Személy szerint neki is örülnék, szeretem a játékát. Azonban nem hiszem, hogy olcsón elengednék a párizsiak a csapatkapitányukat. Már ha csak abból indulunk ki, hogy 40 milliót fizettek érte a Milannak... Szerintem kacsa

Igazad van, csak megjegyeztem.StickyFingaz írta:Egy meccs alapján mondod ezt?Őszintén kérdezem,nézel te Bundesliga meccseket?Most hibázott egyet istenem...a legjobbakkal is megtörténik.pitta19 írta:Hummels a mai teljesítménye alapján tökéletesen illene a védelmünkbe...
Egy meccs alapján mondod ezt?Őszintén kérdezem,nézel te Bundesliga meccseket?Most hibázott egyet istenem...a legjobbakkal is megtörténik.pitta19 írta:Hummels a mai teljesítménye alapján tökéletesen illene a védelmünkbe...
viccelsz? ch. manager legjobbjaiBarcaman1993 írta:És ki az a Masi és Depay?
De Gea? Ne vicceljünk már, tökéletesen helyen van ott. Hiszem, hogy van jobb alternatíva is. És ki az a Masi és Depay?Xavi001 írta:Valdes helyére De Gea
Védelembe: Hummels és Masi
Csatárnak: Neymar és Depay
Szerintetek ? Masi és Depay szerintem olcsón megszerezhető.
Távozók: Pedro, Villa
Na, így lehet megvezetni az embereketzolix10 írta:A hír igaz, Fliorentino ellopná Neymart!
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/del-ame ... a-barcatol
Link, hogy lásd, tényleg igaz!
Amúgy szerintem semmi nem is lesz a z egészből!![]()
Erre mindig úgy rácsodálkoztok,mintha nem tudnátok,hogy mi megy manapság...Mindenki tisztában van vele,hogy a benne rejlő potenciált kell megfizetni,ezt a nem bizonyított Európában hülyeséget meg hagyjuk már,hol kéne bizonyítania,hogy mindenki elismerje?? Én rendszeresen néztem anno pl. a holland bajnokikat,sőt volt szerencsém nézni jópár brazil meccset is (elsősorban pont Neymar,meg a tippmix és sportfogadás miatt) közel sem látok akkora különbséget a két pontvadászat színvonala között,sőt !Sanama írta:ez mióta nyilvános,hogy van előszerződés Neymarra?
Amúgy meg nevetséges az egész. Egy gyerekért, aki 1percet nem játszott EU-ban, ilyen számok felmerülnek...
Közvetlenül a Santos fizetné, de lényegében a Real pénzéből. Pérez nem fog belemenni olyan üzletbe, amivel minket ingyen 50 millió euróhoz juttat. Nem hülye ő se. Az már csak hab a tortán, hogy ha ő fizet 100-at a Santosnak, akkor az ő pénzéből fizetné a Santos nekünk a kárpótlást.Lionel85 írta:A potyapénz az a Santos által fizetett büntetés lenne, tehát nem a Real fizetné. Viszont szerintem azért csak nem akarnák a brazilok kifizetni a büntit, így mindenképpen ők is a Barcelonát preferálnák, ahogy a játékos is. Pérez pedig nem hiszem, hogy ténylegesen kifizetne 100 milliót, ez túl sok egy olyan játékoshoz, aki Európában még semmit sem bizonyított. Ott van Robinho esete is, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, szóval csak csínján bánnak vele.MichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...
A potyapénz az a Santos által fizetett büntetés lenne, tehát nem a Real fizetné. Viszont szerintem azért csak nem akarnák a brazilok kifizetni a büntit, így mindenképpen ők is a Barcelonát preferálnák, ahogy a játékos is. Pérez pedig nem hiszem, hogy ténylegesen kifizetne 100 milliót, ez túl sok egy olyan játékoshoz, aki Európában még semmit sem bizonyított. Ott van Robinho esete is, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, szóval csak csínján bánnak vele.MichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...
Kösz a linket. Sörvisli, javaslom ha legközelebb ilyen feltehetőleg koholmányról számolsz be, akkor mindenképp linkkel együtt.salas9 írta:Szerintem csak az árát akarja feljebb tornászni számunkraMichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...
![]()
sport.esMichaaBee írta:Amúgy meg forrás?
Szerintem csak az árát akarja feljebb tornászni számunkraMichaaBee írta:És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.A Santosnak meg ekkor mindegy lenne, hogy a Realtól kap még 40-et vagy tőlünk...
sport.esMichaaBee írta:Amúgy meg forrás?
És majd Pérez biztosan adna nekünk 50 millió potyapénzt.sörvirsli írta:Nos állitólag a madrid elnöke el akarja halászni Neymart a Barca elöl.Florentino Pérez robbantott egy százmillió eurós ajánlattal, ami mindent überel. Ebből a pénzből a Santos simán kifizetné a szerződésszegésért járó bánatpénzt is a Barcának.
Ez 2 okból is jó hír:
1. Kapnák kb 50-60 millió potyapénzt.
2. CR egója nem bírná el és vagy el igazolna vagy megpukkadna hiúságában!