A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
esélytelen a madrid. (is).mess2009 írta:hát bizony ez nem a Spanyolok hete! csak az szomorít el, hogy a Madrid a 4 gól elenére meccsben volt, nem úgy mint a Barca.
ettől ez a meccs is sokkal szinvonalasabbra sikeredett, óriási iram, remek egyéni megoldások. egyedül az tűnt fel, hogy mennyivel több az elrontott passz, de ez abból jön, hogy itt a céltudatosság diktálja és sokkal hosszabbak az ívelések. jó volt látni egy jól működő védelmet és egy igazi gólerős csatárt(Levandowski)
azért a Madridot még nem írnám le, de az kizárt, hogy a Németek ott nem rúgják meg a maguk idegenbéli gólját.

Igaz nem néztem teljes mértékben a meccset, mert egyszerűen képtelen vagyok a Real-t nézni, de amikor oda nézegettem Hummels hibázott. A gól egyértelműen az övé volt, meg a végén is eladott egy labdát amiből épphogy elcseszte a Real-os és nem lett gól. Komolyan ő a legjobb opció a védelembe?Gareth Tello írta:Gyönyörű győzelem, Lewa nagy király, innen már megérdemelnék a végső sikert is.![]()
Aki jöhet a Barçába: Lewandowski, Hummels, Gündogan, Reus.
"velünk nem történhet meg, nekünk van védelmünk. Nem rohanna át rajtunk senki"visca el barca írta:"nem is tudom ki lenne jobb a döntőben, a barca vagy a bayern"![]()
"előre a 10.-ért"![]()
mekkorát röhögök ha majd a spanyol kupa döntőjében falcao is ver nekik hármat

Hát nem lett igazad, szerencsére.csababarca írta:esélyesebb,hogy találnak még egyet a ronaldoék, sajnos.Mezner2 írta:Ha most egy kicsit is okos csapat a BVB akkor nem ül rá,mert úgyis makkol még egyet a Real,még egy kicsi gól mindenképp kéne a németeknek ahhoz,hogy továbbjussanak!!
de ne legyen igazam!
BVB
Levandovski is jöhetne szerintem.Dr.Dre írta:Na , nyáron jöjjön Hummels, Reus, meg Gündogan