Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Messi199
Jugador d'estrella

2013.05.07. 09:26:19

Lehet már volt , de ezen kifeküdtem :D Kép :roll: :twisted:
Tots Unit Fem Forca !!
Replay
Director del Fútbol

2013.05.05. 13:21:38

Azért Pep (tavalyi pletykák alapján) nyilvánosságra került "halállistája" most egészen más megvilágításba került nálam (is): Piqué, Dani Alvés, Fabregas, David Villa.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.05.03. 10:23:31

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
albicelesteX
A Vadász

2013.04.24. 23:59:13

Boixos írta:mindenesetre pep elég jól eltalálta, h ő hova koccoljon. :)
Igen!
És nem tudom,hogy minek is nevezzem..okosnak vagy gyávának...
Egy olyan csapathoz megy amelyik csúcsra van járatva..Megint meg fogja kapni,hogy nem jó edző,mert ezzel a Beyernnel bárki nyert volna...Kíváncsi lennék rá egy gyengébb kvalitású csapatból mit hozna ki,vagy akár egy Dortmundból...
Kép
PlayMaker
Barça B

2013.04.24. 23:44:32

Boixos írta:mindenesetre pep elég jól eltalálta, h ő hova koccoljon. :)
Pep számomra nem edző - és ez nem rosszindulatból írom - hanem pszichológus. Szerintem egy Xavi, Iniesta, Messi, Puyol stb szintű csapatnak kb ennyit kellett mondani: Mostantól azt játszátok amit 8 éves korotoktól a La Masiába taluntatok... Kb ennyi. Persze kellett a stílust csiszolni, finomítatni, de az alap nagyon adva volt. Szinte csak motiválnia kellett. De ez se ment örökké. Ezért kell évente 2-3 új embert igazolni, aki igazán akarja a sikert. Illetve megadni a lehetőséget a fiataloknak. Szép szép, hogy volt olyan mikor 11 saját nevelésű játékos volt a pályán, de kérdem én: Sergi és Thiago óta ki lett igazán beépítve? Ahogy én látom senki... A sok gagyi bajnokin 2-0-s félidő után miért nem játszhatott már akár egy éve Bartra, Dos Santos, vagy akárki más akibe van potenciál?
De vissza az eredeti témához: Szal ez a Bayern egy nagyon biztonsági döntés a részéről. Szerintem ő szurkolt egész évben az ellen hogy ne menjen nekik a szekér ennyire, hogy még legyen hova tovább fejlődni, valami nagyobb eredményt elérni. Szal lényeg a lényeg, hogy szerintem ez kicsit bukta lesz, főleg elviselni egy olyan igazgatót mint a Sammer aki beszól egy hamburgi 9-1 után, hogy azért nem kellett volna gólt kapni... :D
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.24. 23:12:41

gergo9 írta:
Sanama írta:
Dani Alves-re mi a panasz? Jó, egy kretén néha, és beadni nem tud, de ahogy valaki fogalmazta, a hozzáállásával egy percig sem lehet gond.

Villa: Ha játszana normálisan, semmi gond nem lenne vele. Ráadásul Pepnek kellett ő(is) ha jól emlékszem. Csak Laportáék először sajnálták a lóvét rá, aztán jött Ibra.
Alves teljesen kiegyensúlyozatlan védekezésben, Villa pedig egy szupercsere posztnál többre nem képes már szerintem.
Mondjuk itt a lényeg az lenne hogy Pep teljesen jól érezte hogy vérfrissítés kell.
Ja így értem, sry. Játék képe alapján igazad van, én azt hittem hogy a hozzáállásukat kritizálod.
gergo9
Director del Fútbol

2013.04.24. 23:08:33

Sanama írta:
Dani Alves-re mi a panasz? Jó, egy kretén néha, és beadni nem tud, de ahogy valaki fogalmazta, a hozzáállásával egy percig sem lehet gond.

