Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.01. 16:40:08

mess2009 írta:még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
A végét szépen meghúzta a Madrid, de összességében, két meccs alapján édes keveset mutattak. Nem rossz csapat, de én ebbe a csapatba nem látom, hogy BL-t tudnának nyerni jövőre gyökeres változtatás nélkül.
Mi is hasonló cipőben járunk, sőt, szerintem nálunk nagyobb a baj, mint a Madridnál. Persze, ahogy mondtad, az esti meccs még sok mindenre adhat választ. Csak nehogy az legyen, hogy nyerjünk pl. 2-0ra, aztán azt mondjuk, á, itt nincs is akkora gond, csak egy rossz meccsünk volt, nem kellenek komoly változások, mert akkor kb. a következő szezonunkat a kukába dobhatjuk. Jó pár játékosunkon látszik, hogy már túl vannak a csúcson (még ha életkorukat nézve elméletileg még lehetne bennük bőven), és ezek valószinűleg jövőre még gyengébbek lesznek. Meg a hozzáállásban is nagyot kéne változtatni. A Milan elleni 4-0 után nagy volt e mellény, jött a még mindig mi vagyunk a világ legjobbjai böfögés, aztán már a PSG ellen látszott, hogy nem úgy van az... sokkal több alázat kéne!
Rinku
Director del Fútbol

2013.05.01. 15:43:27

Ha a 30-35. percig nem tudunk 2 gólt lőni, vége. Azt már nem is veszem számításba, hogy mi van akkor, ha kapunk egyet, akkor abszolút vége mindennek. Ha nem, akkor a legelején kell gólokat lőni. Ha ez nem lesz meg, bye bye. Nem hiszem, hogy tovább jutnánk, de mégis végig fogom nézni.
Football, bloody hell. /SAF/
mess2009
Director del Fútbol

2013.05.01. 15:40:22

még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.01. 15:38:11

nagyon sajnálom, h az első meccs "teljesítményével" sikerült majdnem teljesen érdektelenné tenni a visszavágót.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.01. 15:15:40

Nekem sem mindegy, hogy esünk ki. Ha már rászánok a meccsre másfél órát az életemből, akkor már szeretném, ha nem azt látnám, hogy beletörődtünk a kiesésbe, is lötyögünk, és lehozunk egy unalmas x-et. A továbbjutásra persze én is igen-igen kicsi esélyt látok, de azért meg kell próbálni. Rögtön az elején nekik kell menni, egy villámgyors gól komoly lökést jelenthetne. Persze benne van a pakliban az is, hogy a Bayern lekontráz, és jól megver megint minket, de veszteni valónk nincs, meg kell próbálni. Ha a továbbjutás nem is jön össze, de egy sok gólos, jó meccset tudunk játszani velük, akkor már elégedett lennék.
vargazoli
Jugador del Barça

2013.05.01. 15:01:41

Gareth Tello írta:
kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.
De szerintem hosszú távon lényegtelen, hogyan esünk ki, mert az embereknek (nekem legalábbis) nem az fog megmaradni, hogy de szépen búcsúztunk a BL-től, hanem az, hogy jól elvert minket a Bayern. Ha kikapunk, akkor nyilvánvalóan szintén az utóbbi eset következik be.
Ha nyerünk, maximum pár napig/hétig fogok annak örülni, hogy nem kettős vereséggel búcsúztunk, de egy év múlva ennek nyoma sem lesz.
Summa summarum, hosszú távon tökmindegy, hogyan esünk ki. :D
Ennek ellenére persze szokásosan drukkolok majd a Barçának.

