Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ronaldo játéka továbbra is kérdéses, nélküle tovább csökkennének a Madrid továbbjutási esélyei, hacsak DM nem táltosodik meg, és vág egy mesterhármast.shutterisland írta:azért befolyásolhatja a továbbjutást még a két csapat hiányzóinak listája...kik lesznek ? azt tudom, hogy marcelo sérült, sőt, ronaldo ma nem játszik, szóval kétséges, de 100%-os nem lesz.
viszont eltiltottak ?
Dealmiihii írta:És a Dortmunddal játszhassuk a döntőt, miután mi meg 6:1-re szétkapjuk a Bayernt
Persze, sorsolás előtt az volt a reakcióm neked is, hogy a mi meccsünk az ki-ki meccs, a real meg simán továbbmegy.miihii írta:...
Persze a szívem mélyén azt szeretném jobban,hogy mi mennyünk tovább,de erre az esély gyakorlatilag nulla,így a könnyebbik utat választottam örömszerzés gyanánt.S.Agüero írta:Ez már a te bajod, hogy így gondolod. Azért én picit jobban örülnék annak, ha továbbmennénk, mint annak, hogy kiesik a Real, de te tudod...sörvirsli írta: Ha innen tovább menne a fővárosi csürhe akkor az rosszabb lenne mint,hogy mi kiestünk.
Egy hete meg semmi sem predesztinálta a Dortmundot, h egyenlő szinten kezeljük a reállalcsababarca írta:Tényleg nem tudom mire számítotok. ráadásul tök rossz példákat hoztok.
Jó példa esetleg a Milan-Depor párharc lehet, 2003-ból, ott volt ilyen jellegű különbség.
És nem 50-50 az esély, messze nem, van a realnak 20-30%nyi esélye nagyjából, ha kihasználják grat, ha nem, akkor sincs semmi, mert innen papírforma a kiesésük.
Semmi nem predesztinálja arra a madridot, hogy őket ebben a párharcban egyenlő szinten kezeljük a dortmund-al. ősszel is iskolajáték volt, most még inkább.
Persze csoda történhet, de innen már csak a dortmund szúrhatja el, és csak ők ejthetik ki saját magukat.
Ez már a te bajod, hogy így gondolod. Azért én picit jobban örülnék annak, ha továbbmennénk, mint annak, hogy kiesik a Real, de te tudod...sörvirsli írta: Ha innen tovább menne a fővárosi csürhe akkor az rosszabb lenne mint,hogy mi kiestünk.
Friss élmény, Győr-Paks 3-4, pedig az ETO 3-0-ra ment.Mihu írta:Csak egy pár meccs, amik alapján baromira nem lefutott a visszavágó a Real meccsen:
-Bayern-MU 1-2
-Liverpool-Milan 3-3
-Dortmund-Malaga
-Barca-Milan 4-0
És akkor még említhetnék rengeteg olyan mérkőzést, ahol két jó csapat játszott, még a tét is nagy volt, és egy félidő alatt született 5-6-7 gól. A Real pedig egyébként is nagy feltámadó, ráadásul egyik percről a másikra.

én meg felsorolok neked másik 500 meccset ahol nem történt csoda... most sem fog, nem tudom miért bizonygatod ittMihu írta:Csak egy pár meccs, amik alapján baromira nem lefutott a visszavágó a Real meccsen:
-Bayern-MU 1-2
-Liverpool-Milan 3-3
-Dortmund-Malaga
-Barca-Milan 4-0
És akkor még említhetnék rengeteg olyan mérkőzést, ahol két jó csapat játszott, még a tét is nagy volt, és egy félidő alatt született 5-6-7 gól. A Real pedig egyébként is nagy feltámadó, ráadásul egyik percről a másikra.

DealGareth Tello írta: Maradjunk annyiban, hogy 50-50.
Ez nagyon cukker tőledGareth Tello írta: szerk.: Amúgy jó, hogy a pár napos szünet után visszatértél, kolléga.
Maradjunk annyiban, hogy 50-50.miihii írta:...
Nem vontam ki az egyenletből a BVB-t, csak pont azt mondom, h az itt olvasottak alapján kb mindenki kivonja a reáltBoixos írta:persze, teljesen igaz, h a továbbjutás csak akkor fog eldőlni, amikor a visszavágót is lefújták, de ez a nehogyvisszanyaljonafagyi történet olyannak tűnik, mintha teljesen kihagyná a számításból az ellenfelet. nagyon jó a dortmund és már többször bizonyították, h tudják kezelni a madrid által jelentett problémát. abszolút életszerűtlen szerintem, h egy hét alatt kitörik a lába mondjuk a komplett középpályájuknak, vagy hogy a lengyel gyereket elkezdi zavarni a labda, de ez csak egy vélemény a sok közül. ezzel együtt nagyon erős a dortmund, egyben van a brigád, rendkívűl motiváltak és murinnyonak ebben a szezonban nem igazán volt eddig ellenszere ellenük. és a bayern sajnos még náluk is jobb...
nem közönséges csoda lenne, ha bármelyik most lezakózott brigád tudna vmit keresni, pláne találni a németek ellen.
Azért ezt nem nagyon hangoztatnám, mert Cr góljához is hatalmas mák kellett.ferninho írta: jó azért a Dortmund második meg harmadik gólját is egy eltört lövés előzte meg, egyik se passznak indult...
mondjuk a harmadiknál a "passz"után Lewa gyönyörűen csinálta, de érdekes módon jutott el hozzá a labda.
Tudom ajánlani a 2011-es Barca-Arsenal meccset, ahol a mérkőzés végén az Arsenal neve mellett 0 kapuralövés szerepelt, mégis 3-1 lett a végeredményMikaos írta:Persze, kapuralövés nélkül nem lehet gólt lőni, így teljesen jogosan szenvedtünk vereséget.
Számomra egyik meccs sem ért véget, bár tény, hogy a fővárosiak nagyobb eséllyel indulnak.
Mi már bizonyítottuk egyszer, hogy képesek vagyunk 4-0-ra verni a Bayern-t...

Valami hasonlót írtam a túloldalon.miihii írta:...
jó azért a Dortmund második meg harmadik gólját is egy eltört lövés előzte meg, egyik se passznak indult...Mikaos írta:
A dortmundi meccsen pedig azért született túlzó eredmény, mert bár a Madrid még azt a játékszintet sem tudta felmutatni, mint mi, de a szokásos, gyakran össze-vissza, koncepció nélkül előrerugdosott labdáik általában (szemszögükből nézve) jó helyekre pattantak, és így egyáltalán nem lett volna meglepő, ha 4-2 vagy 4-3 a vége.