megy itt néha, de az ottanihoz képest ez majdnem semmi. (Mondjuk madridistaként lehet, hogy most én is a fél csapatot rúgnám ki az űrbe.)visca el barca írta:ó megy ám ott is a fantasymegvennének ezek mindenkit akinek volt két jó meccse... kongodbia...
![]()
bale-t se értem minek hajkurásszák, ha jol tudom ő klasszik balszélső, majd erőltetik a jobboson, aztán ha nem megy neki köv nyáron mindenki elakarja adni...
visca el barca írta:dimariat, a gülüszeműt, a gnómot
Hát fene tudja,ezt egyébként már a 3.helyen látom,mmint,hogy Jorge tárgyalgat CR ügyben,de egyik oldalon sem láttam még lehozva,erről valaki tud nekem egy forrást linkelni ??Chino írta:Hát nem tudom. A PSG elég komolyan érdeklődik és jövőre már velük is komolyan számolni kell. Nagyon jó csapat van most alakulóban, már kezdenek összecsiszolódni. Akár 100 millát is kipengetnének, az ő gázsija is több lenne, szóval mellettük is van jó pár érv.
Ha minden igaz a MU is bejelentkezett érte, az pedig nyílt titok, hogy Cr is szívesen menne vissza Fergie papához.
Nem mondanám hogy semmi nem szól amellett, hogy eligazoljon, ráadásul Mendes is tárgyalgat.