Villa: Ha játszana normálisan, semmi gond nem lenne vele. Ráadásul Pepnek kellett ő(is) ha jól emlékszem. Csak Laportáék először sajnálták a lóvét rá, aztán jött Ibra.
Alves teljesen kiegyensúlyozatlan védekezésben, Villa pedig egy szupercsere posztnál többre nem képes már szerintem.
Mondjuk itt a lényeg az lenne hogy Pep teljesen jól érezte hogy vérfrissítés kell.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.24. 22:50:08

mindenesetre pep elég jól eltalálta, h ő hova koccoljon. :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.24. 22:48:33

gergo9 írta:Minden bohóc utána tudja csinálni.
Azért nem járt messze az igazságtól mikor nyáron Dani Alvest, Gerard Piquét, Cesc Fabregast és David Villát házon kívül akarta tudni(persze lehet csak pletyka). Akkor vad ötletnek tűnt mostmár azt mondom ránk fért volna.
Azért álljon meg a menet.

Fabregas: Ezt aláírom. nem tudom mi van a gyerekkel fejben, de katasztrófa.
Pique: Miota Shakira van, azota egy fillert nem er.
gergo9
Director del Fútbol

2013.04.24. 22:24:58

lijacska írta:
hmm.... ki is igazolta Fabregast, Sanchezt, Csigát?
Mind cesc mind sanchez megmutatta rövidebb ideig sajna hogy szakmailag nem baklövés az igazolásuk. Az hogy mentálisan katasztrófa mindkettő az nem látható előre nem lehet érte hibáztatni.
Cesc teljesen meglepett ezzal a szrok bele mindenbe mentalitással, Alexis meg a kapu előtt bohóc.
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.24. 22:02:56

Bogeecy írta:
Piquenbauer írta:
Azért nem járt messze az igazságtól mikor nyáron Dani Alvest, Gerard Piquét, Cesc Fabregast és David Villát házon kívül akarta tudni(persze lehet csak pletyka). Akkor vad ötletnek tűnt mostmár azt mondom ránk fért volna.
Pont ez jutott most eszembe nekem is. Mind a négyen nagyon gyenge idényt futnak. Egy-egy jó mérkőzéseik voltak csak nekik...

Nem véletlen, hogy már nem akart itt edzősködni. Sajnos sokszor nem tudott beleszólni a játékosvásárlásba, és valljuk be, a játékosvásárlások, mostanában, gagyikategóriát ütnek meg (Sanchez, Villa, Affelay, Csiga, Hleb, Alba, Fabregas...), látta, hogy ezt a csapatot, nem lehet mivel motiválni, aztán jön a Krikics effektus (fiatal játékosok csúcsteljesítmény után kiégnek, és elfelejtik, hogy mit keresnek a súlyos Euromilliókért a pályán) Pedro, Krikics, Thiago...
Bakker, mi lesz a München
Peppel?!
Alexisről még nem mondanám ki, hogy gagyi kategória, Affelay szinte ingyen volt, Alba pedig az utóbbi évek legjobb igazolása. Thiago pedig még csak most közeledik a csúcsteljesítmény felé.
Azt, hogy miért nem akart tovább maradni, csak ő tudja. Megunta, félt, új kihivást keres, más országba vágyott, lehet találgatni.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.24. 17:12:25

Arra amúgy kíváncsi lennék, hogy (főleg a 2009-es) Pep mit tudott volna kihozni a csapatból tegnap...
Az igen... Ez nem is jutott eszembe még, kösz, hogy felelevenítetted.
Lehet, hogy nem jártunk volna egyértelműen rosszul.
Bogeecy írta:aztán jön a Krikics effektus (fiatal játékosok csúcsteljesítmény után kiégnek, és elfelejtik, hogy mit keresnek a súlyos Euromilliókért a pályán) Pedro, Krikics, Thiago...
Thiago? Ez csak nekem szúrja a szemem?
lijacska
Jugador del Barça

