Lionel85 írta:tossademar írta:Lionel 85:
"De azért csúnyán pofánverték a szurkolòkat ezzel a teljesítménnyel."
Valóban így van, egyetértek, DE!
Véleményem szerint a szurkolók is csúnyán pofánverik a játékosokat, ezzel az ej-haj "vehemens" szurkolással. Ezen mindíg kiakadok, hogy általában olyan csend van a stadionban 60-70-80-90 ezer szurkolóval együtt is, hogy hallani lehet a játékosok beszólásait. Nem értem. Minden meccsen úgy kellene bíztatni szurkolni, mint ahogyan azt tették a Milan ellen.
Volt szerencsém már párszor a helyszínen is megnézni egy-egy Barca meccset, sőt tavaly a Barca - Real szuperkupa döntőn is ott voltam, és ez a szurkolás amit a TV-ben látunk sajnos valós. Vagyis nem arról van szó, hogy nem hallatszik annyira a képernyőn keresztül, hanem nincs is.
Komolyan mondom, írom, hogy magyar női Barca drukkerként jobban teljesítettem, mint bármelyik culé.
Miért, miért, miért???????
Száz szónak is egy a vége ez a szurkolótábor sokkal jobban is kitehetne magáért.
Nekem is már nem egy meccsen feltűnt, hogy sajnos a szurkolók sem végzik megfelelően a dolgukat. Elég durva, hogy a képen azt látni, szinte teltház van, de a hangon ezt nem érzékelni. Valamelyik vezetőnk mondta is egy meccs előtt, hogy a csapatot azért buzdítani kéne, nemcsak csöndben nézni az eseményeket.
Így van, én most a Barca - PSG meccsen voltam és óriási élmény volt meg minden az már biztos, de a "szurkolás" valóban ilyen. Tulajdonképpen kijelenthető hogy nincs összehangolt, komoly szurkolás a Nou Campban. Elmondom mi volt, az volt hogy ott ült 96ezer ember akiknek egy jó része külföldi Barca fan mint én is voltam, ezek nyílván nem fognak bevezényelni a többieknek, van jópár öreg bérletes, ők aztán nem fognak ordítani, meg vannak a fiatal-középkorú katalán drukkerek, na közülük néha valaki beindul és akkor pár embert magával ragad, akkor van némi "Barca, Barca", de hamar vége.
Az a pár ezer PSG drukker sokkal hangosabb volt végig mint a több mint 90ezer Barca fan.
Igazából szalonszurkolásnak nevezném ami van, néha kis kiabálás, nyíltszíni taps ha olyan megmozdulás van, felhördülések és ezen kívül mindenki fényképezget és örül marhára hogy élőben láthatja őket, ez van:-)
Nem csak a Nou Campban hanem jónéhány nagycsapatnál, pl. a Realnál is ugyanez van. Főleg ha összehasonlítom egy török rangadóval, volt alkalmam egy Fenerbahce - Besiktast három éve végignézni, na az a másik véglet, akinek megadatott tudja akinek nem az meg nem nagyon tudja elképzelni. De elég belenézni a Galatasaray - Real Madrid meccsbe abban a szakaszban mikor 0-1-ről 3-1-re fordítottak most pár napja és lesz elképzelése az embernek róla.