A továbbjutásra jelenleg 0,77% esélyt adok. Ha minden klappol, Fortuna mellénk áll, Skomina nem fúj ellenünk, a Bayern rossz napot fog ki, Messi pedig megtáltosodik, akkor nem lehetetlen. :D
De elég sok dolognak kellene összejönnie ehhez.
Eza 0.77-ot úgy értetted, hogy kevesebb mint 1 %? Vagy úgy, hogy 77 %?
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.01. 14:47:17

Nem is tudom. A győzelmünkre sem fogadnék nagy összegben talán 50% esélyt látok rá. A továbbjutásunkra pedig 10%esélyt sem nagyon látok.
Szinte mindegy hány gólt rúgunk most ezzel a védelemmel nem fogják kihúzni kapott gól nélkül és ha az megvan akkor végleg elmegy a játékosok maradék kedve is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.01. 14:37:59

kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.
De szerintem hosszú távon lényegtelen, hogyan esünk ki, mert az embereknek (nekem legalábbis) nem az fog megmaradni, hogy de szépen búcsúztunk a BL-től, hanem az, hogy jól elvert minket a Bayern. Ha kikapunk, akkor nyilvánvalóan szintén az utóbbi eset következik be.
Ha nyerünk, maximum pár napig/hétig fogok annak örülni, hogy nem kettős vereséggel búcsúztunk, de egy év múlva ennek nyoma sem lesz.
Summa summarum, hosszú távon tökmindegy, hogyan esünk ki. :D
Ennek ellenére persze szokásosan drukkolok majd a Barçának.

A továbbjutásra jelenleg 0,77% esélyt adok. Ha minden klappol, Fortuna mellénk áll, Skomina nem fúj ellenünk, a Bayern rossz napot fog ki, Messi pedig megtáltosodik, akkor nem lehetetlen. :D
De elég sok dolognak kellene összejönnie ehhez.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.01. 14:18:13

visca el barca írta:
kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...

persze azért vhol nekem se mind1, hogy megint megalaznak, vagy nyerünk e, de jelen helyzetben whatever szituációnak tunik az egész
Egyszerű erre a megoldás: Ma tovább kell jutni :D

Nem tudok racionális érveket felsorakoztatni amellett,hogy ma továbbjutunk,mert semmi nem mutat erre,sőt,én mégis bízom,és hiszek benne!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.01. 14:04:07

kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...

persze azért vhol nekem se mind1, hogy megint megalaznak, vagy nyerünk e, de jelen helyzetben whatever szituációnak tunik az egész
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PlayMaker
Barça B

2013.05.01. 13:58:32

Én ezzel tüzelném fel a srácokat az esti ütközetre!
http://www.youtube.com/watch?v=34I2dCO8U8A
Le kell vadászni őket! Visca el Barca!
Barca! ORGULL! Barca!
Mikaos
Director del Fútbol

2013.05.01. 13:43:35

Tegnap este óta azért sokkal nyugodtabban tekintek a mai mérkőzésre, hiszen az "ártatlanok" nem jutottak be a döntőbe. Így most már biztos, hogy nem kell hányingerrel néznem a döntőt (vagy egyáltalán nem is néztem volna).

A mai meccsről ugyanaz a véleményem, mint tegnap, tegnapelőtt, x napja: nincs lehetetlen. Persze, esélyünk alig van, de amíg matematikai és fizikai korlát nincs (márpedig nincs!), addig az 1% is lehetséges.
Kiváló játék, szerencse, normális (vagy: most nekünk kedvező, 3 szabálytalan gólt megadó) bíráskodás esetén megoldható a probléma. Az a lényeg, hogy a játékosok és a kint szurkoló tömeg higgyen a fordításban, és biztassák egymást.
A Barca a mai meccs eredményétől függetlenül a legjobb csapatok egyike. Sőt, véleményem szerint a 2 legjobb csapat egyike. A másik sajnos a Bayern.
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.01. 13:26:45

visca el barca írta:
kanty írta:Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
én viszont az a bunkó szurkoló vagyok aki totálisan eredmény orientált, ergo engem rohadtul nem érdekel, hogy hajtva nyerünk 2-1-ra, vagy épp lélektelen, tré játékkal kikapunk 2-0-ra. így is ugy is kiesünk, a többi csak maszlag. (mellesleg egész évben ment a lélektelen nulla, egy jó meccsel nem lehet kompenzálni)

tegnap írta shutter és nagyon adom, remélem nem leszünk olyan helyzetben mint a real tegnap hogy jol elhuzzak előttük a mézesmadzagot aztán kopp. francnak sem hianyzik, hogy a 70. percben vezessunk 3-0-ra, mindenki nekiáll reménykedni, aztán gomezről bepattan a 85. percben...

azért szurkolok a fiuknak, de miután 1000%, hogy legalabb 2 gólt fogunk kapni, nagyon nincs miben reménykedni.
Oké. 8)
Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?

Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség. Ha ezt az elvet vesszük, akkor pl. semmi különbség nem volt az 5-0-ás győzelem és a az 1-0-ás 2009-es hazai siker között. Pedig, ha megkérdezel 100 drukkert, kb. 100-nak az előbbi a nagyobb élmény.

Attól meg nem kell tartani, hogy egy pillanatig is lesz esélyünk a továbbjutásra. A Real meccs ilyen szempontból más volt, az a bizonyos idegenben szerzett gól sokat számított.
Nálunk a legnagyobb gond nem is az, hogy négyet kell lőni, (hú, de fura ezt leírni) hanem az, hogy ez a Bayern nem lőhet egyet sem. Ez utóbbit kb. lehetetlennek tartom. Ha ellenfél nélkül játszanánk, akkor is kb. a 89. percben Pedro saját térfeléről lőne egy öngólt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
aynas
Capitá del Barça

2013.05.01. 13:16:19

A múlt héten megaláztak minket. Ma este annak is örülni kell, ha nem kapunk ki. Be kell ismernünk, hogy a legjobb 4ből nagyon kilógunk.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.05.01. 13:15:35

Sajnos, ahogy elnézem ezt a hátvédsort, nem fogjuk megúszni kapott gól(ok) nélkül.
Mindenesetre szerintem Song a kp-n jobb lesz, fizikálisan jobban fel tudja venni a versenyt a németekkel, nem beszélve Adrianoról balon, aki nem fog úgy lepattani a németekről, mint múlt héten Alba.

Amúgy meg ha már annál a gólnál tartunk. Érdekes volt, hogy ahelyett, hogy védekeztek volna fiúk, egyből nekiestek a bírónak, nem törődvén azzal, hogy a bőrgatyás meg besétál a kapuba.
Remélem, ez ma nem fog előfordulni.
vargazoli
Jugador del Barça

2013.05.01. 13:14:22

Tomsa írta:
vargazoli írta:Sziasztok

Érdeklődnék! Ha le tudok menni a sörházba(ahol még sosem voltam),szokott üres hely lenni, vagy foglalni kell, esetleg mit illik fogyasztani.
Szóval, hogy működik ez az 1ütt nézés. Milyen anyagi vonzata van stb

köszi a válaszokat

vargazoli
Szia! Mindenképp telefonálj oda, mert nem lesz üres hely. Fogyasztani meg azt fogyasztasz amit akarsz, az árak viszonylag húzósak.
szerk.: De ahogy nézem a honlapjukon vannak árak. http://www.paulanersorhaz.hu/
Köszönöm Tomsa, megyek, ha tudok.
Tomsa
Entrenador del Barça

2013.05.01. 12:58:54

vargazoli írta:Sziasztok

Érdeklődnék! Ha le tudok menni a sörházba(ahol még sosem voltam),szokott üres hely lenni, vagy foglalni kell, esetleg mit illik fogyasztani.

köszi a válaszokat

vargazoli
Szia! Mindenképp telefonálj oda, mert nem lesz üres hely. Fogyasztani meg azt fogyasztasz amit akarsz, az árak viszonylag húzósak.
szerk.: De ahogy nézem a honlapjukon vannak árak. http://www.paulanersorhaz.hu/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.01. 12:46:31

kanty írta:Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
én viszont az a bunkó szurkoló vagyok aki totálisan eredmény orientált, ergo engem rohadtul nem érdekel, hogy hajtva nyerünk 2-1-ra, vagy épp lélektelen, tré játékkal kikapunk 2-0-ra. így is ugy is kiesünk, a többi csak maszlag. (mellesleg egész évben ment a lélektelen nulla, egy jó meccsel nem lehet kompenzálni)

tegnap írta shutter és nagyon adom, remélem nem leszünk olyan helyzetben mint a real tegnap hogy jol elhuzzak előttük a mézesmadzagot aztán kopp. francnak sem hianyzik, hogy a 70. percben vezessunk 3-0-ra, mindenki nekiáll reménykedni, aztán gomezről bepattan a 85. percben...

