miihii írta:...
Persze, sorsolás előtt az volt a reakcióm neked is, hogy a mi meccsünk az ki-ki meccs, a real meg simán továbbmegy.
Lejátszották a meccseket, és eléggé megfordult ez, nem számítottam egyik eredményre sem, bár a mi vereségünk nem lep meg, meg a dortmund győzelme sem, csak annak aránya az, ami átrajzolta az egész dolgot.
Előzetesen várható volt,hogy dortmundban nyerni fog a borussia, csak nem az hogy így, ennyivel, ráadásul ilyen magabiztosan.
Ezért mondom azt,hogy nem kell egy szinten kezelni az esélyeiket a két csapatnak, -3ban vannak, van esélyük, de nem annyi mint a BVB-nek.
Mint ahogy a mi párharcunk se ki-ki meccs, hanem egy tükörsima párharc, ahol annyit kell tennünk szerdán,hogy legalább győzzük le őket, kiszolgálva a közönséget, de több nincs benne.
Nem nézem le a madridot,mert tudom mire képesek. de a dortmundot is ismerem, látom őket, Kloppot, és nem gondolom,hogy olyan fatális hibákat el tudnak követni,hogy innen kiessenek. nem azt mondom,hogy megint feltörli a padlót a reallal a sárga csapat, de nincs is erre szüksége.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."