2013.04.24. 16:06:16

Bogeecy írta: Nem véletlen, hogy már nem akart itt edzősködni. Sajnos sokszor nem tudott beleszólni a játékosvásárlásba, és valljuk be, a játékosvásárlások, mostanában, gagyikategóriát ütnek meg (Sanchez, Villa, Affelay, Csiga, Hleb, Alba, Fabregas...), látta, hogy ezt a csapatot, nem lehet mivel motiválni, aztán jön a Krikics effektus (fiatal játékosok csúcsteljesítmény után kiégnek, és elfelejtik, hogy mit keresnek a súlyos Euromilliókért a pályán) Pedro, Krikics, Thiago...
Peppel?!
hmm.... ki is igazolta Fabregast, Sanchezt, Csigát?
nagyon zavar, hogy mindenki csak a jóra emlékszik, illetve nem is mert, amit végig csinált az valami csodálatos volt, de ugyan úgy hibázott ő is, mint ahogy Tito is.
Bogeecy
Barça C

2013.04.24. 16:00:22

Piquenbauer írta:
Pont ez jutott most eszembe nekem is. Mind a négyen nagyon gyenge idényt futnak. Egy-egy jó mérkőzéseik voltak csak nekik...

Nem véletlen, hogy már nem akart itt edzősködni. Sajnos sokszor nem tudott beleszólni a játékosvásárlásba, és valljuk be, a játékosvásárlások, mostanában, gagyikategóriát ütnek meg (Sanchez, Villa, Affelay, Csiga, Hleb, Alba, Fabregas...), látta, hogy ezt a csapatot, nem lehet mivel motiválni, aztán jön a Krikics effektus (fiatal játékosok csúcsteljesítmény után kiégnek, és elfelejtik, hogy mit keresnek a súlyos Euromilliókért a pályán) Pedro, Krikics, Thiago...
Peppel?!
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.04.24. 15:34:13

gergo9
Director del Fútbol

2013.04.23. 23:22:37

Minden bohóc utána tudja csinálni.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.20. 18:34:11

Nem tudom,hogy volt-e már 2részes,magyar feliratos "dok.film" Pepről :

1.rész:
http://www.youtube.com/watch?v=tsswfry5zu8

2.rész
http://www.youtube.com/watch?v=kK6PrBRx1o0

A feliratot be kell kapcsolni hozzá,alapból nem mutatja!
Facsy
Jugador d'estrella

2013.03.20. 11:34:21

zola8787 írta:Majd ha elmegy egy Arsenal-ba vagy egy Napoli-ba és velük felmutat valamit, akkor lehet nagy edzőnek mondani. De így... Barcelona (akkori világ legjobb klubja), most meg München akik a cserékkel is megnyernék a bajnokságot.
hol volt akkor csapat mikor átvette őket??? ki lett volna az aki Yaya Touret elküldi Busquets javára? ő tökéletesítette ezt a fajta játék stílust. persze emberek is kellettek hozzá de azért az elért eredmények után ne mondjuk már azt rá h nem nagy edző. én kiváncsian várom mit csinál majd a Bayern-nél. Főleg arra h csapatot épít a taktikára vagy taktikát a csapatra. De bárhogy is lesz az én szemembe nagy edző marad.Ő rakta össze a világ legjobb csapatát és ezt nem vehetik el tőle.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.20. 11:06:35

Sanama írta:
zola8787 írta:Majd ha elmegy egy Arsenal-ba vagy egy Napoli-ba és velük felmutat valamit, akkor lehet nagy edzőnek mondani. De így... Barcelona (akkori világ legjobb klubja), most meg München akik a cserékkel is megnyernék a bajnokságot.
1. Végülis Fergusson és Mourinho is megjárta a Napoli szintű csapatokat.
Ezt én sem értem. Minden edző nagy csapattal ért el eredményeket.
Ez olyan,mint hogy egy Alonso-Vettel sose küzdene a VBért egy Force indiaval,nyilván. De egy Alguersuari nem tudna VB-t nyerni a Ferrarival vagy a RedBullal. Persze, hogy egy jó edző,jó csapathoz megy. Mourinho egy Portoval nyert BL-t, az a Porto nem volt gyengébb,mint a mostani Juve például. Utána meg már mindig annak az országnak a csapatába ment,ahol a legjobb keret volt,plusz azt vitték oda neki,akit akart.