azért szurkolok a fiuknak, de miután 1000%, hogy legalabb 2 gólt fogunk kapni, nagyon nincs miben reménykedni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
vargazoli
Jugador del Barça

2013.05.01. 12:36:26

Sziasztok

köszi a válaszokat

vargazoli
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.01. 12:34:49

Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bali 15
Director del Fútbol

2013.05.01. 11:48:57

4 gólos hátrányt kell ledolgoznunk, úgy, hogy fele annyi helyzet kidolgozására sem vagyunk képesek mint tegnap a Madrid a csatár nélküli taktikánk miatt.
Nem vagyok valami optimista....
TT
Capitá del Barça

2013.05.01. 11:24:39

ma jöttem rá megint, h mennyire hiányzik a "Pep lejátszott egy videót a srácoknak és hajtottak, mint a mérgezett egér" :D bízom Titóban, remélem kitalált valamit mára. ilyenkor értékelődik fel az, hogy milyen korszakos játékot ért el a csapat az elmúlt években!

mellesleg én ma kezdetném thiagot meg tellot.

az tuti, hogy a foci fog továbbjutni a döntőbe, végre nem egy cselzi meg egy inter

http://www.youtube.com/watch?v=ylwTP0qilrE
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.01. 11:11:44

Nekem nincs nagy kérésem az esti meccsel kapcsolatban,mindössze annyi,hogy ha már meg kell halnunk,akkor azt állva tegyük meg!
Bizonyítsuk azt,amit a meccs előtti élőkép sugároz a világ felé : "Barca,büszke Barca",ha már le kell köszönünk az általánosan minden fociban élő által elfogadott "világ legjobb csapata" titulustól,akkor azt tegyük úgy,ami méltó az elmúlt 5évünkhöz!!
Nem akarok olyat látni mint tegnap Ramostól meg Xabitól,vagy előző héten Albától,mert nem méltó ehhez a gárdához!!

Bennem megmagyarázhatatlan módon még mindig él valamiféle hit,hogy lehet csodát tenni,ha az első félidőben mennénk 2-0-ra akkor akármi is kisülhetne még a meccsből,de akárhogy is lesz a szezon utolsó valódi tétmeccsén haljunk meg a pályán,az,hogy ez egy 5-0-s győzelemre,egy 1gólos sikerre,vagy egy 3gólos vereségre lesz elég majdhogynem nem is érdekel,csak tegyünk meg mindent,ne csak a pofa járjon!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.01. 09:27:08

Amit a főoldali cikkben írtak, hogy esetleg Titoék vkp nélkül próbálják meg ma este, nos remélem ez ki van zárva. A védelmünk amúgy is gyenge, nem kell még a középpálya is abszolút átjáró ház legyen, mert akkor tényleg végleg elfelejthetjük a Wembley-t.

Piqué mellé Bartrat tenném be ismét, Alba helyett pedig Adrianoval kezdenék. Montoya nem tud annyira együtt élni a támadásokkal a bal szélen, mivel nem érzi annyira jól magát mint a másik oldalon. Adriano széljátéka azért nagyobb veszélyt jelenthet.

Nagyon sok fog múlni a Xavi-Iniesta-Messi hármason. Ha ők feltudnak javulni ma estére és a bajor őrizet is remélhetőleg leereszt egy kicsit(bár ebben sajnos aligha bízhatunk :roll: )akkor lehet esélyünk. Plusz amit lentebb is írtam, nagyon fontos lesz, hogy mennyire tud felpörögni a csapat és presszionálni.

Bízom benne, hogy tényleg fontos a csapatnak a büszkesége és a közönség és mindent meg fognak tenni azért, hogy visszavághassanak az odavágóért!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.05.01. 08:42:21

Nem indulok ki abból, hogy mi is tudunk olyan meccset játszani, mint a Real tegnap este. A Bayern rendezetten játszott már az első meccsen is, olyan lerohanásnak sok esélyét nem látom, mint tegnap. Már a meccs elejétől kezdve dominálnunk kell, nem szabad a Bayernt lehetőségekhez jutni. Nagy csapatmunkára lesz szükség és akkor bármi lehet.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése