Mezner2 írta:"a hozzászólásaidból inkább az jött le hogy már elkönyvelted a bayernt 2013-mas győztesként.
titeket sem vertünk meg jó sokáig, utána pont egy kupadöntőben szakadt meg ez a sorozat. mourinho majd kitalál valamit."
Azért ez engem igen meglep,még mindig van olyan Real szurkoló akiben még csak lehetséges opcióként sem merül fel az,hogy a Real kiesik?

Hát mi kell ezeknek? A Dortmund 3ból 3szor megalázta a csapatot és Mou-t a játék képe alapján,az MU a 180percből 140-ben futballsulit tartott nekik amíg 11 a 11 ellen tolták,úgy fognak kizúgni,hogy csak pislogni tudnak majd mint hal a szatyorban!!
Mondjuk abban bízhatnak,hogy nem kinyíló csapat ellen rendre nagyszerű teljesítményt hoznak,mondhatni specialitásuk a felállt védelem elleni játék

Ja,nem is

Klopp nem sötét,nem fog kinyílni,ez a párharc a Ruhr vidéken 60perc után eldőlt,innentől hajrá BVB a döntőben is !
Én ezt visszafordítom:
lehetséges opcióként senkiben nem merül fel, h a reál esetleg továbbmegy?
Érdekes ahogy hullámzik egy csapat megítélése egy-egy meccs után, szélsőségesen végletekben.
A Dortmund pl. :
Hú, nagyon jók, simán lelépik a Malagát.
...
A 4 között magasan a leggyengébbek, a legkönnyebb ellenfél.
...
A reál simán lelépi őket, már a Malagán is alig vergődtek túl.
...
Fú, akkora hatalmasak, h sansza nincs a reálnak.
Én pl simán kinézem, h otthon ledolgozzák a hátrányt. Itt nem azt kell nézni, h a MU ellen mi volt meg a csoportkört is beleszámolni meg egyebek. Egy meccs fog dönteni, aminek egyetlen kézzelfogható előélete lesz, egy számpár: 1:4. Ahol az az 1-es igen fontos elem lehet. Tegyük a szívünkre a kezünket, ha mi is ütöttünk volna egyet Münchenben, annyira nem tűnne kilátástalannak a visszavágó, nemde? Nem azt mondom, h fú, mekkora esélyesek lennénk, de biztos vagyok benne, h sokkal pozitívabban állnánk hozzá.
Hányszor futottunk már bele abba a késbe, h előre leírtuk az ellenfelet vagy már nagy kárörvendezésbe torkollott a dolog egy adott meccs, párharc kapcsán, aztán meg jött a kopp.
Szóval én nem igazán értek egyet ezzel az elkönyvelt kieséssel. Azért azt a visszavágót még le kell ám játszani, a labda meg még mindig gömbölyű. Mi van ha a 10. percben egy kiállítás+11es kombóval indul a buli?
Mindenkinek a maga dolga eldönteni h áll hozzá, de ennyire magabiztosan kijelenteni dolgokat úgy, h még a fele hátravan, túlzásnak érzem. Főleg, h nem nyeretlen kétévesekről van szó és láthattunk már karón varjút nem egyszer.
Oké, igen nagy a különbség jelen állás szerint, de nincs kizárva, h nem ugyanazt a filmet fűzik be a gépbe, mivel egy új meccs fog kezdődni. Adja az ég, h ott folytassák, ahol abbamaradt, de azért én óvatosságra intenék mindenkit ez ügyben, nehogy a fagyi visszanyaljon