Nem attól jó edző valaki,hogy egy gyenge csapatot jól elmenedzsel. Nézd meg Pellegrinit,milyen jól vitte a Villarealt,Malagát, a realba meg belebukott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sura
Jugador d'estrella

2013.03.20. 10:49:12

Cruyff: "A modell fontosabb, mint a személyek. Azt várom, hogy sikeres legyen a Bayernnél. Az átigazolása nem lep meg, ez a feladat neki való lesz. Ő tudja, hogy én mit gondolok, és én is tudom, hogy ő mit gondol. Azt mondtam neki, hogy a tökéletes döntést hozta.”
Ennél nagyobb elismerés nem lehetséges. Pláne, ha világnagyság volt edzője mondja ezt valakiről.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.07. 11:57:15

1. Végülis Fergusson és Mourinho is megjárta a Napoli szintű csapatokat.

2. Pep nagyjából a 2007/08-as blama csapatból csinált világ legjobb csapatot, szóval nem értem.
sura
Jugador d'estrella

2013.03.07. 11:35:20

[quote="zola8787"]Majd ha elmegy egy Arsenal-ba vagy egy Napoli-ba és velük felmutat valamit, akkor lehet nagy edzőnek mondani. De így... Barcelona (akkori világ legjobb klubja), most meg München akik a cserékkel is megnyernék a bajnokságot.[/quote]

Ha eredményekben nem is, tudatos játékban van mit fejlődnie a Bayernnak. Egy olyan csapathoz igazolni, ahol magasan a léc, nagyobb próbatétel, mint egy olyanhoz, amelyiknek évek óta nem megy.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.03.04. 15:27:24

recrea írta:Lehet, mégsem mindegy, h ő vagy a nagyanyám ül a kispadon?!
Hát ez az! Mindenki leugatta Guardiolát anno, hogy ezzel a csapattal még a legutolsó sarki hajléktalan is bajnok lenne, erre tessék. Csak egy másodedző Roura, de még neki is nagyfalat ez a csapat. Persze ezek a hangok ilyenkor csöndben vannak. Mondjuk most nem is velünk foglalkoznak ilyen szinten, hanem azzal, hogy szárnyal az ellenfél meg mekkora csodacsapat a Real, hogy egy hét alatt kétszer is elveri a Barçát.
Kép
Kép
Kép
Brian 20

2013.03.03. 22:29:14

Gyere vissza Pep mester, szükség lenne rád még idén...
shawn
Jugador del Barça

2013.02.24. 00:02:49

miihii írta:Elég veretesen nyomja idén (is) a Bayern, látom ma is kitömték a Brémát, meg a BL-ben is igen meggyőzőek voltak. A szezon során elég kiegyensúlyozottan lépkednek előre, komolyan kell számolnia velük mindenkinek.

Azért az elég komoly lenne, ha leesne nekik egy triplázás, Pep meg azt a padot venné át :D A mindent nyerő csapatéról a mindent nyerő csapatéra 8)

Mondjuk eljátszva a gondolattal, ha ez tényleg így lenne, akkor máris mennyivel nagyobb kihívás lenne a BM padja. Ugye sokan fanyalogtak, h nem volt túl bevállalós Guardiola :) A BL duplázás az egyetlen, ami nem visszalépés lenne, uh magasan lenne a mérce :D

Na, ez csak így átfutott a fejemen és gondoltam megosztom :)
Én is pont erre gondoltam, h nagyon simán lehet idén Bl győztes a Bayern és akk fel van adva a lecke :D
Válasz küldése