Európai játékospiac
-
- aka Game90
Ez az igazolás nagyon rendben van, már áprilisban elintézték, nem szenvedtek vele augusztus közepéig és szerintem ez a 37 millió sem olyan sok Götze-ért.
Götze, Kroos, Ribéry, Müller...sok sikert az ellenfeleknek.
Szerintem jó néhány évig ki fogja röhögni a Bayern a Bundesliga-t.
(Amúgy meg rohadjon meg a BM.)
Götze, Kroos, Ribéry, Müller...sok sikert az ellenfeleknek.
Szerintem jó néhány évig ki fogja röhögni a Bayern a Bundesliga-t.
(Amúgy meg rohadjon meg a BM.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Várható volt, hogy Götze távozni fog Dortmundból, ahogy az is várható, hogy további kulcsemberek is távozni fognak sajnos. A Bayern amúgy is hagyományt űz abból, hogy a Bundesligából kiemelkedő játékosokra lecsap, Götze ráadásul vérbeli bajor is. Sajnálom, hogy ismét erősödik a Bayern, miközben egy rivális ismét gyengül.
Gyengül, de azért nem írnám le a Dortmundot. Rengeteg pénzhez jutottak így, plusz még fognak is az eladásokból, illetve az idei Bl szezonnal is jócskán kaszáltak, úgyhogy bőven meg tudják oldani a pótlást, ha okosan csinálják. De a legfontosabb, hogy Klopp maradjon a kispadon!

Gyengül, de azért nem írnám le a Dortmundot. Rengeteg pénzhez jutottak így, plusz még fognak is az eladásokból, illetve az idei Bl szezonnal is jócskán kaszáltak, úgyhogy bőven meg tudják oldani a pótlást, ha okosan csinálják. De a legfontosabb, hogy Klopp maradjon a kispadon!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Deus
- Boixos Nois
sjd írta:Feltételezem a kolléga a Dortmundra gondolt. Mert h azért mégiscsak más azzal a tudattal pályára lépni egy játékosnak, h tökmind1 mit művelek, jövőre már úgysem leszek itt.Deus írta:Mindenesetre érdekes időzítés... De szerintem nem gáz, maximum Robben parázhat.visca el barca írta:ezek tényleg ennyire hulyék h egy nappal a bl elődöntőjük előtt hozzák nyilvánosságra?
Téééényleg!!!

- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=reluTqQfzigsocio66 írta:nem nézek sok bayern-meccset, de robben-nel egyébként mi a baj?
Röviden tömören!

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Jó, akkor legyen szó Eto'o-ról, csak h értsd a párhuzamotsocio66 írta:jól írtad, akkor már csak elvileg volt a legjobb játékosunk.
azt a lelassult, motiválatlan, éjszakázó ronaldinho-t bármelyik normális edző kirakta volna, teljesen más szitu.

Ez azért mondjuk a Barcát megnézve még akkor sem biztos, ha az ember történetesen nem megy jövőre másik csapathoz...lui1698 írta:Azért talán, még is csak van annyi tartás, meg kötődés egy emberben, hogy attól, hogy ezt tudja még igen is kimegy megdögleni azért a csapatért amelyik focistát csinált belőle.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Azért talán, még is csak van annyi tartás, meg kötődés egy emberben, hogy attól, hogy ezt tudja még igen is kimegy megdögleni azért a csapatért amelyik focistát csinált belőle.sjd írta:Mert h azért mégiscsak más azzal a tudattal pályára lépni egy játékosnak, h tökmind1 mit művelek, jövőre már úgysem leszek itt.
Egyébként tényleg elég hülyén hozták ki ezt a bizniszt a németek.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
jól írtad, akkor már csak elvileg volt a legjobb játékosunk.sjd írta:R10 is (elvileg) a legjobb játékosunk vt, mikor Pep idejött, aztán úgy kirakta, mint macskát ....ni
azt a lelassult, motiválatlan, éjszakázó ronaldinho-t bármelyik normális edző kirakta volna, teljesen más szitu.
Én sem nézem ezeket a meccseket, de annyit tudok, állítólag sokat önzőzik, ezért most padozik!socio66 írta:nem nézek sok bayern-meccset, de robben-nel egyébként mi a baj?
csak mert mindenki tényként kezeli a távozását, meg röhögnek most is, hogy akkor ő pakolhat, mintha amúgy nem ő lenne a csapat egyik legjobb játékosa, már amikor én látom.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem azt a Ronaldinhot tette ki, aki idejött. Hanem azért, amilyenné vált...
Hogy on is legyen: Robben csak akkor szabadul a labdától, mikor észreveszi, hogy kivezette az alapvonalon....
Götze pedig szerintem labdabiztos, kreatív játékos, aki kellhetett Pepnek. El tudom képzelni.
Hogy on is legyen: Robben csak akkor szabadul a labdától, mikor észreveszi, hogy kivezette az alapvonalon....

Götze pedig szerintem labdabiztos, kreatív játékos, aki kellhetett Pepnek. El tudom képzelni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2013.04.23. 14:18:13-kor.

Feltételezem a kolléga a Dortmundra gondolt. Mert h azért mégiscsak más azzal a tudattal pályára lépni egy játékosnak, h tökmind1 mit művelek, jövőre már úgysem leszek itt.Deus írta:Mindenesetre érdekes időzítés... De szerintem nem gáz, maximum Robben parázhat.visca el barca írta:ezek tényleg ennyire hulyék h egy nappal a bl elődöntőjük előtt hozzák nyilvánosságra?
Szted mennyi helye van egy ilyen típusú játékosnak Guardiola csapatában? R10 is (elvileg) a legjobb játékosunk vt, mikor Pep idejött, aztán úgy kirakta, mint macskát ....nisocio66 írta:nem nézek sok bayern-meccset, de robben-nel egyébként mi a baj?
nem nézek sok bayern-meccset, de robben-nel egyébként mi a baj?
csak mert mindenki tényként kezeli a távozását, meg röhögnek most is, hogy akkor ő pakolhat, mintha amúgy nem ő lenne a csapat egyik legjobb játékosa, már amikor én látom.
Robbent el akarta küldeni gondolom, helyére hozhatta őt?!vlxe írta:Most csak az jut eszembe, hogy vajon Götze Guardiola kérése e vagy sem! Valahogy nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt Pep kérte volna...
- Deus
- Boixos Nois
Nagyon remélem, h ManUtd -ba megy Falcao és nem máshovaGareth Tello írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/04/10/falcao_manutd/
Ez az év átigazolása lenne, nagyon nagyot erősödne a kolumbiaival a United, nem is beszélve arról, hogy van Persie-vel félelmetes párost tudnának alkotni.

Nem tudom, hogy most örüljek vagy szomorú legyek... Ugyanis a BM az egy TOP1es csapat a Német bajnokságban, következő szezontól Pep lesz a padon. Szerintem jól járt most a Götze srác! Robben viszont megszívtacsababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
hivatalos. bvb.de

Mindenesetre érdekes időzítés... De szerintem nem gáz, maximum Robben parázhat.visca el barca írta:ezek tényleg ennyire hulyék h egy nappal a bl elődöntőjük előtt hozzák nyilvánosságra?

- visca el barca
- Presidente del Barça
ezek tényleg ennyire hulyék h egy nappal a bl elődöntőjük előtt hozzák nyilvánosságra?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
valóban,biztos nincs szüksége egy atomképzett, labdabiztos, jól passzoló játékosra, akinek van agya is a játékhoz...nem, Pep valóban nem szereti az ilyesmi játékosokatvlxe írta:Most csak az jut eszembe, hogy vajon Götze Guardiola kérése e vagy sem! Valahogy nem igazán tudom elképzelni, hogy ezt Pep kérte volna...

Nyilván konzultáltak vele, mielőtt megvették, ha nem is ő kérte konkrétan, de biztos kikérték a véleményét. elvégre az ő csapat lesz július 1től a BM.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ennyi pénzért nagyon sok szerintem, a bayern középpályája nélküle is baromi erős, ha pedig a széleken számolnak vele, ott is nála jobb játékosok vannak jelenleg.
sokkal inkább egy klasszis támadót vettem volna a helyükben, mert abból még nincs nekik.
sokkal inkább egy klasszis támadót vettem volna a helyükben, mert abból még nincs nekik.
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Így mostmár Robben pakolhat is!csababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
hivatalos. bvb.de
Ezeket a német igazolásokat sosem fogom megérteni, beltenyészetként működnek. Van egy olyan érzésem,hogy Klopp sem marad ott nyáron, különben nem engedné ezt.

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Ezzel hivatalosan is elkezdődött a Dortmund szétkapkodása. Szerintem jól csinálják, hogy a bajnokságban már bizonyított embereket vásárolnak, sokkal kisebb a valószínűsége, hogy nem válik be. Ha pedig KLopp nem marad ott akkor nála a RM, City, Chelsea, Psg közül az egyik a célállomás. Bármelyik is legyen egy bitang erős keret fog rendelkezésére állni, kíváncsi leszek mit tud kihozni belőle.csababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
hivatalos. bvb.de
Ezeket a német igazolásokat sosem fogom megérteni, beltenyészetként működnek. Van egy olyan érzésem,hogy Klopp sem marad ott nyáron, különben nem engedné ezt.

- salas9
- Entrenador del Barça
Sajnálattal olvasom... Az egyik legjobb játékos Götze. Így viszont biztosra veszem, hogy Robben távozik majd nyáron (így is sokat írtak róla).csababarca írta:Götze Dortmund-> Bayern München.
A Dortmund pedig lehet már most "szét lesz szedve". Götze megy Münchenben, Lewandowski is menni fog, Santana már aláírt a Schalkehoz, és ha minden jól megy Hummels jöhetne hozzánk (bár nem tudom ezek után még engednek-e el sztenderd játékost...).

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Götze Dortmund-> Bayern München.
hivatalos. bvb.de
hivatalos. bvb.de
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Mondjuk az ilyen híreknek nem tudom mennyire lehet hinni. A Marca úgy tudja...Gareth Tello írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/04/10/falcao_manutd/
Ez az év átigazolása lenne, nagyon nagyot erősödne a kolumbiaival a United, nem is beszélve arról, hogy van Persie-vel félelmetes párost tudnának alkotni.
Rooney pedig így mehetne a PSG-be, és összeállhatna Zlatan bácsival.
A szépség és a szörnyeteg... Ja nem, A szörnyeteg és a szörnyeteg.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Az Év fórumozója 2013
http://sportgeza.hu/futball/2013/04/10/falcao_manutd/